درس تجربه
باسلام به دوستان عزیز
این پست به پیشنهاداجی سلماایجادشده به بهانه تجربیاتی که هرکاربری درزمینه زندگی وارتباط موثرباهمسرویاطرف مقابل خودداشته وداردامیدکه تونسته باشیم درراه کمک به کاربران گرامی قدمی برداشته باشیم:
همیشه اینودرنظرداشته باشید که خانومهاروبایستی تشویق نماییدحتی شده بایه شاخه گل خصوصا"تاریخ تولدهابرای نامبردگان بسیاراهمیت داردویکی تاریخ عقدوازدواج .اگرشد ایشون روبه یک شام به مناسبت تولدشون دعوت کنیدیه شام دونفره خیلی مختصر.
تاپست بعدی خدانگهدار
من هم یه نظری دارم
به نظر من محبت بی حد و حصر به همسر حتی اگه بدون مادیات باشی برای زن خیلی ارزشمند و هرگز فراموش نمیکنه
دوستان
هیچگاه تنهایی مثل من به خواستگاری نرویدازهمون قدیماکه گفتند بایستی دراین امرمهم بزرگترهاتصمیم بگیرند ودخیل باشند.به بزرگترانتون احترام بگذاریدوبدون اجازه اوناتصمیمهای جدی نگیرید.منتظرتجربه بعدی باشید.
من هم یه نظری دارم
به نظر من محبت بی حد و حصر به همسر حتی اگه بدون مادیات باشی برای زن خیلی ارزشمند و هرگز فراموش نمیکنه
بله درست می فرمائیدحتی اگه شه درحدیه شاخه گل البته اگه اینم نشدبااخلاق ورفتارخوب بهترین هدیه برای طرف مقابل می باشد.
عزیزان
هیچگاه اختیارکامل زندگیتونوبه طرف مقابل ندهیددرهرمجموعه ای اگراین اتفاق بیافتدکلاهتون پس معرکه ست درزندگی هرکس بایدوظایف ومسئولیتهای خودشوانجام بدهدونه دوش کسی که پرمسئولیت باشدونه طرف مقابلتون کم مسئولیت باشدبلکه به یک میزان باشد.زن وشوهرهنگامی این توازن راایجادمی نمایندکه هرکدام به وظایفی که به آنهامحول شده پاسخ مثبت دهند.موفق باشید
عزیزان
یادتون باشه هیچگاه خیلی به طرف مقابلتون پروبال ندهیدچراکه باعث دوری بیشترطرف مقابل ازشماخواهدشدوبقولی طرف پررومی شود.امیدوارم سرتون مثل من به سنگ نخوره
درنظرداشته باشیداگرطرف مقابلتون خصوصا"واسه آقایون میگم اگرهمسرانتون ازدین ومذهب کناره گیری کردنداین وظیفه شوهراست که همسرخودش روبه اسلام دعوت کند.