راسخون

hessamnice روی صــنـدلـی داااغ!!!

hessamnice کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 4099
|

پس کو جواب من پسر خوب؟

معذرت میخوام یادم رفت. الان به صندوق پیامتون ارسال میکنم.

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

سپاس.

بعد از ارسال لطفا تشریف بیارید تالار ورزش که در تالار های جام جهانی و وفتبال خارجی به نظرتون نیاز اساسی داریم .

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|
سلامی دوباره
1.نظرتون در مورد قالب الآن راسخون چیه؟
2.به نرتون دوران کودکی بهتره یا بزرگسالی؟
3.کوهنوردی رو دوست دارین؟
4.از چه چیزی چندشتون می شه؟
5.توی روز ورزش هم می کنین؟
ممنون.

hessamnice کاربر طلایی2
|
|

نقل قول ali_kamali 

سلام آقا حسام سلام

خسته نباشی دوست عزیز.  قربون آقا

ببخشید یک انتقاد میکنم از شما . انتقاد که چیز بدی نیست. اگه مشکلاتمو به من بگی بهتر از اینه که پشت سرم حرف بزنی.هر وقت خواسنی انتقاد کن

1- چرا اینقدر سر سرکی به سوالات جواب میده که بعضی کاربرا تو پست های قبلی نوشتن چه صندلی داغ سردی ؟

نمیدونم منظورت کدوم بخشه ولی من سعی کردم که مختصر و مفید جواب بدم. اون دوستمون که گفت چرا صندلی اینقدر سرده منظورش این بود که کسی سوال نمیکنه.البته شاید!

2- از خصوصیات اخلاقی رونالدو چقدر می دونی ؟  کمی تعریف کن

این که میگن مغروره و از خود راضی اصلا درست نیست.چون تو شادی پس از گل نمیخنده و فریاد میزنه این یعنی غرور؟!.وقتی قبل بازی هواداران تیم مقابل جوی علیه رونالدو درست میکنن؛ اونم بعد گل به اونا میگه آرام باشید. رونالدو همون چیزی است که نشون میده. مثل بعضی ها که در بارسلون جلوی 2تا هافبک غول بازی میکنن، دو رو نیست که اخیرا هم به دلیل فرار مالیاتی محکوم شده بود که به لطف مدیران بارسلون ماستمالی شد!!!

وقتی هم که گرت بیل به رئال مادرید اومد همه میگفتند که رونالدو با بیل مشکل پیدا میکنه و کاری میکنه بیل از اومدنش به رئال پشیمون بشه.ولی رونالدو اولین کسی بود که دست دوستی به بیل داد و به او کمک کرد تا با شرایط وفق پیدا کنه.الان هم میبینید که چقدر با هم همکاری میکنند.

رونالدو حتی یک خط هم بر روی بدنش خالکوبی نکرده تا بتونه به سازمان خون رسانی، خون بده.درحالی که طرف مقابل عشق خالکوبی است. از کارهای خیری که انجام داده میتونم یه طومار درست کنم.هرچند  بازیکنای زیادی هستند که کارهای خیر زیادی انجام میدن.

3-  تو فیس بوک با دختر های که علاقه به فوتبال داشتن  دوست شدی؟  آیا کسی بود اونجا که مثل شما عاشق رونالدو باشه ؟

من در فیسبوک یه مدت کوتاهی بودم.حدود 4 روز.گفتم که خیلی از محیطش خوشم نیومد.فکر کنم حسابمو حذف نکردم ولی خیلی وقته که نرفتم

4- حاضری سیم کارت موبالیت رو واسه 48 ساعت با سیم کارت آقای خدایی عوض کنی ؟ ( اگر نمی دونی آقای خدایی کیست من میگم . اون مدیر تالار گردشگری است و یک آقای محترم و شوخ طبعی است و امانت دار

بله آشنا هستم با ایشون.این روزا که تماس زیاد دارم.حالا باشه برای بعد

5- چند تا پوستر تو اتاقت از رونالدو زندی به دیوار ؟ پوستر ندارم و تو کامپیوتر کلی عکس دارم   آیا کسی تو خونه به تو گیر میده که پسر اینقدر فوتبالی  نباش ؟  نه. اونقدر هم دیگه اسیر فوتبال نیستم

موفق باشی آقا حسام عزیز. هر سوالی که خواستی میتونی جواب ندیدی

hessamnice کاربر طلایی2
|
|

سلام 1- آدم جدی هستین؟ به موقش بله ولی بطور کل نه

2- از بیان کدام مسئول کشور خوشت میاد؟ مقام معظم رهبری.چون با اعتماد به نفس حرف میزنن و از دشمن نمیترسن

3- با/ راسخون/ حسام/ مداد پاکن/ ا قای خدایی/ یک جمله بساز؟ آقای خدایی با مداد پاکن حسام را در راسخون تهدید کرد.

4- شلغم چه خاصیتی داره اهلش هستی؟/ فکر کنم واسه سرماخوردگی خوبه.اصلا دوست ندارم!!!

5-  چرا اوبا ما  سر ناسازگاری را گذاشته ؟ شتر سواری که دولا دولا نمیشه( حالا ربط داره اینو که گفتم) .هم میخواد با ایران سازش کنه و هم میخواد هوای اسرائیل رو داشته باشه!!!.بنظرم ایران نباید به هیچ وجه از حقش کوتاه بیاد.

hessamnice کاربر طلایی2
|
|

چرا پستایی که میزنم پس و پیش ثبت میشه؟؟!!!

دوستانی که سوال کردند، جوابشون به بالای صفحه رفته

mehrad90 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3997
|

با سلام

1- می خواستم بدونم این 2000 و خوردی پستی که گذاشتین همش مطلب بوده یا بیشترش نظر؟

2- نظرت در مورد ازدواج چیه و بهترین سن برای آن؟

3- آخرین کتابی که خوندی چی بوده و کی؟

5- دوست داری در آینده چه کاره بشی؟

تا بعد

hessamnice کاربر طلایی2
|
|

سلامی دوباره سلام
1.نظرتون در مورد قالب الآن راسخون چیه؟ خوبه. بهترهکه هر چند یکبار قالب برای تنوع عوض بشه.
2.به نرتون دوران کودکی بهتره یا بزرگسالی؟ کودکی.چون هیچی حالیت نیست و همیشه خوشی.
3.کوهنوردی رو دوست دارین؟ آره ولی تا حالا نرفتم.
4.از چه چیزی چندشتون می شه؟ وقتی که یه مار ، مار دیگری رو میخوره!!!!!
5.توی روز ورزش هم می کنین؟ اگه وقت بشه حتما
ممنون.

hessamnice کاربر طلایی2
|
|

با سلام سلام

1- می خواستم بدونم این 2000 و خوردی پستی که گذاشتین همش مطلب بوده یا بیشترش نظر؟ بیشترش مطلب باید باشه.دقیق نمیدونم.

2- نظرت در مورد ازدواج چیه و بهترین سن برای آن؟ درباره ازدواج باید از کسانی سوال کرد که ازدواج کردند.با توجه به شرایط الان اگه یه جوون درسشو بخونه و کار پیدا کنه؛ 30 !!!

3- آخرین کتابی که خوندی چی بوده و کی؟ اهل کتاب خوندن نیستم.چون الان اینترنت جای کتابا رو گرفته که سریعا هرچی بخوای برات میاره!!!  ولی آخرین کتابی که خوندم چرا و چگونه بود

5- دوست داری در آینده چه کاره بشی؟ دیگه گذشت اون موقع که سر هر کاری که دوست داشتی بری!!! الان هر کاری که برات پیش بیاد باید بری!!

تا بعد

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25059
|

سلام 1- آدم جدی هستین؟

2- از بیان کدام مسئول کشور خوشت میاد؟

3- با/ راسخون/ حسام/ مداد پاکن/ ا قای خدایی/ یک جمله بساز؟

4- شلغم چه خاصیتی داره اهلش هستی؟/

5-  چرا اوبا ما  سر ناسازگاری را گذاشته ؟

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام 

قبل از هر چیزی عذر میخوام حقیقتش وقت نکردم همه پست ها رو یخونم شاید سوالاتم تکراری باشه 

تا حالا  عاشق  شدید ؟

عشق  یا ثروت  ؟ 

خطتون رو با خط من عوض میکنید ؟

معنی کلمات زیر رو بنویسید 

پامادور 

خواخور 

مارجان 

شیمی

نانم  

کویا

هسا

به انتقاد به طهمورس 

میدونی اسکیمو  چیه ؟ 

تا حالا به خواریمان رفتی  ؟؟؟

به آرزو برای من ....

ببخشید  سوالاتم رشتی شد دیگه 

hessamnice کاربر طلایی2
|
|

سلام  علیک سلام

قبل از هر چیزی عذر میخوام حقیقتش وقت نکردم همه پست ها رو یخونم شاید سوالاتم تکراری باشه  خواهش میکنم

تا حالا  عاشق  شدید ؟ بله شدم.هنوز هم هستم.

عشق  یا ثروت  ؟ هیچی جای عشق رو نمیگیره

خطتون رو با خط من عوض میکنید ؟ چرا همه میخوان خط منو بگیرن 

معنی کلمات زیر رو بنویسید 

پامادور گوجه

خواخور خواهر

مارجان مادرجان

شیمی شما

نانم  نمیدانم

کویا ؟؟؟

هسا الان

به انتقاد به طهمورس انتقادی به شما وارد نیست

میدونی اسکیمو  چیه ؟ یه جور یخ بهشت یخ زدس

تا حالا به خواریمان رفتی  ؟؟؟ منظورتون خوارامام است؟؟ بله رفتم.آرامگاه خواهر امام رضا است

به آرزو برای من .... ایشالا عاقبت بخیر بشید

ببخشید  سوالاتم رشتی شد دیگه      

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

همراهان گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از همه مشارکت کنندگان در برنامه صندلی داغ

از آن چا که زمان شرکت در برنامه ی صندلی داغ کاربر گرامی، جناب hessamnice، به پایان رسیده است، از ایشان خواهشمندیم به سؤالات زیر پاسخ دهند: 

1-یک نفر را به عنوان کسی که داغ ترین سؤالات را پرسیده است معرفی نمایید؟

2-برای ادامه برنامه چه نظرات و پیشنهاداتی دارید؟

3-میهمان بعدی برنامه های آینده را معرفی نمائید.

موفّق و سلامت باشید

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

با اهدای زیبا ترین سلام ها

از این پس در پایان برنامه هر میهمان، 3 پست ارسال می گردد که از طریق تعداد تشکرات آن پست ها امتیازی به میهمان تقدیم می گردد.

کاربران بر اساس کیفیت پاسخگویی به سئوالات توسط میهمان، فقط به یکی از 3 پست تشکر می زنند

شما با تشکّر از این پست اعلام می دارید که به میهمان این هفته برنامه(کاربر محترم hessamnice)، هدایای زیر تقدیم گردد:

3000حسنه و یک عدد تندیس راسخون 

با تشکّر/موفّق و سلامت باشید.

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

با اهدای زیبا ترین سلام ها

از این پس در پایان برنامه هر میهمان، 3 پست ارسال می گردد که از طریق تعداد تشکرات آن پست ها امتیازی به میهمان تقدیم می گردد.

کاربران بر اساس کیفیت پاسخگویی به سئوالات توسط میهمان، فقط به یکی از 3 پست تشکر می زنند

شما با تشکّر از این پست اعلام می دارید که به میهمان این هفته برنامه(کاربر محترم hessamnice)، هدایای زیر تقدیم گردد:

4000 حسنه و یک عدد تندیس راسخون 

با تشکّر/موفّق و سلامت باشید.