یه سوال؟
سلام به همه دوستان-دوستان من یه مجلسی رفته بودم بعداونجایه سوالی برام پیش اومداینکه:داشتنددرموردتب وایناصحبت می کردندحاج اقاونتیجه اعمال ماانسانها-بعداینطورشدکه ماهروقت یعنی انسانها هروقت که به یه بلایی یامریضی دچارمیشوندنتیجه اعمال خودشونه مثلاهمین تب کردن انسانهاهم نتیجه اعمالشونه بعدش گفتندکه حالامی پرسیدچرابچه هاتب می کنندبعدایشون درجواب گفتندکه بچه هاهم اگرتب کنندنتیجه اعمال پدرومادرشون هست که تب می کنند-ولی من این حرفوقبول ندارم به نظرمن خداوندهیچ گاه یه بنده ایی روبه خاطریه بنده ی دیگه تنبیه نمیکنه واین حرفوکه بچه تبش ازاعمال پدرومادرهست روقبول ندارم.میشه منوراهنمایی کنیداخه این حرف خیلی وقته ذهنمومشغول کرده-ممنون
حضرت علی(ع) در حدیثی می فرمایند:
هریک از شیعیان ما کاری را که ما نهی کرده ایم مرتکب شود، پیش از آن که بمیرد به مال یا فرزند و یا به خودش بلایی می رسد، که به سبب آن گناهانش پاک شود و خداوند را بدون گناه دیدار کند، اگر چیزی از گناهانش هنوز باقی مانده باشد، در هنگام مردن، به سختی جان دهد
خانم دکتر
اولا"خودتون که دکترهستین وچاره هردرد
ثانیا"درکتب اسلامی جدی عرض میکنم همین گفته اون آقادرسته که اعمالمون به خودمون ویاخانواده مون برمی گرده.موفق باشید
اخه اومدیمومادروپدرکلهم خطاکاربودندبچه بایدجورهمه کارای پدرومادروبکشه
فکر می کنم بستگی به خود انسان هم داره.
برای مثال بچه آدم خوبیه ولی پدر و مادر گناهکار.
در این حال دیگه پدر و مادر باید گناهان رو بر دوش بکشند و نه فرزند.
البته اینا همش نظر منه و واقعیتش شاید چیز دیگه ای باشه.
اخه اومدیمومادروپدرکلهم خطاکاربودندبچه بایدجورهمه کارای پدرومادروبکشه
بخاطردنیاست که مثل آیینه اعمالمونوسربقیه تلافی میکنه
سلام این که شما میگید درسته ولی بعضی وقتها انسان کارهایی میکنه که باعث میشه اثرات بدی در زنگی بذاره و این خیلی واضحه مثال سادش مثل اینکه بچه نمیدونه بخاری داغه ولی دست بزنه دستش میسوزه کارهای پدر ومادر هم اثر در فرزند داره درسته چون عمل اثر خودش رو میگذاره البته به خاطر اون بلایی که به فرزند نازل شده در اثر کار پدر و مادر خدا اجر بهره ای دیگه به فرزند عطا میکنه جبران خسارتی که بهش وارد شده ولی به هر حال هر کاری انجامم بشه اثر خودش رو میگذاره لذا باید خیلی مواظب اعمالمون باشیم تا موجب بدبختی نسلمون نشیم
حتما"اینوهم شنیدین که اگه به همسرتونم خیانت کنین روزی به دختریاخواهریامادرتون خیانت میشه؟
حتما"اینوهم شنیدین که اگه به همسرتونم خیانت کنین روزی به دختریاخواهریامادرتون خیانت میشه؟
شرمنده جناب فرشون میشه بیشترتوضیح بدین؟
حتما هر عمل یه عکسالعمل داره شک نکنید
شرمنده جناب فرشون میشه بیشترتوضیح بدین؟
همکارعزیزنمی دونم منم شنیدم اماخیلی به اون اعتقاددارم
چرا قبول نداری کاملا حرفش درسته چون در روایات هم داریم
تشکرمیشه آدرس روایت روخدمت اجی برخواربدهیدتارفع شبهه واسشون بشه؟
تشکرمیشه آدرس روایت روخدمت اجی برخواربدهیدتارفع شبهه واسشون بشه؟