خبر داغ
افسر آماده منطقه یک عملیات آتشنشانی در رابطه با جزییات این خبر، اظهار كرد: «این آتشسوزی از قسمت راه پلههای طبقه اول و دوم این ساختمان چهار طبقه آغاز و در حال سرایت به طبقات بالا بود و تعدادی از ساکنان این خوابگاه در طبقات مختلف ساختمان گرفتار شده بودند.»
وی افزود: «آتشنشانان با استفاده از تجهیزات ویژه ایمنی، آتشنشانی و استفاده از چند رشته لوله آبدهی به مقابله با آتشسوزی پرداختند و همزمان با استفاده از نردبان 32 متری گرفتارشدگان را که دچار دود گرفتگی شده بودند، به پایین منتقل کردند.»
سازمان آتشنشانی اعلام كرد: «یکی از آسیبدیدگان که حالش وخیم بود توسط اورژانس به مرکز درمانی منتقل شد.»
مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين مرد 32 ساله در حضور قاضي شعبه 254 اين مجتمع مدعي شد كه همسرش دائم خانه همسايهشان است و اصلاً تعهدي نسبت به زندگي خود ندارد.
وي گفت: از اين وضع خسته شدهام، همسرم اصلاً به من و دو فرزندم توجهي ندارد و ميخواهم از او جدا شوم. همسرم از صبح به خانه همسايهمان كه يك زن مجرد است، ميرود و تا شب آنجا ميماند و هيچ خبري از من و فرزندانم ندارد.
وي در حضور قاضي دادگاه گفت: من ميخواهم از او جدا شده و حضانت دو فرزندم را برعهده بگيرم و با آرامش زندگي كنم.
زن 28 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من هم از بهانهگيري شوهرم خسته شدم و من هم ميخواهم از شوهرم جدا شوم تا بتوانم با آرامش بيشتري زندگي كنم.
وي بيان كرد: من مهريهام كه 313 سكه بهار آزادي است را از شوهرم كه وضع مالي نسبتاً خوبي دارد ميخواهم. ما حدود 8 سال است كه با هم زندگي ميكنيم و 2 فرزند داريم ولي حالا هيچ چيزي برايم مهم نيست و ميخواهم از شوهرم جدا شوم.
اين مرد 32 ساله در حضور قاضي شعبه 254 اين مجتمع مدعي شد كه همسرش دائم خانه همسايهشان است و اصلاً تعهدي نسبت به زندگي خود ندارد.
وي گفت: از اين وضع خسته شدهام، همسرم اصلاً به من و دو فرزندم توجهي ندارد و ميخواهم از او جدا شوم. همسرم از صبح به خانه همسايهمان كه يك زن مجرد است، ميرود و تا شب آنجا ميماند و هيچ خبري از من و فرزندانم ندارد.
وي در حضور قاضي دادگاه گفت: من ميخواهم از او جدا شده و حضانت دو فرزندم را برعهده بگيرم و با آرامش زندگي كنم.
زن 28 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من هم از بهانهگيري شوهرم خسته شدم و من هم ميخواهم از شوهرم جدا شوم تا بتوانم با آرامش بيشتري زندگي كنم.
وي بيان كرد: من مهريهام كه 313 سكه بهار آزادي است را از شوهرم كه وضع مالي نسبتاً خوبي دارد ميخواهم. ما حدود 8 سال است كه با هم زندگي ميكنيم و 2 فرزند داريم ولي حالا هيچ چيزي برايم مهم نيست و ميخواهم از شوهرم جدا شوم.
چاقترین مادر دنیا كه تنها 25 ساله و 240 كیلوگرم وزن داشت، پنج ماه پس از تولد نوزادش جان باخت.
خویشاوندان این زن 25 ساله كه «ویكتوریا لاكاتوس» نام داشت، در مصاحبهای با رسانههای دولتی رومانی، اعلام كردند كه این زن كه لقب چاقترین مادر دنیا را از آن خود كرده بود، روز گذشته به دلیل تب بالا و مشكلات تنفسی دچار حمله قلبی شد و درگذشت.
پزشكان بیمارستان «كرایوآ» در جنوب رومانی نیز یادآور شدند كه قلب این زن از تپش ایستاده است.
«فلورین تپرسكو» ـ مدیر بیمارستان مذكور ـ نیز خاطرنشان كرد: پزشكان تمام تلاش خود را برای احیای قلبی و بازگرداندن این زن انجام دادند، به طوری كه 30 دقیقه عملیات احیا به طول انجامید، اما به دلیل وزن بسیار زیاد و چاقی منحصر به فردی كه این زن داشت، پزشكان نتوانستند او را به زندگی بازگردانند.
«كریستینا سوسویی» ـ خواهر این زن ـ در مصاحبهای با روزنامه «لیبرتاتی» چاپ رومانی، اضافه كرد: هنگامی كه خواهرم با عمل سزارین دخترش را در 18 فوریه سال جاری به دنیا آورد، 20 كیلوگرم به وزنش افزوده شد.
دختر او تنها 9/2 كیلوگرم وزن داشت، پزشكان به خواهرم توصیه اكید كردند كه باید رژیم بگیرد، اما او موفق نشد.
این روزنامه مینویسد: دختر این زن كه «آنی سوآرا» نام دارد، هم اكنون با مادربزرگ خود زندگی میكند و هنوز مشخص نشده كه آیا پدرش میتواند نگهداری از او را به عهده بگیرد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، «ویكتوریا لاكاتوس» 25 ساله كه 240 كیلوگرم وزن داشت، هفته گذشته به دلیل تب بالا در بیمارستان محل سكونتش در جنوب این كشور بستری شده بود.
زایمان برای زنان بسیار چاق احتمال خونریزی، تولد نارس نوزادان و سقط جنین را در پی دارد، اما در اوت سال 2008 میلادی یك زن بسیار چاق در انگلستان سه قلو به دنیا آورد.
صبح امروز بر اثر ريزش داربستهاي يك ساختمان در حال ساخت بر روي يك خودروي شخصي، در خيابان ميرداماد راننده آن كه يك زن بود فوت كرد.
به نقل از شاهدان عيني صبح امروز، در پي حادثه ريزش داربستهاي يك ساختمان در حال ساخت بر روي يك خودروي شخصي، راننده آن كه يك خانم بود، جان باخت.
اين ساختمان در بلوار ميرداماد، رو به روي بانك مركزي قرار دارد و وقوع اين حادثه محدوده مذكور را با ترافيك سنگيني رو به رو كرده است.
حسن عباسي، مدير روابط عمومي اورژانس تهران با تأييد وقوع اين حادثه به خبرنگار فارس گفت: حدود ساعت 9 و 30 دقيقه اين حادثه به اورژانس تهران اطلاع داده شد و مأموران اورژانس به محل اعزام شدند و متأسفانه بر اثر ريزش داربست اين ساختمان يك زن 38 ساله در محل فوت كرد.
اين ساختمان در بلوار ميرداماد، رو به روي بانك مركزي قرار دارد و وقوع اين حادثه محدوده مذكور را با ترافيك سنگيني رو به رو كرده است.
حسن عباسي، مدير روابط عمومي اورژانس تهران با تأييد وقوع اين حادثه به خبرنگار فارس گفت: حدود ساعت 9 و 30 دقيقه اين حادثه به اورژانس تهران اطلاع داده شد و مأموران اورژانس به محل اعزام شدند و متأسفانه بر اثر ريزش داربست اين ساختمان يك زن 38 ساله در محل فوت كرد.
./../uploads/photo/556-image.jpeg?1281161104" border="0" width="600" height="449" />
از رفت و آمدهای وقت و بی وقت و تلفن های مشکوک پسرم فهمیدم که کاسه ای زیر نیم کاسه است، ولی چون به او اعتماد داشتم به رویش نیاوردم. چند ماه گذشت و حرکات و رفتار پسر ته تغاری خانه، صدای همسر و پسر بزرگم را نیز درآورد. هوشنگ هفته ای دو یا سه شب به خانه نمی آمد و هروقت مادرش می خواست حرفی بزند با عصبانیت سر او داد می کشید و می گفت: خانه دوستانم بوده ام و درس می خواندم.پدر دل شکسته در دایره اجتماعی کلانتری سجاد مشهد افزود: من و دیگر اعضای خانواده ام خیلی نگران این بچه بودیم، ولی نمی دانستیم چه طور درباره پنهان کاری هایش توضیح بخواهیم تا این که شب گذشته مچ او را گرفتم و واقعیتی تلخ برایم نمایان شد.
ساعت حدود ۱۱ شب بود که پسرم با عجله وارد خانه شد و به بالای پشت بام رفت. با تعجب پشت سر او خودم را به بالای پشت بام رساندم ولی باورم نمی شد چه می بینم، چون هوشنگ قصد داشت زن غریبه ای را روی پشت بام پنهان کند.
او با دیدن من ناگهان به سویم حمله کرد.با گزارش این موضوع به پلیس ۱۱۰، ماموران انتظامی در محل حاضر شدند و هوشنگ و آن زن ناشناس را دستگیر کردند.ادامه این ماجرا را از زبان هوشنگ می خوانیم. پسر ۱۸ ساله گفت: حدود ۵ ماه قبل در پارک ملت با این خانم که ۳۵ سال سن دارد و مطلقه است آشنا شدم. او مرا به خانه اش دعوت کرد و با ابراز عشق و علاقه گفت: اگر با هم ازدواج کنیم دیگر لازم نیست به دانشگاه بروی و برای آینده ات غصه بخوری چون خودم زندگی ات را تامین خواهم کرد.من گول حرف هایش را خوردم و او کم کم مرا به دام موادمخدر انداخت تا بیشتر وابسته اش بشوم. مدتی گذشت و از کرده خودم پشیمان بودم.
قصد داشتم به این ارتباط مخفی خاتمه بدهم اما زن ۳۵ ساله گفت: از تمام لحظاتی که به خانه ام آمده ای تصاویر زشتی تهیه کرده ام و اگر گوش به حرفم نباشی این فیلم ها را منتشر خواهم کرد و...!دیشب رفته بودم تا با خواهش و تمنا او را راضی کنم اگر واقعا فیلمی تهیه کرده است دست از لج بازی بردارد و این تصاویر را از بین ببرد که او گفت این کار خرج دارد و باید ۲ میلیون تومان بدهی.
در حالی که داخل خودرو نشسته بودیم و جر و بحث می کردیم ماموران پلیس ما را دیدند و به تعقیب مان پرداختند. من با ترس و وحشت از کوچه ای فرعی به سرعت تغییر مسیر دادم و در مقابل خانه خودمان توقف کردم. می خواستم او را تا صبح روی پشت بام پنهان کنم که پدرم متوجه موضوع شد. هوشنگ آهی کشید و گفت: خودم کردم که لعنت بر خودم باد.
سیدمجید موسوی راد، کارشناس ارشد مرکز مشاوره پلیس در این باره به خراسان گفت: غیبت شبانه هوشنگ چند بار در هفته، پرخاشگری و درگیری های کلامی او با دیگران از نشانه های اولیه وجود مشکل بوده است ضمن این که شیوه سهل گیرانه والدین در تربیت فرزند و نبود کنترل صحیح و لازم نیز از دیگر عوامل موثر در این ماجرا می باشد.
چه بسا توجه بیشتر و جدی به تغییرات رفتار هوشنگ و کنترل منطقی رفتارهای او با ایجاد محدودیت هایی از قبیل در اختیار نگذاشتن خودرو شخصی، برگزاری مجالس دوستانه با هم سالانش در منزل و تحت نظارت والدین، می توانست آن ها را در پیش گیری از وقوع آسیب کمک کند.
خاخام یهودی با چکش و آب داغ کودک آزاری میکرد.
شبکه روسی "راشاتودی" گزارش داد، یک خاخام یهودی که کودکان بینوا را با وسایل وحشتناکی در برزیل به بهانه پاکسازی معنوی آنها آزار و اذیت میکرد دستگیر شد.
این خاخام یهودی به بهانه بیرون راندن شیطان و ارواح خبیث از وجود کودکان از وسایلی از قبیل آچار، انبر، چاقو، خنجر و چکش روی بدن انها استفاده میکرد.
برخی از این کودکان نیز در معرض بخاری برقی و مواد اسیدی قرار می گرفتند. زمانی ماجرای اقدامات این خاخام یهودی فاش شد که یک کودک سه ساله به خاطر شیوه های او به حالت اغماء رفت.
این مساله یکی از بدترین موارد سوء استفاده از کودکان در برزیل است.
قرار است این خاخام یهودی که از اسرائیل به ماموریت رفته بود و در برزیل مشغول فعالیت بود به اسرائیل بازگردانده شود.
پلیس سائوپائولوی برزیل این خاخام را دستگیر کرده است و بزودی به اسرائیل انتقال میدهد.
یکی از کودکانی که این خاخام یهودی از شیوه هایش بر روی وی استفاده کرده برای همیشه دچار مشکلات جسمی و مغزی شده است.
ریختن آب داغ روی بدن کودکان یکی دیگر از شیوه های هولناک این خاخام یهودی برای به اصطلاح پاکسازی معنوی کودکان بود.
در حالی محصول شرکت نیسان ژاپن امسال روانه بازار ایران شد که نام این خودرو از ایلات ایرانی گرفته شده بود.
نام خودروی نیسان قشقایی، از ایل قشقایی ایل بزرگ در جنوب و جنوب غربی ایران گرفته شده و شرکت نیسان دلیل انتخاب نام قشقایی برای یکی از جدیدترین و با کیفیتترین خودروهای شاسی بلند (suv) نیسان ژاپن را تواناییهای این خودرو در عملکرد مناسب در شهرها و بیابانها و مناطق صعبالعبور و کوهستانی عنوان کرده است.
نام خودروی نیسان قشقایی، از ایل قشقایی ایل بزرگ در جنوب و جنوب غربی ایران گرفته شده و شرکت نیسان دلیل انتخاب نام قشقایی برای یکی از جدیدترین و با کیفیتترین خودروهای شاسی بلند (suv) نیسان ژاپن را تواناییهای این خودرو در عملکرد مناسب در شهرها و بیابانها و مناطق صعبالعبور و کوهستانی عنوان کرده است.
گفتنی است طراح این خودرو، استفان شوارز، که فردی انگلیسی است، محصول خود را با نام قشقایی به بازار عرضه کرده و دلیل انتخاب این اسم را مقاومت، چابكی و پایداری قشقائیان ایرانی ذكر كرده است. قشقایی كه در توصیف استفان شوارز، خودرویی جمع و جور، جا دار و پر طاقت بوده، مناسب زندگی شهری ساخته شده و در عین حال این خودرو مناسب سفرهای طولانی جادهای در میان شهرها است.
نیسان قشقایی محصول سال ۲۰۰۷ است که اولین بار در سال ۲۰۰۶ در نمایشگاه پاریس در معرض عموم به نمایش درآمد. نیسان قشقایی (به انگلیسی Nissan Qashqai) خودروی چندمنظوره چابک از شرکت ژاپنی نیسان است که در سال ۲۰۰۷ میلادی به بازار عرضه شد.
نیسان قشقایی محصول سال ۲۰۰۷ است که اولین بار در سال ۲۰۰۶ در نمایشگاه پاریس در معرض عموم به نمایش درآمد. نیسان قشقایی (به انگلیسی Nissan Qashqai) خودروی چندمنظوره چابک از شرکت ژاپنی نیسان است که در سال ۲۰۰۷ میلادی به بازار عرضه شد.
محققان دانشگاه آمریکایی در تحقیقات خود نشان دادند که نداشتن دوست برای سلامت بسیار خطرناکتر از چاقی مفرط و کشیدن 15 نخ سیگار در روز است.
یک ضرب المثل قدیمیمیگوید: "کسی یک دوست پیدا میکند یک جواهر پیدا کرده است". اکنون گروهی از دانشمندان دانشگاه بریگام یانگ در بررسیهای علمیخود این گفتار قدیمیرا تائید کرده و نشان دادند که روابط اجتماعی با دوستان، خانواده، همسایگان و همکاران احتمال افرایش طول عمر انسان را تا 50 درصد بالا میبرد.
این نتایج در کنار سایر فاکتورها از قبیل تغذیه مناسب، فعالیتهای فیزیکی و نکشیدن سیگار به دست میآید. باوجود این، افرادی که روابط اجتماعی کمیدارند احتمال کمتری برای داشتن طول عمر زیاد دارند.
این محققان اثرات یک زندگی خالی از دوستی را با سایر فاکتورهای خطر برای سلامت بدن مورد مقایسه قرار دادند و دریافتند که خطر نداشتن روابط و یا داشتن روابط دوستانه کم برای مثال معادل کشیدن 15 نخ سیگار در روز و بسیار خطرناک تر از نداشتن فعالیتهای ورزشی است. همچنین نداشتن دوست دو برابر خطرناکتر از چاقی مفرط است.
براساس گزارش گاردین، این دانشمندان با جمع آوری اطلاعات 148 تحقیقی که "بسامد روابط انسانی و اثرات آن بر روی سلامت در یک دوره 5/7 ساله" را بدون لحاظ کردن کیفیت رابطه مورد بررسی قرار میداد به این نتایج دست یافتند.
این محققان در این خصوص اظهار داشتند: "راههای بسیاری وجود دارند که از طریق آنها دوستان و خانواده میتوانند به بهترین روش بر روی سلامت ما اثر بگذارند. زمانی که ما خود را به یک گروه پیوند میزنیم و احساس مسئولیت پذیری در قبال افراد دیگر میکنیم حس داشتن یک هدف، به حداکثر مراقبت از خود ما و خود را در معرض کمترین خطر قرار دادن تعبیر میشود".
فرماندار تربت حیدریه گفت : 2 نفر از مجروحان برای درمان به مشهد اعزام شدند و 20 نفر دیگر در بیمارستان تربت حیدریه بستری هستند و بقیه به صورت سرپایی مداوا شدند. صادقیان افزود: 15 نفر از مصدومان مربوط به شهرستان زاوه است. او با بیان اینکه این زمین لرزه تلفات جانی نداشته است گفت: از 190 روستای تربت حیدریه 10 روستا از 20 درصد به بالا و چند خانه روستایی هم به صورت کامل تخریب شده است.
فرماندار تربت حیدریه با اشاره به اینکه دیشب هیچ پس لرزه ای روی نداد گفت : میزان خسارت های این حادثه در دست بررسی است. صادقیان افزود: مردم تربت حیدریه دیشب را در بوستان ها و پارک های این شهرستان گذراندند. زمین لرزه ای به بزرگی پنج و هفت دهم ریشتر ساعت 18 و 20 دقیقه دیشب در هفت کیلومتری شهر تربت حیدریه روی داد و چند شهر خراسان رضوی را لرزاند.
فرماندار تربت حیدریه با اشاره به اینکه دیشب هیچ پس لرزه ای روی نداد گفت : میزان خسارت های این حادثه در دست بررسی است. صادقیان افزود: مردم تربت حیدریه دیشب را در بوستان ها و پارک های این شهرستان گذراندند. زمین لرزه ای به بزرگی پنج و هفت دهم ریشتر ساعت 18 و 20 دقیقه دیشب در هفت کیلومتری شهر تربت حیدریه روی داد و چند شهر خراسان رضوی را لرزاند.
جزیره هاوایی که یکی از پرطرفدارترین اماکن توریستی جهان به شمار میرود با بنا شدن جزیره ای جدید در همسایگی اش در اقیانوس آرام دیگر قدیمیخواهد شد. شرکتی هلندی به نام WHIM قصد دارد جزیره ای به نام "جزیره بازیافت شده" را با استفاده از حدود 44 میلیون کیلوگرم زباله پلاستیکی شناور بر روی اقیانوس آرام به شکلی بسازد که جزیره تمامیانرژی خود را تامین کرده و گنجایش سکونت پنج میلیون انسان را داشته باشد.
با وجود پلاستیکی بودن، این جزیره از نظر ظاهری و زیست محیطی کاملا سبز است. به گفته "رامون نوستر" مدیر شرکت معماری WHIM برنامه جمع آوری و بازیافت پلاستیکها در منطقه احداث جزیره از میزان سفرهای دریایی مورد نیاز برای حمل و نقل مواد خواهد کاست. همچنین انرژی مورد نیاز جزیره با استفاده از انرژی خورشیدی و انرژی امواج دریا تامین شده و ساکنان جزیره میتوانند از خزه ها و جلبکهای دریایی به عنوان سوخت و کود زیستی استفاده کنند.
به اعتقاد "نوستر" آنچه وی قصد خلق کردن آن را دارد میتواند بیشترین بخش آلودگی های پلاستیکی اقیانوس آرام را پاک کرده و در حالی که به دلیل بالا آمدن سطح آب دریاها مناطق ساحلی رو به نابودی گذاشته اند با استفاده از زباله ها منطقه ای جدید و قابل سکونت را در میان اقیانوس آرام بنا کند. ایده بنای این جزیره هنوز در مرحله تکمیل باقی مانده است و شرکت WHIM هنوز زمانی را بری تکمیل آن اعلام نکرده است.
به اعتقاد "نوستر" آنچه وی قصد خلق کردن آن را دارد میتواند بیشترین بخش آلودگی های پلاستیکی اقیانوس آرام را پاک کرده و در حالی که به دلیل بالا آمدن سطح آب دریاها مناطق ساحلی رو به نابودی گذاشته اند با استفاده از زباله ها منطقه ای جدید و قابل سکونت را در میان اقیانوس آرام بنا کند. ایده بنای این جزیره هنوز در مرحله تکمیل باقی مانده است و شرکت WHIM هنوز زمانی را بری تکمیل آن اعلام نکرده است.
در حال حاضر تیم WHIM در حال مطالعه بر روی نمونه های آجرهای توخالی هستند که از پلاستیک بازیافت شده ساخته شده و با کمک آنها میتوان این جزیره 10 هزار کیلومتری را بنا کرد. این نوع از آجرها از مقادیر کمیپلاستیک ساخته خواهند شد تا امکان شناور بودن جزیره بر روی آب را فراهم آورد.
با این حال سازندگان جزیره بازیافت شده معتقدند به دلیل وجود چرخه جریانهای اقیانوسی در اقیانوس آرام، جزیره در منطقه جغرافیایی خاصی باقی خواهد ماند و این جریانات از سرگردان شدن جزیره و گم شدن آن در میان اقیانوس جلوگیری خواهد کرد.
ساختار ظاهری این جزیره یادآور شهر ونیز در قالبی مدرن است و در میان ساختمانهای پلاستیکی آن شبکه هایی از آب اقیانوس در جریان است. همچنین به گفته "نوستر" از آنجایی که جزیره بازیافت شده اولین و بزرگترین جزیره پلاستیکی و شناور در جهان خواهد بود به طور حتم برای بسیاری از جاذبه های توریستی بالا برخوردار است.
بر اساس گزارش ای بی سی، با این همه تا تکمیل و بنای این جزیره راه درازی در پیش است زیرا تیم WHIM در حال حاضر مشغول بررسی میزان و نوع مواد پلاستیکی شناور در اقیانوس آرام بوده و پس از آن این مواد باید به گونه ای جمع آوری شوند که آسیبی به زیستگاه ها و موجودات زنده دریایی آن منطقه وارد نیاید. این متخصصان همچنین با آسیبهای پلاستیکی ناشی از آفتاب و نمک دریا مواجه خواهند بود که میتواند مواد پلاستیکی را به موادی غیر قابل بازیافت تبدیل کند.
بر اساس گزارش ای بی سی، با این همه تا تکمیل و بنای این جزیره راه درازی در پیش است زیرا تیم WHIM در حال حاضر مشغول بررسی میزان و نوع مواد پلاستیکی شناور در اقیانوس آرام بوده و پس از آن این مواد باید به گونه ای جمع آوری شوند که آسیبی به زیستگاه ها و موجودات زنده دریایی آن منطقه وارد نیاید. این متخصصان همچنین با آسیبهای پلاستیکی ناشی از آفتاب و نمک دریا مواجه خواهند بود که میتواند مواد پلاستیکی را به موادی غیر قابل بازیافت تبدیل کند.
لئوناردو دیکاپریو بازیگر فیلمهای «تایتانیک» و «شاتر آیلند» و چارلیز ترون که برای فیلم «هیولا» برنده اسکار شد، از جمله تماشاگران بازی آلمان و آرژانتین در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی فوتبال بودند.
دیکاپریو درست ردیف بالای میک جگر خواننده گروه رولینگ استونز نشسته بود. او برای آرامش و جلوگیری از هجوم طرفدارانش کلاه به سر و عینک آفتابی به چشم داشت. آلمان بازی را با نتیجه چهار بر صفر برد.
یکی از استانهای چین همزمان با برگزاری جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی اقدام به برگزاری نوع ویژه ای از جام جهانی فوتبال کرده که بازیکنان آن به جای انسان خروس هستند.
تیم ملی چین به جام جهانی 2010 راه نیافت اما در استان "لیاونینگ" چین طرفداران فوتبال اقدام به برگزاری یک جام جهانی منحصربفرد کرده اند که در زمین مسابقه آن به جای 11 بازیکن، دو خروس فوتبالیست به رقابت با هم می پردازند.
این خروسها متعلق شانگ لیجون هستند و خود این زن داوری این رقابتها را به عهده گرفته است.
این زن از سه سال قبل به آموزش خروسهای خود مشغول بوده است و به خوبی توانسته بازی دیدنی فوتبال را به خروسهای خود بیاموزد.
روزنامه انگلیسی دیلی میل ضمن اعلام این خبر تاکید کرد که خروسهای این زن روستایی به مراتب بهتر از مردان فابیو کاپلو بازی میکنند!
ب، پدری عالی اما برقکاری بد!
یادبودی از سوی پسران (بجز ریکاردو که هیچ پولی نپرداخته)
اینک در آغوش پروردگاری. خدایا مواظب کیف پولت باش!
یادبودی از سوی پسران (بجز ریکاردو که هیچ پولی نپرداخته)
اینک در آغوش پروردگاری. خدایا مواظب کیف پولت باش!
محققان دانشگاه آمریکایی در تحقیقات خود نشان دادند که نداشتن دوست برای سلامت بسیار خطرناکتر از چاقی مفرط و کشیدن 15 نخ سیگار در روز است.
یک ضرب المثل قدیمیمیگوید: "کسی یک دوست پیدا میکند یک جواهر پیدا کرده است". اکنون گروهی از دانشمندان دانشگاه بریگام یانگ در بررسیهای علمیخود این گفتار قدیمیرا تائید کرده و نشان دادند که روابط اجتماعی با دوستان، خانواده، همسایگان و همکاران احتمال افرایش طول عمر انسان را تا 50 درصد بالا میبرد.
این نتایج در کنار سایر فاکتورها از قبیل تغذیه مناسب، فعالیتهای فیزیکی و نکشیدن سیگار به دست میآید. باوجود این، افرادی که روابط اجتماعی کمیدارند احتمال کمتری برای داشتن طول عمر زیاد دارند.
این محققان اثرات یک زندگی خالی از دوستی را با سایر فاکتورهای خطر برای سلامت بدن مورد مقایسه قرار دادند و دریافتند که خطر نداشتن روابط و یا داشتن روابط دوستانه کم برای مثال معادل کشیدن 15 نخ سیگار در روز و بسیار خطرناک تر از نداشتن فعالیتهای ورزشی است. همچنین نداشتن دوست دو برابر خطرناکتر از چاقی مفرط است.
براساس گزارش گاردین، این دانشمندان با جمع آوری اطلاعات 148 تحقیقی که "بسامد روابط انسانی و اثرات آن بر روی سلامت در یک دوره 5/7 ساله" را بدون لحاظ کردن کیفیت رابطه مورد بررسی قرار میداد به این نتایج دست یافتند.
این محققان در این خصوص اظهار داشتند: "راههای بسیاری وجود دارند که از طریق آنها دوستان و خانواده میتوانند به بهترین روش بر روی سلامت ما اثر بگذارند. زمانی که ما خود را به یک گروه پیوند میزنیم و احساس مسئولیت پذیری در قبال افراد دیگر میکنیم حس داشتن یک هدف، به حداکثر مراقبت از خود ما و خود را در معرض کمترین خطر قرار دادن تعبیر میشود".