پرسپولیسی ها بیایید و بنویسند
سلام به شما دوستان گرامی و طرفداران پرسپولیس
دلیل شما برای اینکه طرفدار پرسپولیس(پرسپولیسی)هستید رو بنویسید.
مخصوصا احمدرضا عابدزاده
سلام
به خاطر اينكه بازيكنان خوب وباادب وباتربيت و خوش اخلاق و خيلي صفات مثبت ديگه دارن.تشكر
جايزتون چيه .اگه شارژه كه شماره موبايلموبدم.تشكر
بخاطر پرسپولیسی های جام جهانی 98
مخصوصا احمدرضا عابدزاده
ممنون از نظر شما دوست گرامی.جالب بود.
سلام راستش را بخواید بیشتر افراد به خاطر احساس یا خاطراتی که از یک تیم دارند به یک تیم علاقه مند می شوند وبس از مدتی دیگه موفقیت اون تیم براشون یکی از ارزو هاشون میشه وبه تماشای بازی های اون تیم یک جون وابسته می شوند من هم یه جورایی به مهین خاطر طرفتار تیم محبوب بیروزی هستم البته این نظر من بود
سلام راستش را بخواید بیشتر افراد به خاطر احساس یا خاطراتی که از یک تیم دارند به یک تیم علاقه مند می شوند وبس از مدتی دیگه موفقیت اون تیم براشون یکی از ارزو هاشون میشه وبه تماشای بازی های اون تیم یک جون وابسته می شوند من هم یه جورایی به مهین خاطر طرفتار تیم محبوب بیروزی هستم البته این نظر من بود
ممنون از نظر خوب شما.ببینیم نظر مابقی چیه
چون در تا حالا پرسپولیس بازیکن های با اخلاق و با ادب و خوبی داشته و همچنین اسطوره های به یاد ماندنی مثل پروین پا طلایی داشته و دارد
با سلام
بخاطر اینکه
1-تیمی پر از بازیکنان پر ستاره است
2-پر طرفدار ترین تیم ایران است
3-رنگ قرمز را دوست دارم
4-گذشته درخشانی دارد
5-...
فقط به خاطر ایمون زائد
من وقتی بچه بودم پسر عموم بهم گفت: هر کی بهت گفت چه تیمی هستی بگو: تیم پیروزی منم از اون وقت تا حالا پرسپولسیی بودم
زمون بچگی من همه یا پرسپولیسی بودن یا استقلال منم چون خانواده قرمز بودن پرسپولیسی شدم بعد ها این علاقه و تعصب ایجاد شد
سلام من از بچگي از رنگ قرمز خوشم ميومد توي مدرسه هم جنگ پرسپوليس و استقلال بود ازمون پرسيدند پرسپوليسي يا استقلالي نفهميدم چي ميگن دوباره گفتن قرمز يا ابي منم گفتم قرمز و اين شد كه شدم پرسپوليسي
پرسپولیس تیم مردمی بوده نه استقلال
پرسپولیس مال مردمه و ما هم مردم هستیم استقلال مال دولت بوده حالا هم باشه واسه دولت
تیم ما رو بدن به خودمون ما میدونیم چطوری جمش کنیم.
این دیگه چه مسخره بازی هست که راه انداختن هر دو تیم رو کردن دولتی تا تفرقه اینجاد نشه حالا کو تماشگر
یکی نیست به اینا بگه بابا جان چرا مردم رو احمق فرض می کنید ...
چون در تا حالا پرسپولیس بازیکن های با اخلاق و با ادب و خوبی داشته و همچنین اسطوره های به یاد ماندنی مثل پروین پا طلایی داشته و دارد
اینم یه دلیله دیگه
با سلام
بخاطر اینکه
1-تیمی پر از بازیکنان پر ستاره است
2-پر طرفدار ترین تیم ایران است
3-رنگ قرمز را دوست دارم
4-گذشته درخشانی دارد
5-...
ممنون از دلایل متعدد شما