روح وعالم معنی
دوستان
یه سئوالی برام پیش اومده واون اینکه چطورباوجودخارج شدن روح ازبدن درهنگام خواب ورویابدن یاهمان جسم خاکی مادرحال سوخت رسانی وکارکردن است؟
من فکر نمی کنم موقع خواب روح از بدن جدا بشه.
اگر هم جدا بشه به طور کامل نیست.
فکر می کنم دنیای خواب با عالمی که روح بعد از مرگ به اونجا میره فرق داره.
البته این نظر منه.
خوب فک کنم اگه روح جدا می شه قبلش که کار می کنه و تنفّس هم داره! پس انرژی هم مصرف می کنه!
خوب فک کنم اگه روح جدا می شه قبلش که کار می کنه و تنفّس هم داره! پس انرژی هم مصرف می کنه!
یعنی شما هم فکر می کنید روح از بدن جدا میشه؟ پس چرا وقتی بعضی مواقع افرادی هستند که با توجه به اینکه خواب هم هستند به سوالای ما جواب می دن؟
یعنی شما هم فکر می کنید روح از بدن جدا میشه؟ پس چرا وقتی بعضی مواقع افرادی هستند که با توجه به اینکه خواب هم هستند به سوالای ما جواب می دن؟
نمی دونم. شاید هم جدا بشه. مثلاً وقتی خواب عمیقه روح جدا شه و وقتی که خواب زیاد عمیق نیست روح به بدن متّصل باشه!
فکر می کنم جدا شدن روح درجاتی داره.
مثل رویا، خواب معمولی ، خواب عمیق ، کما ، مرگ.
البته شاید هم اصلا روح از بدن جدا نشه. اینو باید متخصصان امر بیان توضیح بدن که فعلا صدای ما به گوششون نرسیده احتمالا.
فکر می کنم جدا شدن روح درجاتی داره.
مثل رویا، خواب معمولی ، خواب عمیق ، کما ، مرگ.
البته شاید هم اصلا روح از بدن جدا نشه. اینو باید متخصصان امر بیان توضیح بدن که فعلا صدای ما به گوششون نرسیده احتمالا.
اونی هم که درکمااست بدن وجسمش درحال کارکردن است؟
ممنون از توضیحاتتون
گرچه توضیحات سخت بود ولی من خوندم و سعی کردم بفهمم.
فقط یک جا اشاره شده که در روایات اهل بیت (ع) نیز وارد شده که انسان در عالم برزخ بدنی دارد شبیه همین بدن دنیایی ، لکن بدون مادّه.
حالا سوال اینجاست بدن در برزخ و آخرت فرق داره؟
یعنی در برزخ بدن بدون ماده است و در آخرت بدن با ماده . دقیقا مثل این دنیا؟
باتشکرازاجی سلماکه این سئوال روبه مسئولین محترم راسخون انعکاس دادندوباتشکردوباره ازمسئولین سایت که قبول زحمت نمودندوبه این سئوال پاسخ دادندازدست اندرکاران سایت عذرخواهی می کنم که وقتشونودرپاسخگویی به این سئوال گذاشتند وموضوع روبازنمودند.امیدوارم مورداستفاده کاربران محترم هم قرارگیرد.باتشکرمجدد
حالا سوال اینجاست بدن در برزخ و آخرت فرق داره؟
یعنی در برزخ بدن بدون ماده است و در آخرت بدن با ماده . دقیقا مثل این دنیا؟
كسى كه مى ميرد و داراى ايمان خالص يا كفر خالص است ، روح او از بدنش به هيكلى كه در شكل اوست منتقل مى شود و تا روز قيامت با اعمال خودش مجازات مى شود. و چون روز قيامت خداوند اهل قبور را زنده مى كند، بدن او را به وجود مى آورد و روحش را به جسدش برمى گرداند، تا اعمال او را تمام و كامل به او بدهد.
چند تا سوال اینجا مطرح میشه
اول اینکه اونهایی که کفر خالص و ایمان خالص ندارند تکلیفشون چی میشه؟
دوم اینکه هیکلی که روح انسان بهش منتقل میشه از کجا اومده؟ عذابی که آدم متحمل میشه به اون هیکل هم آسیب میرسونه؟
وای هر روز سخت تر میشه مساله.
فکر کنم یا نباید به سراغ این مطالب بریم یا اینکه روز به روز با توجه به اطلاعات کممون گیج تر میشیم.
بنظر من به ماده و جسم نیست یچی بالاتر ازون یه حالت معنویه
همونطوری که پیامبر ص به معراج رفت و برخی علما میگن وقتی حضرت برگشت هنوز بالینشون گرمای بدن حضرت رو داشت
و یجور به عوالم بالا مربوط میشه که ما ازش خبر نداریم
مثاله دیگه اینکه پیامبر ص در معراجشون هفت اسمانها رو رفتند و طبیعیه که جسم مادی میسوزه و نابود میشه
ولی پیامبر ص با همون جسم مادی رفتند و برگشتند...
بنظر من به ماده و جسم نیست یچی بالاتر ازون یه حالت معنویه
همونطوری که پیامبر ص به معراج رفت و برخی علما میگن وقتی حضرت برگشت هنوز بالینشون گرمای بدن حضرت رو داشت
و یجور به عوالم بالا مربوط میشه که ما ازش خبر نداریم
مثاله دیگه اینکه پیامبر ص در معراجشون هفت اسمانها رو رفتند و طبیعیه که جسم مادی میسوزه و نابود میشه
ولی پیامبر ص با همون جسم مادی رفتند و برگشتند...
عالم آخرت رو که معلومه جسم مادی انسان هست.
ولی برزخ رو فکر نمی کنم.
چون به محض اینکه کسی می میره وارد برزخ میشه. ولی جسم در این دنیا باقی می مونه.(اگه کفته هام اشتباهه تصحیح کنید)
ولی جسم در این دنیا باقی می مونه.
من سوالم این بود هیکلی که روح ما در اون تجسم پیدا می کنه از کجا میاد؟
و کسانی که به صورت مطلق کفر و ایمان ندارند تکلیفشون چیه.
با توجه به نوشته های قبل این تاپیک
اونهایی که کفر خالص و ایمان خالص ندارند تکلیفشون چی میشه؟