راسخون

طلب حلالیت

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

باسلام به اجی پرتلاش راسخونی

من هم بنوبه خودم براتون آرزوی موفقیت وطلب دعابرایم دارم که یه باردیگه بتونم به خونه خدامشرف بشوم آخریه امانتی ای به یکی ازشهروندان مدینه دارم که بایداداکنم البته دردجه اول توهرمسابقه ای که شرکت می کنم برای مشرف شدن والدینم دعامی کنم بازهم شمادعاکنیدشایداگه بشه خونوادگی مشرف بشیم بهتره .باتشکرفراوان وآرزوی دیدارمجدداواتارشماپس ازسفرعظیم معنوی درراسخون

سلام.

ممنون از شما.

انشاءالله این سفر معنوی همزمان نصیب شما و والدین محترمتون بشه.

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

با سلام و عرض ادب.انشالله به سلامتی تشریف ببرید.ما رو هم دعا کنید.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|

خوش به سعادتتون

من گناهکار رو هم از دعای خودتون بی نصیب نزارین . سوغاتی یه وقت نیارین ها . خرجتون میره بالا .  التماس دعا

salma57 کاربر طلایی1
|
|

با سلام و عرض ادب.انشالله به سلامتی تشریف ببرید.ما رو هم دعا کنید.

سلام. انشاءالله روزی این سفر معنوی نصیب همه آرزومندان بشه.

محتاجیم به دعا

salma57 کاربر طلایی1
|
|

خوش به سعادتتون

من گناهکار رو هم از دعای خودتون بی نصیب نزارین . سوغاتی یه وقت نیارین ها . خرجتون میره بالا .  التماس دعا

اگه لایق باشم برای همه دوستان دعا می کنم.

سوغاتی من برای همه دوستان راسخونی فقط دعاست.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|

راستی یه بار که داشتین از اتاق چت خارج میشدین عصاتون خورد به سرم . یادتون اومد ؟

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

با سلام.

ان شاء ا... که به سلامتی برین و برگردین.

می گن توی اولین نگاهی که به کعبه می کنین، هر دعایی بکنین مستجاب می شه.

واسه ی ما هم دعا کنین که ان شاء ا... قسمت ما هم بشه بریم و در درس و زندگی پیشرفت داشته باشیم.

زیارت قبول و التماس دعا!

salma57 کاربر طلایی1
|
|

راستی یه بار که داشتین از اتاق چت خارج میشدین عصاتون خورد به سرم . یادتون اومد ؟

اون دفعه رو عمدا زدم. لایقش بودید.

دقیقا یادمه به خاطر سهل انگاری در مسئولیتتون کاربران پشت در اتاق چت یخ زده بودند. 

salma57 کاربر طلایی1
|
|

با سلام.

ان شاء ا... که به سلامتی برین و برگردین.

می گن توی اولین نگاهی که به کعبه می کنین، هر دعایی بکنین مستجاب می شه.

واسه ی ما هم دعا کنین که ان شاء ا... قسمت ما هم بشه بریم و در درس و زندگی پیشرفت داشته باشیم.

زیارت قبول و التماس دعا!

سلام.

انشاءالله همیشه تو زندگیتون موفق و موید باشید که با تلاشی که ازشما می بینم مطمئنا به این مهم می رسید.

امیدوارم این توفیق نصیب شما هم بشه.

محتاجیم به دعا

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|

اون دفعه رو عدما زدم. لایقش بودید.

دقیقا یادمه به خاطر سهل انگاری در مسئولیتتون کاربران پشت در اتاق چت یخ زده بودند. 

عمدی بود ؟؟؟ اون اوایل بود من به مسئولیتم وارد نبودم .

تازه هنوز کلید رو به من نداده بودین خودم هم پشت در مونده بودم

mamanema کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 622
|

سلام

خوش به سعادتتون. به سلامتی برید و برگردید. برای سلامتی و عاقبت به خیری همه دعا کنید.

متشکر

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

آجی جان میگم من برای اینکه کارتون روسبکترکنم اومدم اسامی روکه بایدبراشون سوغاتی بیارین رونوشتم که یه کم ازکاراتون کم بشه.اسامی آجی های عزیز:خودم(برخوار)-اجی یاس-آجی نازنین فاطمه-اجی شکرانه-اجی نورباران-اجی طهمورس-اجی زهرا-اجی فاطمه-حالااسامی آقایون:آقای فرشون-آقای خدایی-آقای فنودی-آقای بیقرارـآقای علوی-آقایحیی-آقاحسام-آقاحامد-آقاامیرحسین-آقاسعید-آقاحسین-آقای شعبانی-آقای رنجبر-آقاصادق-و.....ممنون اجی..............دیگه شمردنش باخودتون..........خیلی هم گرون نباشه آخه ماراضی نیستیم-

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

آجی جان میگم من برای اینکه کارتون روسبکترکنم اومدم اسامی روکه بایدبراشون سوغاتی بیارین رونوشتم که یه کم ازکاراتون کم بشه.اسامی آجی های عزیز:خودم(برخوار)-اجی یاس-آجی نازنین فاطمه-اجی شکرانه-اجی نورباران-اجی طهمورس-اجی زهرا-اجی فاطمه-حالااسامی آقایون:آقای فرشون-آقای خدایی-آقای فنودی-آقای بیقرارـآقای علوی-آقایحیی-آقاحسام-آقاحامد-آقاامیرحسین-آقاسعید-آقاحسین-آقای شعبانی-آقای رنجبر-آقاصادق-و.....ممنون اجی..............دیگه شمردنش باخودتون..........خیلی هم گرون نباشه آخه ماراضی نیستیم-

راستی آجی :آجی مینارویادم رفت+آقای منتظمی+آقای نجاران+آقای کیانی

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

ان شال... به سلامتی 

جوونا رو هم دعا کنید