مواد لازم:   

3 تا سیب زمینی متوسط
     یه سینه درسته مرغ پخته شده
     نصف لیوان ماست
     نصف لیوان (مایونز و خامه)
     پیازچه و شوید خردشده نصف پیمانه
     زیتون سبز و سیاه تعدادی
     2 حبه سیر
      خیار شور 200 گرم

دستور پخت:    
      سیب زمینی پخته شده روبه صورت نگینی ریز خرد کردم و با ماست و سس مایونز و سیر و نمک و فلفل قاطی کردم و برای طعم گیری توی یخچال گذاشتم تو این فاصله مرغ پخته شده رو نگینی ریز خرد کردم و شوید رو ریز خرد کردم و قسمتای سفید پیازچه رو هم ریز خرد کردم و خیار شورا رو خرد کرده و به سیب زمینیها اضافه کردم و خوب هم زدم . برای فرم دهی قالب برگها رو با کیسه فریزر پوشوندم و مایه سالاد رو توش ریختم و با قاشق کاملا صافش کردم برای وسط گل هم از یه پیاله استفاده کردم و بقیه مایه رو هم ته ظرفیکه میخواستم سرو کنم صاف کردم و همه رو به مدت 2 ساعت تو یخچال گذاشتم . بعد قالبها رو به ترتیب توی ظرف برگردونم و کیسه ها رو بر داشتم و رو ی گل برگها رو سس مایونز زدم برای زنبورها هم از زیتون سبز و سیاه استفاده کردم. زیتونها رو به ضخامتی که تو عکس معلومه برش زدم و جاشون با هم عوض کردم . برای سر زنبورها از نخود فرنگی برای بالها از ترپ و برای شاخکها از شوید استفاده کردم و سطح خالی ظرف رو با شوید خرد شده پوشوندم .

نکات مربوط به سالاد یونانی به فرم زنبور:

برای اینکه سالادتون خوشمزه تر بشه میتونین از روز قبل درستش کنین . مقدار شوید و پیازچه و خیارشور بستگی به خودتون داره میتونین کمکم اضافه کنین تا طعم دلخواهتون رو درست کنین .