راسخون

پیامک انتظار و مهدویت

dadagholam کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2247
|

بوالله چون دعا كردىبرايش ،ترا اجرت دهد ايزد برايش*

طواف خانه ء گلها چه زيباست،درون خانه ء دلها چه زيباست*

دعابهر فرج اين اجر دارد،دعابريوسف زهرا چه زيباست* (اللهم عجل لوليك الفرج)

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

راه وصال بستی ،

با دیگران نشستی ،

رو کن به هر که خواهی ،

گل پشت و رو ندارد ،

(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

لیت شعری که در کجا هستی؟*

مروه ای یا که در صفا هستی؟*

مشعری یا که در منا هستی؟*

یثربی یا به کربلا هستی؟*

دلبرا دل بود گرفتارت*

هر کجایی خدا به همراهت*

(به امید ظهورش)

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

دعاكن هر گلى پرپرنميرد ® كسى باچشم هاى تر نميرد® دوباره جمعه اى رد شد دعاكن ® دلم تاجمعه ديگر نميرد®

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

دیشب کسی برای تو سجاده وا نکرد*بغضی ترک ندید و گلوئی صدا نکرد*انگار ما بدون حضور تو راحتیم*وقتی کسی برای ظهورت دعا نکرد*وقتی که دامن تو رها شد ز دست ما*دست گناه دامن ما را رها نکرد*در روزگار ما تو بیابان نشین شدی*خاکم بسر که دل ما حیا نکرد*توبه ،ازین که این دل بی بند و بار ما*جائی برای آمدن یار وا نکرد*

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

بر جلوه ی روی ماه مهدی صلوات*بر جذبه ی یک نگاه مهدی صلوات*ما را نبود چو هدیه ای بهتر ازین*بفرست به پیشگاه مهدی صلوات*

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

بیا و قلب زمان را ز آه خود بشکن*سکوت آینه را با نگاه خود بشکن*بیا و بزم دروغین دل ربایان را*ز دل ربائی خال سیاه خود بشکن*طلسم کهنه ی شبهای بی تو بودن را*به پرتو افکنی روی ماه خود بشکن*تو را به جان شب و روزهای دلتنگی*بیا و قلب زمان را ز آه خود بشکن*(التماس دعا)

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

باز آی که تا فرش کنم دیده به راهت*حیف است که بر خاک نهی آن کف پا را*

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

عمریست که از دیدن او جا ماندیم*در غربت سرد خویش تنها ماندیم*او منتظر ماست،که ما برگردیم*مائیم که در غیبت کبری ماندیم*

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

چه انتظار عجیبی!چه انتظار عجیبی!*تو بین منتظران هم عزیز من چه غریبی!*عجیب تر که چه آسان نبودنت شده عادت*چه کودکانه سپردیم دل به بازی قسمت*چه بی خیال نشستیم!نه کوششی نه وفائی*فقط نشسته و گفتیم:خدا کند که بیائی...

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

السلام علیک یا اباصالح ...*بازم امشب مثل هرشب تو دلت برام دعا کن*نم نمک سکوت رو بشکن ،زیر لب خداخدا کن*واسه عاشقا دعا کن که غریب روزگارن*هفت تا آسمونه اما ،یه ستاره هم ندارن*

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد*مپسند این که تو باشی و مرا غم ببرد*در خرابات چو من خانه خرابی نبود*باز خواهی که مرا سیل دمادم ببرد؟*السلام علیک یا صاحب الزمان*

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

مژده ی آمدنت قیمت جان می ارزد*تاری از موی تو آقا به جهان می ارزد*السلام علیک یا صاحب الزمان

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

این عشق آتشین ز دلم کم نمیشود*مجنون به غیر خانه ی لیلا نمیشود*بالای تخت یوسف کنعان نوشته اند*هر یوسفی که یوسف زهرا نمیشود*(به امید فرجش)

dadagholam کاربر طلایی1
|
|

مژده بادا عاشقان آن یار ما می آید آخر*مقتدا و رهبر و سالار ما می آید آخر*گرچه این دوران ما را سایه ی ظلمت گرفته*روشنی بخش سرای تار ما می آید آخر*