ساعي: مردم ايران هميشه حامي من بودهاند مدير فني تيمهاي ملي تکواندو گفت: نيازي به حمايت شبکههاي خ
ساعي: مردم ايران هميشه حامي من بودهاندمدير فني تيمهاي ملي تکواندو گفت: نيازي به حمايت شبکههاي خارجي ندارم چرا که هميشه مردم ايران از من در همه جا حمايت کردهاند. |
|
|
|
|
هادي ساعي در واکنش به گلايههاي مسئول سازمان بسيج کشور مبني بر اينکه چرا هادي ساعي در مورد گزارش بيبيسي واکنشي از خود نشان نداده است، اظهار داشت: دقايقي پيش از طريق پيامک از اين موضوع مطلع شدم. بنده نيازي ندارم که بيبيسي يا هر شبکه خارجي ديگر از من براي انتخابات فدراسيون تکواندو حمايت کند. اصلا بنده نميدانم افرادي که در آن برنامه حضور داشتهاند چه کساني بودهاند.
به گزارش فارس ، وي افزود: بنده از طريق همين تريبون اعلام ميکنم که نيازي به حمايت آنها ندارم؛ چرا که مردم ايران هميشه بزرگترين حامي من بوده و هستند. من به برنامههاي بيبيسي و شبکههاي ديگر دسترسي ندارم، اما حالا از اين موضوع مطلع شدهام و خيلي محکم ميگويم نيازي به چنين افراد و شبکههايي ندارم. قهرمان سابق تيم ملي در پايان گفت: ضمن اينکه اين موضوع در آستانه انتخابات فدراسيون تکواندو مطرح شده و کساني که اين برنامه را نگاه کردهاند به خانواده تکواندو پيامک دادهاند. |