راسخون

سرعت کامپیوتر

shokraneh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2414
|

سلام

چند روزه که سرعت سیستمم به شدت کاهش پیدا کرده و هر کاری که می خوام بکنم باید کلی صبر کنم و به قول معروف علف های زیر پامو بشمرم مخصوصا صفحه های اینترنتی که  خیلی سخت لود میشن

کسی می تونه منو راهنمایی کنه که چکار کنم تا سرعتم زیاد بشه

البته اینم بگم که تا تونستم دیگه فایل های اضافه رو پاک کردم دیسک دفرگمنت هم کردم ویروس یابم هم قبلا eset بود به تازکی پاکش کردم و مکافی نصب کردم

امکان داره از این باشه که این چند روزه استفادم از اینترنت بیشتر شده یا از این باشه که کامپیوتر رو زیاد هیبرنیت می کنم ؟؟؟؟؟( ولی قبلا هم این کار ها رو می کردم و مشکلی نبود)

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام. چون هم گفتید به تازگی ویروس کش عوض کردید و این مشکل هم به تازگی براتون پیش اومده من احتمال میدم به خاطر ویروس کشی که نصب کردید سرعتتون تغییر کرده و پایین اومده.

ویروس کش ها معمولا سرعت کامپیوتر رو پایین میارن.

می تونید ویروس کش رو غیرفعال کنید و سرعت رو امتحان کنید. اگه سرعت در هنگام غیر فعال بودن ویروس کش خوب شد لااقل اشکال کار رو پیدا کردید.

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

پیشنهاد میدم ویندوزو به صورت دوره ای عوض کنین تا مشکلیتون حل بشه.

منم قبلاً ویندوز 7 داشتم و سرعتش خیلی اومده بود پایین عوض کردم 8.1 الآن سرعتش بالاترم رفته.

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

دوست عزیز نمیشه هر از گاهی ویندوز عوض کرد البته برا بعضیا!!! 

پیشنهاد من اینکه که پوشه های temp ویندوز رو خالی کنی و درایو ویندوزت رو 5 گیگ خالی بزاری همیشه والا هر ویندوزیبزنی بعد یه مدتی باز اسپیدت میاد پایین 

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

یهراه حل کلی:

همه فایلهاتو تو میزکار (دسکتاب ) نزن

ali1404 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 198
|

من هم با نظر این دوست عزیز موافقم

آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید ببینید بعد چی میشه؟