hessamnice روی صــنـدلـی داااغ!!!
با سلام و خسته نباشی
1- بهترین فیلم ایرانی و خارجی که دیدی چیه؟
2- بهترین هنر پیشه ایران و دنیا از نظر شما کیه؟
3- تا حالا بدترین بیماری که گرفتی چی بوده؟
4- نظرت در مورد تالارهای پزشکی و هنر هفتم چیه به اونجا سر میزنی؟
5- اگر میخواستی یک اسم دیگه برای این سایت غیر راسخون بزاری چیه؟
6- فکر میکنی مدیر یک تالار باید چند سالش باشه تا بتونه مدیریت و تامین محتوا کنه؟
تا بعد
با عرض سلام و خسته نباشید. شما هم خسته نباشید
1- اولین قسمت از سایت که هر روز به اون سر میزنید چه قسمتیه؟ به انجمن در مسابقات روزانه شرکت میکنید؟ خوب شد گفتین اصلا یادم نبود این چند روز.ممنون
2- فکر میکنید در راسخون پارتی بازی میشه؟ من که چیزی ندیدم هر جوابی که دادی چرا؟ آخه برای چی؟ سر چی؟ فکر نکنم
3- اگر قرار باشه یکی از اجناس فروشگاه رو به رایگان بهتون بدهند کدوم رو انتخاب میکنی؟ تبلت!! اون جوری نگاه نکنید، آرزو بر جوانان عیب نیست
4- چرا مدیریت یکی از تالارها رو به عهده نمی گیرید؟ پیشنهاد تالار ورزش رو دادم ولی قبول نکرند. شاید بعدا مدیریت یکی از تالارها رو بگیرم.
5- آینده سایت رو چطور میبنید؟ اگر انجمن تخصصی تر شود آینده خوبی رو میبینم
زیباترین خاطره زندگیت ؟ زیباترین خاطره یا اتفاق زندگیم قراره اتفاق بیوفته!!
فضول نیستم ولی میشه بگی چیه ؟ خواهش میکنم. منظورم خوشبینی به آینده است
با سلام و خسته نباشی سلام
1- بهترین فیلم ایرانی و خارجی که دیدی چیه؟ معذرت میخوام جواب به این سوال خیلی سخته.فیلمای خوبی که دیدم خیلی زیادن و نمیتونم انتخاب کنم.بازم معذرت میخوام.
2- بهترین هنر پیشه ایران و دنیا از نظر شما کیه؟ این که از قبلی سخت تره
3- تا حالا بدترین بیماری که گرفتی چی بوده؟ آنفولانزا
4- نظرت در مورد تالارهای پزشکی و هنر هفتم چیه به اونجا سر میزنی؟ فقط به تالار هنر سر زدم. قطعا این تالارها برای علاقه مندان مفید است.
5- اگر میخواستی یک اسم دیگه برای این سایت غیر راسخون بزاری چیه؟ به نظر من فردوس جایگزین مناسبی برای راسخون است.
6- فکر میکنی مدیر یک تالار باید چند سالش باشه تا بتونه مدیریت و تامین محتوا کنه؟ به سن و سال نیست.شخص باید آگاهی های لازم را داشته باشد
تا بعد
سلام به آقا حسام گل :
آقا ماشا الله اطلاعات فوتبالیتون خیلی خوبه. خیلی خوشحالم که کاربری چون شما ، به تالار ورزش آمده و فعالیت مطابق با قوانین و بدون کپی پیست کردن انجام می دهد.
خواستم به عنوان یک دوست نقایص بنده به عنوان مدیر تالار را بفرمائید.
سپاس
سلامی دوباره.
1.نظرتون در مورد AliFanoodi چیه؟
2.بد ترین اشتباهی که توی زندگی تون کردین چی بوده؟
3.نظرتون در مورد اتاق چت؟
4.به نظرتون کدوم درس از همه سخت تره؟
با تشکّر.
این صندلی داغ چقدر سردهههههههههههههههههههههههههههههه
یخ کردیم باباااااااااااااااااااااااااااااا
سلامی دوباره.
1.نظرتون در مورد AliFanoodi چیه؟ اینطور که من فهمیدم خیلی سختکوشه.
2.بد ترین اشتباهی که توی زندگی تون کردین چی بوده؟ بذار نگم!
3.نظرتون در مورد اتاق چت؟ جای خوبی واسه گفتگو است ولی این روزا خیلی خلوته
4.به نظرتون کدوم درس از همه سخت تره؟ فیزیک
با تشکّر.
سلام.، سوالات :
1.علم بهتر است یا ثروت؟
2.مرورگر مورد استفاده ی شما؟
3.نظرتون در مورد اسمارت فون؟
4.سه اصل اساسی زندگیتون رو نام ببرید.
5.بهترین دوست زندگیتون؟
سلام. با صندلي داغ چطوريد!!!!!!!!!!
ميگم شما كنكور داريد و اين همه پست! مرحبا به پشتكار شما.
آخه نودودو عضو شديد و تعداد زيادي پست داريد!
ببخشيد اگر قرار باشه فوتباليست شيد جاي كي رو مي خواهيد بگيريد!
سلام.، سوالات :
1.علم بهتر است یا ثروت؟ این دو از هم جدانشدنی هستند.از طریق علم میشه به پروت رسید.
2.مرورگر مورد استفاده ی شما؟ Opera
3.نظرتون در مورد اسمارت فون؟ برای کسی خوبه که واقعا به امکانات اون نیاز داشته باشه.نه مثل منی که جز بازی کردن کار دیگه ای باهاش نکنم.ولی خب هر کی پولشو داره موردی نداره؛ میتونه بخره.
4.سه اصل اساسی زندگیتون رو نام ببرید. راستش تا حالا بهش فکر نکردم.خوب شد یادم آوردی
5.بهترین دوست زندگیتون؟ چه کسی بهتر از خدا
با عرض سلام و خسته نباشید.
1- میدونید تا به الان صندلی داغ کدومیک از مهمانان داغ تر بوده؟ کدومیک پر بازدید تر بوده؟ فکر میکنید دلیلش چی بوده؟
2- به نظرتون بهترین مهمان صندلی داغ چه کسی بوده؟ از نظر صداقت چه کسی؟
3- فکر می کنید در موسسه راسخون کدومیک از پرسنل مشغله بیشتری داشته باشند؟ چرا؟
4- چقدر به لباسهاتون اهمیت می دید؟ معمولاً مارک می پوشید؟ مارک مورد علاقه تون؟
5- اوقات فراغتتون رو چطور می گذرونید؟
سلام. با صندلي داغ چطوريد!!!!!!!!!!
ميگم شما كنكور داريد و اين همه پست! مرحبا به پشتكار شما.
آخه نودودو عضو شديد و تعداد زيادي پست داريد! راسنش من اصلا به تعداد پست و کاربر طلایی شدن اهمیت نمیدم.چون اگه حضورم تداوم داشته باشه بلاخره یه روز کارب طلایی میشم
ببخشيد اگر قرار باشه فوتباليست شيد جاي كي رو مي خواهيد بگيريد! نمیخوام جای کسی رو بگیرم میخوام در کنارش بازی کنم. دوست دارم در کنار رونالدو بازی کنم یعنی گرت بیل باید ذخیره من بشه
با عرض سلام و خسته نباشید. سلام
1- میدونید تا به الان صندلی داغ کدومیک از مهمانان داغ تر بوده؟فکر کنم آقا صادق کدومیک پر بازدید تر بوده؟ نمیدونم باید نگاه کنم فکر میکنید دلیلش چی بوده؟ شاید تعداد بازدیدکنندگان از سایت بیشتر بوده
2- به نظرتون بهترین مهمان صندلی داغ چه کسی بوده؟ از نظر صداقت چه کسی؟ متاسفانه نمیدونم چون در خیلی از برنامه ها شرکت نکردم. فکر کنم دارن تلافی میکنن
3- فکر می کنید در موسسه راسخون کدومیک از پرسنل مشغله بیشتری داشته باشند؟ چرا؟ مدیر سایت بلاخره اگه مشکلی پیش بیاد ایشون مسئول هستند.
4- چقدر به لباسهاتون اهمیت می دید؟ خیلی زیاد معمولاً مارک می پوشید؟ اصلا برام مهم نیست که لباسم مارکه یا نه . لباس باید زیبا و جنسش خوب باشه مارک مورد علاقه تون؟ فرقی نمیکنه مهم کیفیت کاره
5- اوقات فراغتتون رو چطور می گذرونید؟ پای کامپیوتر، گردش با دوستام،
پس کو جواب من پسر خوب؟