hossein201273 روی صندلی داغ انجمن!!!
کاربر گرامی جناب siryahya، لطفاً قوانین را رعایت کنید. با این که بار ها از طریق صندوق پیام و به صورت غیر مستقیم به شما اخطار داده شده باز هم خلاف قوانین رفتار می کنید.
اگر باز هم خلاف های شما تکرار شود، مجبور به برخورد با شما مطابق قوانین خواهیم بود.
با تشکّر.
به به سلام داداش حسین
این ورااااا!!!!شنیدید دنیا گرده؟الان چرخیده
شوخی کردم بابا. مثه اینکه اجی برخوار داره هیزم و بنزین منزین رو میاره و البته تا اینجا هم آورده .
اما سوالام:
چی شد که وبلاگ علاقمند شدید و شروع کردید؟
خوب دیگه زیاد شد
از اونجا که شما به صندلی داغ علاقمندید دیگه نمیپرسم که قشنگ بسوزید!!!!!!
به به سلام داداش حسین
این ورااااا!!!!شنیدید دنیا گرده؟الان چرخیده
شوخی کردم بابا. مثه اینکه اجی برخوار داره هیزم و بنزین منزین رو میاره و البته تا اینجا هم آورده .
اما سوالام:
چی شد که وبلاگ علاقمند شدید و شروع کردید؟
همینطوری از موقعی که فضای مجازی اومدم حدودا دوسال ونیم پیش کم کم کتاب گرفتم از کتابخونه درباره وبلاگ وبلاگ نویسی خوندم
خوب دیگه زیاد شد
از اونجا که شما به صندلی داغ علاقمندید دیگه نمیپرسم که قشنگ بسوزید!!!!!!
هر جور صلاح می دونید ،عبلاقه مند نبود ،از این رو می خواستم زودتر بشینم روی صندلی داغ ،چون برای تالار وبلاگ ما صندلی داغ داریم ومی خواستم با اعمال صندلی داغ آشنا شوم
سلام بر آبجی زهرا
سلام شما روزی چند ساعت با کامپیوتر کارمیکنید؟
چقدر به تفریح وگردش میرید ؟
چقدر منو دوست دارید؟
و چقدر به کارتون تام وجری علاقه مندید؟
سلام شما روزی چند ساعت با کامپیوتر کارمیکنید؟حداقل 2ساعت حداکثر 5ساعت
چقدر به تفریح وگردش میرید ؟کم
چقدر منو دوست دارید؟جانم،متوجه نشدم !!!
و چقدر به کارتون تام وجری علاقه مندید؟کم
چطور یک وبلاگ نویس خوب شدید؟
چطور یک وبلاگ نویس خوب شدید؟
آدم چه طور تو یه کاری وارد می شود ،خوب با تمرین وتحقیق
سلام خدمت حسین آقا
اولین سوال: موضوع انشاء قدیم !!!!!!!!!!! علم بهتر است یا ثروت؟
سخترین سوال رو تا حالا کی ازتون پرسیده
به نظر خودتون سخترین سوال و از کی پرسیدین
چه فصلی رو بیشتر از همه دوس دارید؟ چرا
ممنون
سلام
شما سبد کالا دریافت کردید؟
از مواد غذایی سبد راضی هستید؟
سلام خدمت حسین آقا
سلام علیکم
اولین سوال: موضوع انشاء قدیم !!!!!!!!!!! علم بهتر است یا ثروت؟هلم خودش ثروت می آرد علم بهتره
سخترین سوال رو تا حالا کی ازتون پرسیده:آقای علوی که مونده بودم چی جواب بدم
به نظر خودتون سخترین سوال و از کی پرسیدین:از آبجی زهرا وآبجی برخورا
چه فصلی رو بیشتر از همه دوس دارید؟ چرا:تکراریه زمستان وبهار :زمستان را برای برفش ،بهار را برای اینکه بوی آقا امام زمان را می دهد
ممنون
سپاسگزارم
سلام
سلام علیکم
شما سبد کالا دریافت کردید؟ والا پدر من بازنشسته است پیامک دادیم ،بهمون تعلق می گرفت ولی هنوز پولی به حساب یارانه مان واریز نشده که بریم دریافت کنیم:آیا باید پول بریزند؟
از مواد غذای ی سبد راضی هستید؟والا هنوز که ندیدم ،بزارید پولش را بریزند تا پدرم برود دریافت کند تا ببینیم
با سلام و عرض ادب
ضمن تشکر از کلیه مشارکت کنندگان محترم در برنامه صندلی داغ و مدیر گرامی تالار جناب alifanoodi
قطعا فعالیت های مبتنی بر ضوابط و قوانین است که نیل به اهداف یک مجموعه یا برنامه را محقق می سازد، لذا از کلیه دوستان تقاضا می شود یکایک قوانین برنامه صندلی داغ از قبیل عدم ارسال بیش از 2 پست متوالی، عدم ارسال بیش از 5 سوال درر هر پست، رعایت شئونات اسلامی و فرهنگی در سوالات و ... را رعایت فرمایند تا محیطی پویا و فرهنگی در راستای شناخت یکدیگر و افزایش تعاملات دوستانه مان داشته باشیم.
همچنین، مدیر یک تالار، نماینده روابط عمومی در آن تالار است و کلیه تذکرات، راهنمایی ها و درخواست های ایشان، لازم الاجراست.
پیشاپیش از همکاری مسئولانه شما سپاسگزاریم
سلام -خوبید؟
1-به جزسایت راسخون چه سایت مذهبی دیگه عضوهستید؟
2-ازمداحی کدومیک ازمداحهای معروف خوشتون میاد؟
3-اینم سوال خودتون که ازمن پرسیدید:دوست داری کیک تولدتون چه جوری باشه؟
4-طرزدرست کردن آش رشته روبرامون بگید؟
5-چرامیگن یه آشی برات می پزیم که روش نیم وجب روغن باشه؟تشکر
سلام -خوبید؟سلام آبجی به خوبی های شما خوبیم
1-به جزسایت راسخون چه سایت مذهبی دیگه عضوهستید؟تبیان
2-ازمداحی کدومیک ازمداحهای معروف خوشتون میاد؟محمود کریمی
3-اینم سوال خودتون که ازمن پرسیدید:دوست داری کیک تولدتون چه جوری باشه؟کاکایویی باشد وشمع سنم روش باشد
4-طرزدرست کردن آش رشته روبرامون بگید؟مگه من آش پزم،فکر کنمرشته وعدس ونخود ولوبیا و.. باهم مخلوط وسبزی آش هم بهش اضافه وکمی روی گاز جوش بخورد
5-چرامیگن یه آشی برات می پزیم که روش نیم وجب روغن باشه؟تشکریعنی کاری که باهام کردی را سرت تلافی می کنم به همین دلیل این ضرب المثل را به کار می برند
سپاس
سلام-
1-چراحضرت معصومه (س)ازدواج نکردند؟باذکردلیل-ممنون