نظرسنجی (ایران-آرژانتین)
درسته که همه دوست دارن ایران ببره و منم همینطور ولی باید واقع گرایانه نگاه کرد از نظر من آرژانتین میبره. نه با اختلاف زیاد.
درسته باید منطقی و واقع گرا به مساله نگاه کرد ...
اما توکل و ایمان ایرانیان و رحمت خداوند باریتعالی و امدادهای الهی را در تمام امور ،در نظر داشت.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نظر من اینه که برد و باخت در این مسابقه مهم نیست ، مهم اینه که کشور ما تونسته به جام جهانی راه پیدا کنه ، ولی با تمام اینها دوست دارم بازی با برد ایران به پایان برسه
ان شاالله می بریم ،اگه امتیازی هم نبریم ،باز برنده ماییم
هر تیمی که بهتر بازی تدرکاتی داشته باشه بهتر بازی می کنه
به نظر من باید فدراسیون به این امید نیاد بگه که ما خوب با ارزانتین بازی سختی داریم
نیجریه هم تیم قویه و سخته
با بوسنی هم بچه ها سعی شون رو کردن
باید ببینیم با چه کشورهایی بازی تدارکارتی انجام میده
به امید اینکه فوتبال مثل فوتسال بشه
نباید هیچ تیمی رو ضعیف پنداشت ،
قصد بازی خوب و رضایت از خویش است.نتیجه با خداوند باریتعالی
مهم بازی خوب جلوی آرژانتینه !
احسنت
خوب به نظر من هم مهم بازي خوب بچه ها هستش اگه بتونيم ببريم كه نور علي نور ميشه مساوي هم خوبه خوب درسته روي كاغذ شانس ما كمه اما تو فوتبال نميشه پيش بيني قاطعي انجام داد
به اميد صعود از گروهمون به مرحله بعد
آرزوي قلبيم برد ايران
سلام
کاربر و دوست گرامی haj114 :
خیلی خیلی خرسندم از حضور و این پست خوبتون در تالار ورزش. از این که نظرات کاربران به پست خود را پاسخ داده و در آن مشارکت دارید بسیار ممنونم.
سپاس
سلام
خیلی خیلی خرسندم از حضور و این پست خوبتون در تالار ورزش. از این که نظرات کاربران به پست خود را پاسخ داده و در آن مشارکت دارید بسیار ممنونم.
سپاس
سلام علیک
دوست گرامی
نباید گذاشت افکار اشتباه و شبهات دوستان جمع شود...باید ام به معروف و نهی از منکر کرد . و جوابگو بود
سلام
سپاس
سلام علیک
دوست گرامی
نباید گذاشت افکار اشتباه و شبهات دوستان جمع شود...باید ام به معروف و نهی از منکر کرد . و جوابگو بود
سلام مجدد:
انشا الله با ادامه روند ایجاد پست های برتر تالیفی و مشارکت در جوابگوئی و مخصوصا شرکت در پست های دیگر کاربران ، بتوانیم شما را به عنوان کاربر برتر تالار ورزش معرفی کنیم.
سپاس
الله علی کل شی القدیر
بنظرمن 6 تایی میشیم
بنظرمن 6 تایی میشیم
دوست گرامی
دلیل شما چیه؟
2-تساوي
2-تساوي
ممنون از شما دوست گرامی.
آره.باید امیدوار باشیم
سلام من فکر کنم اگه منطقی حرف بزنیم بهتره بگیم شاید یه باخت با نتیجه 2به 1 به نفع ارِانتین یک نتیجه ابرومند است
سلام من فکر کنم اگه منطقی حرف بزنیم بهتره بگیم شاید یه باخت با نتیجه 2به 1 به نفع ارِانتین یک نتیجه ابرومند است
سلام دوست گرامی.بنظر شما فقط باید منطقی فکر کرد؟
امداد الهی و امید به خداوند باریتعالی چطور ؟