وبلاگ نویسی(آپلود)
سلام
من یه وبلاگ ساختم که عکس های که در این وبلاگ استفاده کردم در پرشین گیگ آپلود کردم ولی این عکس ها رو بیشتر اوقات نشون نمی ده چکارشون کنم تا درست بشه این اشکال از پرشین گیگه یا از سرعت من (البته اینترنتم پرسرعته و فکر نکنم از اون باشه )
اگه از پرشین گیگه آیا درست میشه آخه قبلا این طوری نبود ؟؟؟؟؟!!!!!!
عکسی که در امضام هم گذاشتم همین طوره خیلی وقتها نشونش نمی ده ؟؟!!!!!
سلام.
در مورد عکس امضا.
من نمی دونم اینترنت شما پرسرعته یا کم سرعته ولی امضای شما گاهی اوقات برای من هم نشون داره نمیشه.
توصیه می کنم برای برطرف شدن این مشکل اول اندازه عکستون رو کوچک کنید. الان اندازه عکسی که تو امضا گذاشتید طولش 990 پیکسل و حجم حدود 55 کیلوبایته. یعنی همون هدر سایتتون رو در امضا گذاشتید. در صورتی که به اندازه حدود 150 نشون داده میشه.
شما به جای اینکه عکس امضا رو کوچیک کنید و بعد در امضا قرار بدین اول در امضا قرار دادید و اونجا اندازه رو عوض کردید این باعث میشه عکس مضای شما در همون اندازه 990 در امضا بارگذاری بشه و کمی سنگین باشه.
با نرم افزارهایی شبیه فتوشاپ یا نرم افزارهای مشابه اول اندازه عکس رو به اندازه دلخواهی که می خواهید در انجمن نشون داده بشه دربیارید.
بعد اون رو آپلودکنید و بعد در امضا قرار بدین.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
من الان دیدم امضای یه نفر دیگه که در پرشین گیگ قرار داده بود برای من نشون داده نمیشه.
شما هم آپلودسنتر رو عوض کن و هم اندازه عکس رو قبل از قرار دادن در انجمن تا به مشکلی برنخوری.
حتما در آخر عکس رو در پینت باز کن و سیو کن تا حجمش کمتر بشه.
الان عکس امضای من فکر کنم حدود 6 کیلوبایته برای همین موقع باز شدن هیچ اشکالی براش پیش نمیاد.
سلام
با تشکر از کاربر گرامی salma57 و توضیحات خوب ایشان
این مشکل مربوط به پرشین گیگ هست ، مدتی است که سرور های این سایت مشکل یا قطعی های مکرر دارند . اگر بتوانید تصاویر خود را در آپلودسنتر های دیگر آپلود کنید بهتر است .
من چندین ساله تو اینترنت کار می کنم.هیچ سایتی بهتر از پیکوفایل نیست.البته برای عکس.مطمئن هست.فقط قبلش باید یه وبلاگ تو بلاک اسکای درست کنی بعد با یوزر و پسوردت بری تو پیکوفایل آپلود کنی.