راسخون

hessamnice روی صــنـدلـی داااغ!!!

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|
با سلام.
1-روزانه چند ساعت از وقتتون رو در راسخون می گذرانید؟
2-از چه تالارهایی در راسخون خوشتون میاد و ازش استفاده می کنید؟
3- نهایت آرزوی شماچیست؟
4.چه قدر از راسخون راضی هستید؟

5.از 1 تا 10 به خودتون نمره بدین ....:

صداقت :  
جنبه :

رفاقت :

هوش :

مطالعه :  
ولخرجی :

عبادت:  

مدیریت:

hessamnice کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 4099
|

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای آزادگان. علیک سلام

1- چقدر منتظر بودید روی صندلی داغ بنشینید؟ راستش چند ماه پیش آقای فنودی بهم پیشنهاد داد ولی من ترجیح دادم اول کسانی که قبل از من در راسخون عضو بودن شرکت کنن.  الان که روی صندلی نشسته اید چه احساسی دارید؟ همه چی آرومه.فعلا که دروغام در نیومده!!!

2- فکر می کنید چرا مدیر محترم تالار نجوم جنابعالی را به عنوان مهمان بعدی برنامه انتخاب کردند؟ خب در اتاق چت با هم آشنا شده بودیم.فکر کنم دلیلش این باشه   از کی اطلاع داشتید این هفته شما مهمان صندلی داغ هستید؟ جمعه شب

3- رقیبتون در راسخون؟ با کسی رقابت ندارم یعنی دلیلی واسه رقابت نمیبینم  بهترین دوستتون در راسخون؟ با اکثر کسانی که در اتاق چت حضور دارن رفیقم.   بزرگترین تجربه تون از سایت راسخون؟ خرید اینترنی. چون قبل از اینکه در راسخون عضو بشم خرید اینترنتی نداشتم.نمیشه گفت این بزرگترین تجربه بود ولی الان این به خاطرم اومد.

4- اگر این امکان وجود داشت که یکی از پرسنل موسسه راسخون رفیق فابریکتون باشند شما دوست داشتند با کی صمیمی تر باشید؟ آقای نجاران 

5- دوست دارید چه کس یا کسانی به صندلی داغتون بیاد و ازتون سوال بپرسه؟ اگه همه بیان که خوشحال میشم.   چرا حضورتون در صندلی داغ مهمانان گذشته انقدر کمرنگ بود؟ راستش هر وقت میومدم سوال کنم میدیدم که سوالای منو یکی پرسیده.اصلا این سوال طرح کردن جزء کابوسهای من در دوره دبستان بود!!!واسه همین علاقه ای به سوال طرح کردن ندارم و از این بابت عذر میخوام

hessamnice کاربر طلایی2
|
|

سلام جناب آقای حسام آزادگان . سلام آقاااااا.خوش اومدی

آمدنتان روی صندلی داغ رو تبریک گفته و از خدا وند متعال خواستارم که به شما صبر بدهد.

امید وارم تذکر نظارت روابط عمومی که در چند تا پست بالاتر  زده شده رو شما خوانده باشید.

اما سوال هال بنده از حضور جنابعالی 

1- متولدتهران و ساکن رشت . میشه بگی چرا ؟ من تا 10 سالگی تهران بودم.به خاطر شغل پدرم اومدیم به رشت.اینجا هم کلی فامیل داریم.مادرم مال رشت و پدرم تهرانی.

2- چند تا امیل داری ؟ فقط عدد لازم نیست آدرس بدی  3تا که هر کدوم 2تا آدرس داره که در مجموع میشه 6تا

3- دوست داری چند نفر از کاربرای راسخون بیای صندلی داغ و از تو سوال بپرسند؟ اگه همه بیان که خوشحال میشم. چرا خودت قبلا نیامدی بپرسی ؟ راستش هر وقت میومدم سوال کنم میدیدم که سوالای منو یکی پرسیده.اصلا این سوال طرح کردن جزء کابوسهای من در دوره دبستان بود!!!واسه همین علاقه ای به سوال طرح کردن ندارم و از این بابت عذر میخوام.

4- از چه زمانی عضو فیس بوک شدی؟ سال پیش بود که عضو شدم ولی خیلی زود اکانتم رو حذف کردم.چیزی که واسه من مفید باشه اونجا ندیدم.  آیا زیان هم کردی ؟ نه خدا رو شکر

موفق باشی . بازم از شما سوال خواهم کرد

hessamnice کاربر طلایی2
|
|

با سلام.
1-روزانه چند ساعت از وقتتون رو در راسخون می گذرانید؟ بستگی داره وقتم آزاد باشه یا نه. بطور میانگین 2ساعت.
2-از چه تالارهایی در راسخون خوشتون میاد و ازش استفاده می کنید؟ بیشتر تالارهای ورزش،عمومی و زنگ تفریح.
3- نهایت آرزوی شماچیست؟ عاقبت بخیری.
4.چه قدر از راسخون راضی هستید؟ در مباحث دینی خیلی خوبه ولی در مباحث تخصصی مثل کامپیوتر،نمیگم ضعیف،ولی خوب نیست.

5.از 1 تا 10 به خودتون نمره بدین ....:

صداقت : نمیدونم
جنبه :  8
رفاقت :  9
هوش :  7
مطالعه :  درسی 8 / آزاد 1
ولخرجی :  3
عبادت:  نمیدونم

مدیریت: 2

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

سلام آقا حسام.خوبین؟

1.دوست دارید بچتون به چه چیزتون  افتخار کنه؟

2.دوست داشتيد دختر بوديد؟ :) چرا ؟

3.در دوران مدرسه بیشترین و کمترین نمره ای که گرفتید چند بوده?

4- دست پخت مامان یا خانوم آینده ؟! :))))

5- دوست داری روز تولدت چی بهت هدیه بدن؟

ali_kamali کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2116
|

باز هم سلام  جناب آزادگان . 

از صبر حوصله شما در پاسخ به سوالات قبل تشکر میکنم 

1- نفر بعدی که بجای شما رو صندلی خواهد نشست  رو انتخاب کردی ؟  اگر انتخاب کردی چرا ؟ اگر انتخاب نکردی به پیشنهاد کسی هم توجه خواهی کرد جهت انتخاب مهمان بعدی صندلی داغ ؟

2- در روز چند تا اس ام اس میدی ؟  چند تا اس ام دریافت میکنی ؟  آیا از سایت راشخون اس ام اس ارسال کردی ؟ 

3- به نظرت کسی که دانشجو میشه باید واسه کلاس دانشجو بودن  نحوه و نوع لباس پوسیدنش عوض بشه ؟ 

4- آخرین باری که جو گیر شدی کی بود ؟ آیا پشت فرمان ماشین پدرت  نشسته ؟ تو خونه نه تو خیابان 

5- راز های شخصی تو با چکسی در میان میزاری ؟ رابطه تو با اقوام بهتر است یا دوست های مدرسه ای ؟ 

موفق باشی .

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

سلام به همه ی راسخونی های عزیز.

از همه ی دوستان خاضعانه و ملتمسانه تقاضا دارم برای برادرم دعا کنید دیروز دچار یک تصادف وحشتناک شده که دچار ضربه مغزی شده و هنوز تو کماست 2 تا دکتر متخصص دیدنش جواب دقیقی ندادن. التماس دعا.

فقط دعا کنید.

دوست عزیز و راسخونی گرامی ضمن سلام و عرض ادب

خالصانه و متواضعانه از درگاه مقدس خداوندی اش، طلب شفای کامل و عاجل برای برادر بزرگوار شما نمودم، امیدوارم هرچه سریعتر خداوند مهربان، فضل و بخششی فرموده و یک زندگی دوباره به این عزیز ببخشاید.

آمین یا رب العالمین

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

از همه ی دوستان خاضعانه و ملتمسانه تقاضا دارم برای برادرم دعا کنید دیروز دچار یک تصادف وحشتناک شده که دچار ضربه مغزی شده و هنوز تو کماست 2 تا دکتر متخصص دیدنش جواب دقیقی ندادن. التماس دعا.

فقط دعا کنید.

با سلام خدمت شما کاربر گرامی

بسیار متأسفم و ناراحت شدم وقتی این خبر را دیدم. برایشان دعا می کنیم. إن شاالله با توکل به خدا و دعای همه کاربران، سلامتی ایشان بازگردد.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

صندلی هنوزادامه داره؟

البته داغیش یاصندلیش؟

جناب آزداگان

ازهمه دیرتررسیدم

خدابدنده یه چیزایی فهمیدم انشاء< الله برطرف بشه

واماسئوالات این حقیر:

1- اگرمدیرماکروسافت بودین اولین کارتون چی بود؟

2- به چه رنگی علاقه دارید؟

3- اگرروزی پدرباشیدچطوربه بچه میگیدبره توراسخون؟

4- یه لطیفه ریزه میزه اگه یادته؟

5- چه پیشنهادی برای راسخون بعنوان سرلیست قرارگرفتن درالیست بهترین سایتهادارید؟باتشکر

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

با عرض سلام و خسته نباشید.
1- اولین قسمت از سایت که هر روز به اون سر میزنید چه قسمتیه؟ در مسابقات روزانه شرکت میکنید؟
2- فکر میکنید در راسخون پارتی بازی میشه؟ هر جوابی که دادی چرا؟
3- اگر قرار باشه یکی از اجناس فروشگاه رو به رایگان بهتون بدهند کدوم رو انتخاب میکنی؟
4- چرا مدیریت یکی از تالارها رو به عهده نمی گیرید؟
5- آینده سایت رو چطور میبنید؟

muhammad_mahdi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 558
|

فقط دعا کنید.

انشاء الله خدا به حق همین امام رضا  شفا بده ایشون رو

muhammad_mahdi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 558
|

زیباترین خاطره زندگیت ؟  زیباترین خاطره یا اتفاق زندگیم قراره اتفاق بیوفته!!

فضول نیستم ولی میشه بگی چیه ؟

hessamnice کاربر طلایی2
|
|

سلام آقا حسام.خوبین؟ قربانت

1.دوست دارید بچتون به چه چیزتون  افتخار کنه؟ به درستکاریم

2.دوست داشتيد دختر بوديد؟ :) چرا ؟ نمیدونم چرا دوست ندارم!.ولی در حال حاظر دختر خونه منم چون در خانه کار میکنم

3.در دوران مدرسه بیشترین و کمترین نمره ای که گرفتید چند بوده? 20 و 2.5!!!!

4- دست پخت مامان یا خانوم آینده ؟! :)))) هیچی دستپخت مامان نمیشه!

5- دوست داری روز تولدت چی بهت هدیه بدن؟ پورشه 911 

hessamnice کاربر طلایی2
|
|

باز هم سلام  جناب آزادگان . سلام

از صبر حوصله شما در پاسخ به سوالات قبل تشکر میکنم  خواهش میکنم

1- نفر بعدی که بجای شما رو صندلی خواهد نشست  رو انتخاب کردی ؟ هنوز نه  اگر انتخاب کردی چرا ؟ اگر انتخاب نکردی به پیشنهاد کسی هم توجه خواهی کرد جهت انتخاب مهمان بعدی صندلی داغ ؟ چرا که نه.

2- در روز چند تا اس ام اس میدی ؟ خیلی کم.حوصله نوشتن ندارم  چند تا اس ام دریافت میکنی ؟ 4 تا که 2تاش تبلیغاتیه    آیا از سایت راشخون اس ام اس ارسال کردی ؟ تا الان خیر

3- به نظرت کسی که دانشجو میشه باید واسه کلاس دانشجو بودن  نحوه و نوع لباس پوسیدنش عوض بشه ؟ طرز لباس پوشیدنش هرطور باشه باید در محیط دانشگاه، مناسب باشه.حالا بذار من برم ببینم چه خبره

4- آخرین باری که جو گیر شدی کی بود ؟ خواستم تو دریا پشتک بزنم که نزدیک بود غرق بشم   آیا پشت فرمان ماشین پدرت  نشسته ؟ تو خونه نه تو خیابان    اختیار داری؛ نشستم ولی نه تو خیابون.

5- راز های شخصی تو با چکسی در میان میزاری ؟ با دوستم   رابطه تو با اقوام بهتر است یا دوست های مدرسه ای ؟ دوستای مدرسه ای بیشتر

موفق باشی . و من ا... توفیق

hessamnice کاربر طلایی2
|
|

صندلی هنوزادامه داره؟   سلام خوش اومدین.

البته داغیش یاصندلیش؟

جناب آزداگان

ازهمه دیرتررسیدم

خدابدنده یه چیزایی فهمیدم انشاء< الله برطرف بشه

واماسئوالات این حقیر: خواهش میکنم

1- اگرمدیرماکروسافت بودین اولین کارتون چی بود؟ تحریم علیه ایران رو برمیداشتم

2- به چه رنگی علاقه دارید؟ سفید

3- اگرروزی پدرباشیدچطوربه بچه میگیدبره توراسخون؟ خب براش توضیح میدم که راسخون چیه اگه خواست میاد

4- یه لطیفه ریزه میزه اگه یادته؟ از طرف میپرسن قویترین حیوون دنیا چیه میگه مورچه میپرسن چرا میگه یبار رفت تو سوراخ پریز اومدم با میخ درش بیارم همچین لگدی زد که پرت شدم تو توالت خونه همسایه.

5- چه پیشنهادی برای راسخون بعنوان سرلیست قرارگرفتن درالیست بهترین سایتهادارید؟باتشکر     تخصصی تر شدن انجمن