آیایاری کننده ای هست؟
عزیزان
بنظرشمااگرنهضت امام حسین درجامعه کنونی وجودداشت ماباواقعه کربلاوشهیدشدن امام حسین ویارانش مواجهه بودیم؟
چقدربه آقاارادت نشان می دادید؟
دوستانی که هم اکنون اشکهای زیادی برای روزاربعین می ریزند اگرخودتونودرآن زمان تصورکنیدچه اقداماتی برای حسین ویارانش انجام می دادید؟
من که از یاراش میشدم از خودم مطمعنم
ترس ازشهیدشدن نداشتید؟
سلام
به قول استاد دانشمند
برای امام زمان عصر خود چه کرده ایم ؟که اگر در آن زمان بودیم برای امام حسین انجام میدادیم ؟
سلام
به قول استاد دانشمند
برای امام زمان عصر خود چه کرده ایم ؟که اگر در آن زمان بودیم برای امام حسین انجام میدادیم ؟
سلام
به نظر من ما فقط داریم شعار میدیم و اگه ان زمان هم بودیم هیچ کاری انجام نمیدادیم.اگه میخواید بدونید چرا ،دلیلش اینه که حضرت مهدی (عج)امام حسین عصرماست واقعا ما برای ظهور ایشون چه کاری انجام دادیم ومیدیم؟
منکه توهمین جنگ تحمیلی هم ترسیدم شرکت کنم
نمیدونم انسانها در شرایط خودشون رو نشون میدن اما به نظرم اگه انسان خودش رو پرورش بده و ایمانش رو بالا ببره میتونه توی هر دورهای طرف حق رو بگیره و زیر علم حق شمشیر بزنه
نمیدونم انسانها در شرایط خودشون رو نشون میدن اما به نظرم اگه انسان خودش رو پرورش بده و ایمانش رو بالا ببره میتونه توی هر دورهای طرف حق رو بگیره و زیر علم حق شمشیر بزنه
حالااگه شماتواون شرایط بودین چیکارمیکردین؟
حالااگه شماتواون شرایط بودین چیکارمیکردین؟
منم با نظر ایشون موافقم
نمیدونم
احتمالا"اسم من جزء ترسوهای جنگ ثبت میشد