كار نكردن رايتر لپ تاپ؟
با سلام
از كجا ميشه فهميد كه رايتر خراب شده است ؟ رايتر من هيچ سي دي يا دي دي رو باز نميكنه ؟
جزئيات بيشتر : من لپ تاپ رو دو ماه نميشه خريدم و بيشتر از 10 بار هم از رايترش استفاده نكردم ديروز برده بودم تا USB 3 L و بلوتوثش رو اون فروشنده نصب كنه اين طرف اون كرد و يه دي وي دي پك هم گذاشت و ..... ولي نتونست نصبش كنه و گفت چون ويندوز 32 بيتي هست قبول نميكنه البته اون جا يه بار رستارت كرد ولي رستارت نشد و مجبور شد با دكمه پاور لپ تاب رو ببنده و بعد بازش كنه هيچي ديگه
منم گفتم خودم ويندوز رو عوض ميكنم و اگه نتونستم برنامه ها رو نصب كنم ميارم حالا من هر ديسكي رو ميذارم باز نميشه و تو MY COMPUTER اون قسمت نوار پر ميشه ولي اخر 2 ميلي متر مونده همين طوري ميمونه بعد وقتي هم رستارت ميكني تو محيط آبي LOOGIN OF ... همين طوري نشون ميده و نميره و من مجبورم با دكمه پاور خاموشش كنم من هر دفعه كه اين كار رو مينكنم اين طوري ميشه حتي سي دي خالي رو هم اين طوري ميكنه
علتش چي ميتونه باشه ؟ آيا ميتونه مربوط به ويندوزش باشه ؟
لطفا راهنماييم بكنيد
با سلام
خيليييييييييييييييييييييييييييييييي ممنون از جواب دوستان
پيدا كردم همين طوري نشسته بودم تا اينكه گزينه سيستنم ريستوري ويندوز به ذهنم رسيد و از اونجا يه چند مرحله عقب رفتم و رايتر درست شد يعني ديسك رو الان ميتونه بخونه حالا من موندم واسه چي آخه مياي يه برنامه رونصب كنيد ( درايو هاي كامپوتر) ميزنه يه جاي ديگه خراب ميشه خيلي خوشحال شدم از اينكه عيب از رايتر لپ تابم نبود .
با سلام.خدا رو شکر که درست شد.
داداش امیر علی لب تاب منم ایسر هستش هر کمکی بخواهی در حد توانم میتونم بهت بکنم.پیام خصوصی بدی .
داداش امیر علی لب تاب منم ایسر هستش هر کمکی بخواهی در حد توانم میتونم بهت بکنم.پیام خصوصی بدی .
مرسي ممنونم داداش تو آسمونها دنبالت ميگشتم تو زمين پيدات كردم
باشه هر سوال داشته باشم لينكش رو ميفرستم تا اگه زحمتي نباشه كمكم كني
مرسي ممنونم داداش تو آسمونها دنبالت ميگشتم تو زمين پيدات كردم
باشه هر سوال داشته باشم لينكش رو ميفرستم تا اگه زحمتي نباشه كمكم كني
بر روی چشمم.من همین پایین پایینا هستم داداشم.
سلام
اين سوالم به رايتر مربو.ط نميشه
الان تنها مشكلي كه دارم بلوتوثم فعال نيست از نرم افزار پك سرئيس هم ميترسم استفاده كنم ميترسم باز بزارم و نصبش كنم و يه جاي ديگه از درايو ها مشكل پيدا كنه ؟
راهحل شما چيه ؟ و اينكه دليل اين كه رايتر من كار نميكرد ( وقتي براي نصب داريو USB , BLUTOTH ) برده بودم درايو پك گذاشت و نصب كرد اونا نصب نشدند اوردم خونه رايتر كار نميكرد !!
اون نرم افزارهاي كارت صوتي و گرافيك و يو اس پي رو از خريدار گرفتم مونده بلوتوث و دوربينش اگه اونا رو هم بگيرم ديگه و خيالم راحت ميشه اين درايو پك تو فروشگاه هم هست از اون هم خريدم ببينم اون چططوريه
سلام
اين سوالم به رايتر مربو.ط نميشه
الان تنها مشكلي كه دارم بلوتوثم فعال نيست از نرم افزار پك سرئيس هم ميترسم استفاده كنم ميترسم باز بزارم و نصبش كنم و يه جاي ديگه از درايو ها مشكل پيدا كنه ؟
راهحل شما چيه ؟ و اينكه دليل اين كه رايتر من كار نميكرد ( وقتي براي نصب داريو USB , BLUTOTH ) برده بودم درايو پك گذاشت و نصب كرد اونا نصب نشدند اوردم خونه رايتر كار نميكرد !!
اون نرم افزارهاي كارت صوتي و گرافيك و يو اس پي رو از خريدار گرفتم مونده بلوتوث و دوربينش اگه اونا رو هم بگيرم ديگه و خيالم راحت ميشه اين درايو پك تو فروشگاه هم هست از اون هم خريدم ببينم اون چططوريه
با سلام و عرض ادب
پاسخ شما در تاپیک پاسخ به:سوال در مورد كارت گرافيك و بلوتوث لپ تاپ ايسر ؟ داده شده است، امیدوارم مفید واقع شود.
با تشکر
موفق باشید
با سلام
دوستان عزیز
به یاد داشته باشید در زیر لب تاپ شما همیشه شرکت سازنده اسم محصول اسم شرکت سازنده و دسترسی به سایت سازنده اعلام شده شما با مراجعه به سایت مورد نظر به راحتی در قسمت جستجو می تونید محصول خریداری شدتون رو پیدا کنید و از قسمت دانلود نرم افزاری که در بیشتر این سایتها مختص هر محصول صفحه اش موجوده اقدام به بارگیری برنامه مورد نیاز یا همه برنامه ها کنید ضمنا یادتون باشه وقتی از ویندوز 64 بیت استفاده می کنی نرم افزارهایی که مختص این ورژن باشه کمه و حتما باید سیستم شما از 64 بیت پشتیبانی کنه وگرنه دچار مشکلات عدیده و ندیده خواهید شد ضمنا برای کاربران عادی تا نیمه حرفه ای و حتی حرفه ای هم 32 بیت پیشنهاد شده تا وقتی که یواش یواش شرکتهای به سمت تولید نرم افزارهای 64 بیت برن .
به خاطر کمی کلاس گذاشتن خودتون رو دچار مشکل نکنید
موفق باشید