hossein201273 روی صندلی داغ انجمن!!!
سلام-
1-چراحضرت معصومه (س)ازدواج نکردند؟باذکردلیل-ممنون
والا نمی دونم ،برای چی ازدواج نکرد؟آبجی برخوار من سوالات مذهبی را زیاد وارد نیستم جواب بدهم
سلام و عرض ادب و احترام
حیف شد شما وقتی روی صندلی نشستید که من در مسافرت هستم و به اینترنت وصل نمیشم و الا قصد داشتم سوالات خودتون رو تمام و کمال از شما بپرسم.
1- ایا شما پست های صندلی داغ رو که کاربران عزیز در جواب شما می نوشتید مطالعه می کردید؟
اگر بله چقدر با روحیات آنها آشنا شدید؟
اگر نه!! چرا مطالعه نکردید. من تشکر شما رو پای پست جواب دوستان مشاهده نکردم برای همین حدس زدم جوابها را کامل نمی خوانید.
2- نظر شما راجع به ارزیده استاد آمار چیست؟ این سوالی بود که از یکی از دوستان پرسیدید؟
3- چرا سوالات را قبل از ارسال برای دوستان مطالعه نمی کردید؟
4- چرا انتظار داشتید 200 سوال پی در پی شما پاک نشود و از مدیر محترم تقاضا می کردید پست های شما را پاک نکند؟
5- الان اگر کسی 200 سوال پی در پی از شما بپرسد آیا اگر مدیر تالار در آن لحظه حضور نداشته باشند منتظر می شوید مدیر تالار پست های اضافی را حذف کند یا با کمال میل تا زمان حضور مدیر تالار جواب می دهید؟
با تشکر از شما.
سلام
1-چراپشت سرمسافراب می ریزند؟
2-چرابایداززیرقران ردبشند؟
3-چرازاینده روداب نداره؟ممنون
پاسخ
چرا در عروسی پیراهن مشکی نمی پوشیم؟
چرا سبد کالا به همه نرسید؟
چای بهتره یا قهوه؟
استقلال قهرمان میشه یا پیروزی؟
سلام و عرض ادب و احترام
حیف شد شما وقتی روی صندلی نشستید که من در مسافرت هستم و به اینترنت وصل نمیشم و الا قصد داشتم سوالات خودتون رو تمام و کمال از شما بپرسم.
سلام آبجی سلما ،خدا به دادم برسد
1- ایا شما پست های صندلی داغ رو که کاربران عزیز در جواب شما می نوشتید مطالعه می کردید؟بله
اگر بله چقدر با روحیات آنها آشنا شدید؟کم ،از یکی ودوتا پست که نمی شود روحیات دیگر دوستان را شناسایی کرد
اگر نه!! چرا مطالعه نکردید. من تشکر شما رو پای پست جواب دوستان مشاهده نکردم برای همین حدس زدم جوابها را کامل نمی خوانید.بله ،کامل نمی خوندم ،سریع رد می شدم ولی الان صندلی دغ من هست وکامل می خونم
2- نظر شما راجع به ارزیده استاد آمار چیست؟ این سوالی بود که از یکی از دوستان پرسیدید؟من اشتباه کردم به شما هم گفتم یه اشتباه تایپی بوده
3- چرا سوالات را قبل از ارسال برای دوستان مطالعه نمی کردید؟خب تو فایل ورد وپی دی اف بود من هم کپی وپیست می کردم
4- چرا انتظار داشتید 200 سوال پی در پی شما پاک نشود و از مدیر محترم تقاضا می کردید پست های شما را پاک نکند؟من همچین تقاضایی نکردم،بار اولی بود که من در سوال پرسیدن صندلی داغ آبجی زهرا شرکت کردم واز قوانین چیزی نمی دونستم
5- الان اگر کسی 200 سوال پی در پی از شما بپرسد آیا اگر مدیر تالار در آن لحظه حضور نداشته باشند منتظر می شوید مدیر تالار پست های اضافی را حذف کند یا با کمال میل تا زمان حضور مدیر تالار جواب می دهید؟باید در شرایطش قرار گیرم ،ولی طبق قانون صندلی داغ فقط به دوتا پست اون جواب می دهم
با تشکر از شما.
سپاس
بازهم آتیشم بزنید
سلام
1-چراپشت سرمسافراب می ریزند؟خب به خاطر اینکه به سلامتی برگردد
2-چرابایداززیرقران ردبشند؟چون قرآن محافظ او باشد
3-چرازاینده روداب نداره؟ممنون:خب برای اینکه ،رییس جمهور سابق کشورمون آقای رفسنجنی آب را برد رفسنجون ،رییس جمهور یزدی هم آقای خاتمی برد یزد ورییس جمهور احمدی نژاد هم آب را برد قم یه بار دیگه زاینده رود کویر شد
سپاسگزارم
پاسخ
چرا در عروسی پیراهن مشکی نمی پوشیم؟مگه عزاست ،شما چه سوالایی می پرسی
چرا سبد کالا به همه نرسید؟نمی دونم ،فکر کنم کلیدش گم شده بود
چای بهتره یا قهوه؟چایی بهتره
استقلال قهرمان میشه یا پیروزی؟استقلال
سلام مجدد
بگذریم. قصد به حاشیه بردن صندلی داغ شما رو ندارم.
اگه کسی جواب سوالای شما رو نخونه حتی کسی که ازتون سوال پرسیده چه حسی پیدا می کنید؟
براتون مهمه کسی که ازتون سوال می پرسه جوابهاتون رو بخونه؟
با صبر و حوصله به سوالات پاسخ می دید یا با عجله؟
نظرتون راجع به سوالات تکراری چیه؟
از مهمانان قبلی صندلی داغ چند سوال تکراری پرسیدید؟ متوجه شدید بعضی از سوالاتتون تکراری بود؟
سلام مجدد
بگذریم. قصد به حاشیه بردن صندلی داغ شما رو ندارم.خواهش می کنم آبجی شما صاحب اختیارید
اگه کسی جواب سوالای شما رو نخونه حتی کسی که ازتون سوال پرسیده چه حسی پیدا می کنید؟اون تو خوندن جواب سئالات صاحب اختیار هست می توند بخونه ومی توند هم نخونه،ریش وقیچی دست خودشه
براتون مهمه کسی که ازتون سوال می پرسه جوابهاتون رو بخونه؟زیاد نه ،خب مسلما کسی که سوال می پرسد دوست دارد جواب من راهم بخونه
با صبر و حوصله به سوالات پاسخ می دید یا با عجله؟بعضی سوالات را روش فکر می کنم وپاسخ می دهم وبعضی ها را هم همونآن جواب می دهم
نظرتون راجع به سوالات تکراری چیه؟آدم را خسته می کند ،چون تو صفحات قبل چند بار سوال پرسیده شده پاسخ داده ایم ولی دوباره پرسیده می شود
از مهمانان قبلی صندلی داغ چند سوال تکراری پرسیدید؟ متوجه شدید بعضی از سوالاتتون تکراری بود؟نه ،اتفاقا متوجه نشدم،اگه متوجه می شدم نمی پرسیدم
بازهم سپاسگزارم
سلام مجدد.
خب الان که با دقت می خونی باید به حضور شما عرض کنم که کاربران قبلی که شما لطف کردید و ازشون سوال کردید بسیار ناله ها کردند و فریاد سر دادند که سوالات بس تکراریست. ولی چون شما خبر نداشتید که سوالاتتان گاها تکراریست باز هم تکرار کردید و باز هم سوال تکراری.
الان چه احساسی دارید وقتی فهمیدید کاربران قبلی که روی صندلی داغ نشسته بودند ازشون سوالات تکراری پرسیدید ولی همگی به خاطر احترام شما دوباره و گاها سه باره به سوالات شما جواب دادند؟
چرا براتون مهم نیست جوابهاتون رو بخونن؟
تشکرات پایین پست ها نشانه چیست؟
فکر می کنید اگه الان تو صندلی داغ شما هیچ تشکری نباشه بهتره یا اینکه همه پست ها 10 تا 20 تشکر داشته باشه؟
حس شما تو این دو حالت با هم متفاوته یا براتون فرقی نداره؟ فکر می کنید در مورد بقیه هم همینطوره؟
سلام
1- تا حالا به کسی تهمت زدی ؟ اگه آره چرا ؟
2- چرا بعضی ها زود قضاوت میکنن ؟
سلام مجدد.
سلام
خب الان که با دقت می خونی باید به حضور شما عرض کنم که کاربران قبلی که شما لطف کردید و ازشون سوال کردید بسیار ناله ها کردند و فریاد سر دادند که سوالات بس تکراریست. ولی چون شما خبر نداشتید که سوالاتتان گاها تکراریست باز هم تکرار کردید و باز هم سوال تکراری.
الان چه احساسی دارید وقتی فهمیدید کاربران قبلی که روی صندلی داغ نشسته بودند ازشون سوالات تکراری پرسیدید ولی همگی به خاطر احترام شما دوباره و گاها سه باره به سوالات شما جواب دادند؟احساس ندامت وپشیمانی
چرا براتون مهم نیست جوابهاتون رو بخونن؟چون یه چیزه دلبخواهی می خواهد بخوند ومی خواهد نخوند
تشکرات پایین پست ها نشانه چیست؟نشانه احترام وتشویق که من همش یادم می رود کلید تشکر را بزنم
فکر می کنید اگه الان تو صندلی داغ شما هیچ تشکری نباشه بهتره یا اینکه همه پست ها 10 تا 20 تشکر داشته باشه؟همه پست ها 10و20تشکر داشته باشد
حس شما تو این دو حالت با هم متفاوته یا براتون فرقی نداره؟ فکر می کنید در مورد بقیه هم همینطوره؟متفاومته،قطعا برای بقیه نیز هم همینطوره
سلام
سلام علیکم
1- تا حالا به کسی تهمت زدی ؟ اگه آره چرا ؟ یادم نمی آید ولی لفظی چرا ،رودر رو تهمت نزدم ،لفظی زدم وبعدش پشیمون شدم
2- چرا بعضی ها زود قضاوت میکنن ؟ به خاطر اینکه صبر ندارند
سلام. خوبی؟
1. اون جا هوا چه جوریه؟
2. خودت یه سؤال بپرس و جوابشم بده!
سلام به شما دوست عزیز . حسین آقا .
خسته نباشید . با اجازه میرم سراغ سوالات خودم
1- چند بار سعی در هک وب لاگ کسی گرفتی ؟ آیا بلدی اینکار رو ؟
2- به نظر شما جستجو در اینترنت و آمار کسی رو در آوردن اشکال داره ؟ هر جوابی دادی توضیح بده
3- حاضری سیم کارت رو برای 48 ساعت با سیم کارت من عوض کنی ؟ بازم هر جوابی دادی بگو چرا
4- تو راسخون بیشتر چه پست های رو تشکر می زنی ؟ آیا به جنس ارسال کننده پست توجهی میکنی ؟
5- فرق بین آقای علی فنودی و آقای خدایی و آقا نجاران و آقا کیانی و یک کاربر برنزی در چیست ؟ اگر حوصله داشتی توضیح بده .
موفق باشی