راسخون

سکینال خرید سهام

fas2009 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 315
|

سلام دوستان عزیز خوشحالم که راسخون تالار بورس راه انداخت انشاالله تالار خوبی بشه برای کسانی که تازه وارد بورس شدند.

خوب چند تا سیکنال خرید برای می زارم بعد از بررسی دقیق خودتون آنها را خریداری کنید.

جای تالار سیگنال خرید خالیه

سهام هایی که معرفی می کنم با دید بلند مدت است نه کوتاه مدت به این نکته خوب توجه کنید.

اولین  نماد

1- ونفت (سرمایه‌گذاری‌ صنعت‌ نفت‌)

2- تکمبا ( کمباین سازی ایران)

3- خکاوه ( سایپا دیزل)

4- وبیمه ( سرمایه گذاری صنعت بیمه)

5- البرز ( بیمه البرز)

6- وبصادر ( بانک صادرات) البته این سهم اگر حمایت خوبی ازش بشه زودتر از اینا سود میده

.............

دوستان توی بورس سهام های بهتری هستند این سهام هنوز جای رشد دارند گفتم برای دید بلند مدت خوب هستند.

برای اطلاعات بیشتر از سهام ها  می تونید از سایت که براتون می زارم استفاده کنید.

http://www.tsetmc.com

دوستان عزیز اگر کسی نظری درباره این سهام هایی که معرفی کردم  داره لطفا بیان کنید.

منتظر سیگنال های خرید  شماهستیم.

سلام  دوستان خریدسیکنال که داده بودم برای 16 دی بوده در ضمن تو ضیح داده بودم بعد از بررسی خودتون آنها را خریداری کنید.

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

ضمن سلام و خیر مقدم

راسخونی گرامی اگر قصد ارائه سیگنالهای خرید سهام را دارید ضمن ارائه دلایل موثق، به تحلیل سهم نیز بپردازید. انشاالله این تاپیک زیر نظر استاد اعتدال ادامه خواهد داشت.

با تشکر

Eetedal کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 31
|

سیگنال خرید سه روزه

نماد کهمدا را به دید 2 ماهه و با هدف 1750 تومان خریداری نمائید.

همانطور که گفته شد سهم گزارش خوبی را در پیش دارد.

حدضرر میان مدت 1100 تومان

حدضرر کوتاه مدت 1150 تومان

zahra7720 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 642
|

سلام دوستان عزیز خوشحالم که راسخون تالار بورس راه انداخت انشاالله تالار خوبی بشه برای کسانی که تازه وارد بورس شدند.

خوب چند تا سیکنال خرید برای می زارم بعد از بررسی دقیق خودتون آنها را خریداری کنید.

سهام هایی که معرفی می کنم با دید بلند مدت است نه کوتاه مدت به این نکته خوب توجه کنید.

اولین  نماد

3- خکاوه ( سایپا دیزل)

5- البرز ( بیمه البرز)

6- وبصادر ( بانک صادرات) البته این سهم اگر حمایت خوبی ازش بشه زودتر از اینا سود میده

.............

دوستان توی بورس سهام های بهتری هستند این سهام هنوز جای رشد دارند گفتم برای دید بلند مدت خوب هستند.

دوستان عزیز اگر کسی نظری درباره این سهام هایی که معرفی کردم  داره لطفا بیان کنید.

سلام  سیکنال سهام یعنی چی؟

Eetedal کاربر تازه وارد
|
|

اولین  نماد

3- خکاوه ( سایپا دیزل)

5- البرز ( بیمه البرز)

.............

سلام  سیکنال سهام یعنی چی؟

معنی لغوی یعنی آلارم و یا اعلان می باشد و در بورس به معنی اعلان سهم برای خرید است

mahmood_panahi کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 101
|

سلام خکاوه که تعدیل منفی خورد

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام راسخونی گرامی

خکاوه سیگنال استاد اعتدال نبوده و تا جایی که بنده مطلعم ایشون نظر مثبت روی مباحث بنیادی خودرویی ها ندارند. خپارس چند وقت پیش تعدیل منفی خورد اما از اون زمان تا الان سود حداقل صد درصدی داشته است. با شرایط جدید مذاکرات و احتمالا برداشتن تحریمها در این صنعت، احتمال رشد حداقل کوتاه مدت خودرویی ها وجود دارد. منتظر پاسخ استاد هستیم. 

پیشنهاد دوستانه بنده به شما: اگر مهارت کافی ندارید استفاده از صندوقهای سرمایه گذاری است و یا قبل از هر اقدامی تحقیق بفرمایید البته از افراد مطلع و خیرخواه.

موفق باشید

Eetedal کاربر تازه وارد
|
|

سلام راسخونی گرامی

خکاوه سیگنال استاد اعتدال نبوده و تا جایی که بنده مطلعم ایشون نظر مثبت روی مباحث بنیادی خودرویی ها ندارند. خپارس چند وقت پیش تعدیل منفی خورد اما از اون زمان تا الان سود حداقل صد درصدی داشته است. با شرایط جدید مذاکرات و احتمالا برداشتن تحریمها در این صنعت، احتمال رشد حداقل کوتاه مدت خودرویی ها وجود دارد. منتظر پاسخ استاد هستیم. 

پیشنهاد دوستانه بنده به شما: اگر مهارت کافی ندارید استفاده از صندوقهای سرمایه گذاری است و یا قبل از هر اقدامی تحقیق بفرمایید البته از افراد مطلع و خیرخواه.

موفق باشید

با سلام

بله کاملا درست گفتید

من با شرکتهایی که بنیاد ضعیفی دارند مخالفم و گروه خودرئی هم چنین وضعیتی دارند و توصیه اکید به دوستان تازه وارد و علاقه مند به بورس اینکه در صندوقهای سرمایه گذاری etf و کارگزاری ها سرمایه گذاری نمایند تا ریسک کمتری داشته باشند.

ashkbous کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 9
|

سلام راسخونی گرامی

موفق باشید

با سلام

بله کاملا درست گفتید

من با شرکتهایی که بنیاد ضعیفی دارند مخالفم و گروه خودرئی هم چنین وضعیتی دارند و توصیه اکید به دوستان تازه وارد و علاقه مند به بورس اینکه در صندوقهای سرمایه گذاری etf و کارگزاری ها سرمایه گذاری نمایند تا ریسک کمتری داشته باشند.

با سلام.

با شما موافقم. ضمن اینکه هرگز فراموش نکنیم که از هر گروهی خرید نکنیم و از هر گروهی نیز هر نمادی را نخریم.