پیامک انتظار و مهدویت
دیدار دلبران نه به چشمان سر شود*روی نگار دیده به چشم دگر شود*اینجا ضیافتیست پر از نعمت نیاز*هر کس بقدر معرفتش بهره ور شود *بالای سفره ناز عذاری نشسته است*ای کاش دل به دیدن او مفتخر شود *(اللهم عجل لولیک الفرج)
خداكندكه بيايدمسافري که نيامد "
وكوچه كوچه بنازم به عابري كه نيامد " دوباره مثل گذشته تمام فاصله هارا " غزل غزل بنويسم به شاعري كه نيامد " هميشه غربت اينجافقط نصيب دلم شد " شريك غربت من كو "مهاجري كه نيامد " شكست بغض غرورم در انتظار عزيزي "دعا كنيم که بيايدمسافري كه نيامد" اللهم عجل لولیک الفرجهنوزم انتظارم انتظار است*هنوزم دل به سینه بیقرار است*
هنوزم خواب میبینم به شبها*
همان مردی که بر اسبی سوار است* همان مردی که آید جمعه روزی* و این پایان خوب انتظار است*
جویند همه هلال و من ابرویت*گیرند همه روزه و من گیسویت*
از جمله ی این دوازده ماه تمام*
یک ماه مبارک است، آن هم رویت*(الهم عجل لولیک الفرج)
عشق یعنی انتظار و انتظار * عشق یعنی هر چه بینی عکس یار*(اللهم عجل لولیک الفرج)
من جلال جلوه های ذات رب العالمینم *انبیا را سرفراز از اولین تا آخرینم* هم علیم، هم محمد، هم گل خوشبوی زهرا *هم صراطم، هم نمازم، همچو قران اصل دینم*
و سیصد و هشتاد و عشق ، دلتنگم* برای وعده ی دیدار عشق ، دلتنگم* هزار و سیصد و هشتاد موسم خورشید* که اتفاق نیفتاد عشق ، دلتنگم* جنون شاعر بیچاره هم تماشایی است* چنین که در شب میلاد عشق ، دلتنگم*
بیا برای فرج روز و شب دعا بکنیم*دل امام زمان را ز خود رضا بکنیم* عزیز فاطمه مهدی دلش پر از خون است*بیا که بهر خدا از خدا حیا بکنیم*
شب گررخ مهتاب نبيندسخت است
مانوكروارباب تويى مهدى جان
نوكررخ ارباب نبيندسخت است
بوی عطر یار دارد جمعه ها* مژده ی دیدار دارد جمعه ها*
جمعه در خورشید ما آیینه است*
وعده گاه عاشقان آدینه است*
جمعه ها دل یاد دلبر میکند*
نغمه ی یابن الحسن سر میکند*
زمستان خسته شد از بی بهاری*
جهان می لرزد از این بی قراری*
گمانم جمعه ای باقی نمانده*
خدایا تا به کی چشم انتظاری*(به امید ظهورش)
ای که یاد رخ تو درد مرا تسکین است*بار هجران تو بر شانه ی من سنگین است*گر چه تلخ است غریبی و پریشان حالی*لیک در راه تو آواره شدن شیرین است*ز ره دور حبیبا به من خاک نشین *گوشه چشمی بنما سخت دلم مسکین است*
السلام علیک یا اباصالح-
چندیست که دل در گرو خال سیاه است*افسون شده و مست از آن نیم نگاه است*ای دوست تو بگذار که گمراه تو باشم*گمراه تو گشتن قدم اول راه است*خواهم که بریزم به قدومت همه عمرم*عمری که به راه تو نشد صرف تباه است*بازآی و به تاریکی شبها سحرم باش* بازآی که این سوخته دل چشم به راه است*
تفعل زدم نیمه ی شب به قرآن*
کتابی که از وحی شیرازه دارد*
برای دلم آیه ی صبر آمد*
ولی نازنین ،صبر ، اندازه دارد*
(اللهم عجل لوليك الفرج)
بخوان دعای فرج رادعااثردارد¤
دعاکبوترعشق است بال وپردارد¤بخوان دعای فرج راوعافیت بطلب¤
که روزگاربسی فتنه زیرسردارد¤ بخوان دعای فرج راکه یوسف زهرا ¤زپشت پرده غیبت به ما نظر دارد . . . ¤