hossein201273 روی صندلی داغ انجمن!!!
متاسفانه تکرای هست رجوع شود به سوالات قبل
سلام-
1-من رهبری را حدود یک ماهه که به عنوان مرجع تقلید انتخاب کردم وقبلا آیت الله بهجت بوده---خوب حالاایت الله بهجت هم -ایشونم که خیلی تاکیدشون برانجام اینگونه کارهابوده که؟پس شما؟2-به نظرمن تالارگردشگری همیشه به روزبوده -پس بقیه استانهاروکی به روزشون میکنه ؟البته این درجواب پاسخ خودتون هست که گفتیدمی خواستم نقش جهان روبه روزش کنم -شرمنده -شرمنده
خب ولی اجباری نبوده ومن حدود دوساله که پست سرهم می رم راهپیمایی 22بهمن
1- کله پاچه دوست دارین ؟ چرا؟
2- به نظرتون مهریه زیاد تضمینی برای خوشبختی ست ؟
3- چه پیشنهادی برای کاهش آمار طلاق دارین ؟
4- خمس چیست ؟
5- با (کیبورد ؛ سرد ؛ هوو ، زرشک ) جمله بساز
1- کله پاچه دوست دارین ؟ چرا؟خیلی دوست دارم،به خصوص زبانش را :خب چون چرب هست ولذیذ
2- به نظرتون مهریه زیاد تضمینی برای خوشبختی ست ؟اصلا ،به نظرمن مهریه زیاد در زندگی باید محبت بین زن وشوهر باشد
3- چه پیشنهادی برای کاهش آمار طلاق دارین ؟قانع بودن به زندگی واستفاده از اصول سبک زندگی اسلامی می تواند در کاهش آمار طلاق کمک کند
4- خمس چیست ؟ خمس دربه معنای یک پنجم است و در اصطلاح فقه عبارت است از: پرداخت یک پنجم در آمدی که از راه زراعت، صنعت، تجارت، پژوهش و یا از راه های کارگری و کارمندی به دست می آید.
5- با (کیبورد ؛ سرد ؛ هوو ، زرشک ) جمله بساز
با کیبورد کامپیوتر در هوای سرد دارم زرشک را هوو می کشم
آتیش گرفتم به من رحم کنید
1- تا حالا تو آسانسور گیر کردی ؟
2- سیم کارتت همراه اوله یا ایرانسل ؟
3- به چشم زخم اعتقاد داری؟
4- جلوی آینه با خودت حرف میزنی؟ چرا؟
5- كدوم يك بدتره؟
- خيانت
- طلاق
- سوختن و ساختن
- سرد شدن تو زندگی
1- تا حالا تو آسانسور گیر کردی ؟ نه تا حالا نشده
2- سیم کارتت همراه اوله یا ایرانسل ؟همراه اول
3- به چشم زخم اعتقاد داری؟خیر
4- جلوی آینه با خودت حرف میزنی؟ چرا؟بعضی موقع ها،هیچی وقتی دارم رد می شم یه احوال پرسی از خود می کنم
5- كدوم يك بدتره؟خیانت
- خيانت
- طلاق
- سوختن و ساختن
- سرد شدن تو زندگی
1- تا حالا خون دادی ؟ چند بار ؟
2- گروه خونی ات چیه ؟
3- نظرت در مورد اهداء عضو چیه؟ حاضری اعضاء بدنتو اهدا کنی ؟
4- برای اوقات فراغت کوه رو ترجیح میدی یا جنگل ؟
5- آیا واقعا پسر شجاع پسر طلاق بود ؟
1- تا حالا خون دادی ؟ چند بار ؟نه تاحالا ندادم
2- گروه خونی ات چیه ؟o+
3- نظرت در مورد اهداء عضو چیه؟ حاضری اعضاء بدنتو اهدا کنی ؟خوبه ولی من جونم تازه تا اونجا که می دونم باید مرگ مغزی شده باشی
4- برای اوقات فراغت کوه رو ترجیح میدی یا جنگل ؟کوه را
5- آیا واقعا پسر شجاع پسر طلاق بود ؟
خب ولی اجباری نبوده ----------------------ولی امرمسلمین هستن وامرشون لازم-نظرتون چیه؟
خب ولی اجباری نبوده ----------------------ولی امرمسلمین هستن وامرشون لازم-نظرتون چیه؟
بله درسته من 19سال دارم ودوسال پیش 17سال داشتم :خب به خاطر سن کم هم ممکنه انسان نتونه برود ،وشاید هم ممکنه به خاطر مشغله فکری نتونم برم
خب به خاطر سن کم هم ممکنه انسان نتونه برود ،وشاید هم ممکنه به خاطر مشغله فکری نتونم برم---------------پسراتوسن 15سالگی به سن بلوغ میرسن پس یعنی اینکه می تونندخودشون تشخیص بدن خوب وبدرودرسته؟پس؟شما17سال داشتین-فکرنکنم مشغله فکری بتونه جلوی انجام این گونه کارهاروبگیره!!!نظرتون؟