hessamnice روی صــنـدلـی داااغ!!!
به نام خداوند بخشنده ی مهربان
ضمن سلام و عرض ادب خدمت تمامی راسخونی های گرامی
میهمان این هفته ی برنامه ی صندلی داغ به انتخاب مدیر تالار، کاربر محترم ، hessamnice، می باشند.
زمان اجرای برنامه :
1392/09/16 به مدّت یک هفته
و سوالات:
1.خودتون رو برای دوستان معرفی نمایید.
2.چه طوری شد که در راسخون عضو شدین؟
3.نظرتون در مورد سایت راسخون؟
4.صندلی داغ را در پیشبرد اهداف راسخون چه طور می بینید؟
منتظر حضور داغ شما عزیزان هستیم... .
با سلام
ضمن تبریک به خاطر انتخاب شدن روی صندلی داغ
1- اسم کاربریتون چرا hessamnice است و نایس یعنی خوب دیگه نه؟
2- بچه کجایی و چند سالته اسم و فامیلت چیه داداش؟
3- نظرت در مورد گروه بندی جام جهانی چیه؟
4- حسام به چه معنی است؟
تابعد که دوباره سوالاتمو بپرسم
باسلام و عرض ادب
1- متولد چه سالی ، ماه و ر.وزی هستی ؟ قد ؟ وزن ؟
2- چپ دستی یا راست دست ؟
3- غذای مورد علاقه ؟ ماشین مورد علاقه ؟ خواننده مورد علاقه ؟ رنگ مورد علاقه ؟ درس مورد علاقه ؟
4- استقلالی یا پرسپولیسی ؟
5- چه فصلی رو دوست داری ؟ چرا ؟
فعلا تا بعد
با سلام
پس ایشون کجا تشریف دارن که سوالات ما رو جواب بدن؟
با سلام خدمت همه دوستان.امیدوارم روزهای داغی رو با هم سپرس کنیم( حالا مگه این زمستون میذاره!!!!
1.خودتون رو برای دوستان معرفی نمایید بنده حسام آزادگان هستم، 18 ساله ، متولد تهران، ساکن رشت و البته پشت کنکوری
2.چه طوری شد که در راسخون عضو شدین؟ راستشو بخواین برای اولین بار در مدرسه (حدود 3 سال پیش) بروشورهای تبلیغاتی راسخون رو دیدم و از دوستم که اینا رو پخش میکرد پرسیدم که چیه که اونم گفت یک سایت فرهنگی.ولی من پیگیر نشدم که از سایت راسخون دیدن کنم.به هر حال گذشت تا خرداد امسال که دنبال دانلود آنتی ویروس بودم که ناخواسته وارد راسخون شدم و بعد از اتمام کارم تازه متوجه شدم.گفتم حالا که اومدم بذار ببینم اینجا چه خبره.حکایت عشق در یک نگاه بود که من از راسخون خوشم اومد.از همه بیشتر از انجمنش، چون یه مدت در فیسبوق بودم ولی اون چیزی نبود که من میخواستم.منظورم نوع روابط و موضوع های گفتگو است که باب میل من نبود.دلیلش هم به خاطر قانون نداشتن است.حال خدا رو شکر در یک انجمن فرهنگی عضوم ک ه خیلی خوشحالم.اهههههه چقدر حرف زدم!!!!
3.نظرتون در مورد سایت راسخون؟ فکر کنم در بالا توضیح دادم ولی در مجموع باید بگم که جای خالی آن حس میشد.یک سایت فرهنگی که در همه ابعاد و موضوعات مطلب دارد.
4.صندلی داغ را در پیشبرد اهداف راسخون چه طور می بینید؟ متاسفانه من جز 2 بار در این برنامه شرکت نکردم و از همه عذرخواهی میکنم.فکر میکنم فرصت خیلی خوبیه برای آشنا شدن با هم.
با سلام
ضمن تبریک به خاطر انتخاب شدن روی صندلی داغ ممنون
1- اسم کاربریتون چرا hessamnice است و نایس یعنی خوب دیگه نه؟ راستش سر نام کاربری عذاب کشیدم.اول با حروف فارسی ثبت نام کردم که قبول نکرد و من فکر کردم که یکی این نام رو ثبت کرده و من ID ایمیلم رو به اینگلیسی نوشتم که ثبت شد. ولی بعدش فهمیدم که باید اینگلیسی مینوشتم.همین وگرنه منظور خاصی از انتخاب این اسم نداشتم.
2- بچه کجایی و چند سالته اسم و فامیلت چیه داداش؟ حسام آزادگان هستم 18 ساله. بچه تهرانم و در رشت زندگی میکنم.
3- نظرت در مورد گروه بندی جام جهانی چیه؟ بد نیست ولی من دوست داشتم که در سخت ترین گروه بیوفتیم.تا کی باید با تیمای درجه 2 و 3 بازی کنیم.باور کنید ایران جلوی تیمهای قوی خوب بازی میکنه .خیلی دوست داشتم که پرتقال هم در گروه ما بود تا مسی و رونالدو جلوی ایران بازی کنن.
4- حسام به چه معنی است؟ چند معنی داره.یه معنیش که خیلی دوست دارم میشه شمشیر بران.
تابعد که دوباره سوالاتمو بپرسم منتظرم
باسلام و عرض ادب سلام دوست عزیز
1- متولد چه سالی ، ماه و ر.وزی هستی ؟ قد ؟ وزن؟ 16 شهریور 74.قدم 175 . وزنم حدود 90 کیلو!!!!!!!!!
2- چپ دستی یا راست دست ؟ راست دست
3- غذای مورد علاقه ؟ عاشق کباب کوبیدم ماشین مورد علاقه ؟خیلی از ماشینا رو دوست دارم ولی پورشه 911 و bmw سری z بیشتر خواننده مورد علاقه ؟ خواننده خوب زیاده.نمیتونم انتخاب کنم.ولی چاووشی و فریدون آسرایی رو بیشتر دوس دارم رنگ مورد علاقه ؟ سفید درس مورد علاقه ؟ ورزش!!!!!!!
4- استقلالی یا پرسپولیسی ؟ پرسپولیسی 6 آتیشه
5- چه فصلی رو دوست داری ؟ چرا ؟ بهار.چون همه چیز در خودش داره.آفتاب،بارون،برف و...
فعلا تا بعد
سلامی دوباره
1- تاکنون چند بار به مشهد اومدی ؟ بهترین خاطره و یا بدترین خاطره ؟
2- تا حالا از فروشگاه راسخون چی خریدی؟ چند بار تو مسابقات برنده شدی؟
3- بهترین سریال و فیلم سینمائی ؟ آخرین بار کی رفتی سینما با کی ؟؟؟؟
4- روزانه چند ساعت از وقتتون رو در راسخون می گذرانید؟
5- بیشتر با چه کسی درد و دل میکنی ؟معمولاً با کی میری خرید ؟ آخرین بار که رفتی چی خریدی؟
سلامی دوباره
1- تاکنون چند بار به مشهد اومدی ؟ متاسفانه فقط 1بار، با موسسه یاران سبز موعود. بهترین خاطره و یا بدترین خاطره ؟ از سفر مشهد؟وقتی که وارد صحن اصلی شدم بی اختیار گریه کردم.این بهترین خاطره ام از مشهد است.
2- تا حالا از فروشگاه راسخون چی خریدی؟ بیشتر نرم افزار.یک هدست هم گرفتم . چند بار تو مسابقات برنده شدی؟ هیچی
3- بهترین سریال و فیلم سینمائی ؟ سریال 24. بهترین فیلمو نمیتونم انتخاب کنم.خیلی زیادن. آخرین بار کی رفتی سینما با کی ؟؟؟؟فقط یه بار اونم چند سال پیش.از سینما رفتن خوشم نمیاد.
4- روزانه چند ساعت از وقتتون رو در راسخون می گذرانید؟ بستگی داره.میانگین 2 ساعت.
5- بیشتر با چه کسی درد و دل میکنی ؟ بیشتر با خودم و خدای خودم معمولاً با کی میری خرید ؟ با دوستم آخرین بار که رفتی چی خریدی؟ موس
سلام خوبی سرحالی .
1_ چقدر برای ورزش هزینه میکنی؟
2_زیباترین خاطره زندگیت ؟
3_محرم امسال چطور بود برات؟
4_برای خواسته هات شده قرض هم بگیری یا فشار به خانواده بیاری ؟
4-حیوانات خانگی رو دوست داری یا از اذیتشون لذت میبری؟
5_تو چه سایتهای دیگه عضو هستی ؟
همیشه دلشاد باشی
سلام خوبی سرحالی . به لطف شما
1_ چقدر برای ورزش هزینه میکنی؟ بیشترین هزینه ای که کردم یک راکت پینک پنک بود
2_زیباترین خاطره زندگیت ؟ زیباترین خاطره یا اتفاق زندگیم قراره اتفاق بیوفته!!
3_محرم امسال چطور بود برات؟ امسال چیزای بیشتری یاد گرفتم.
4_برای خواسته هات شده قرض هم بگیری یا فشار به خانواده بیاری ؟ اگه چیزی بخوام ضروری باشه و پولشو نداشته باشم بله قرض میگیرم. حمل بر خود ستایی نباشه تا حالا کاری نکردم که از نظر مالی ،فشاری به خانوادم وارد بشه. لقمه رو باید اندازه دهان برداشت دیگه.
4-حیوانات خانگی رو دوست داری یا از اذیتشون لذت میبری؟ شما راجب من چی فکر کردی؟ بابا منم بخدا قلب دارم
5_تو چه سایتهای دیگه عضو هستی ؟ hessamnice شعبه دیگری ندارد!
همیشه دلشاد باشی همچنین
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای آزادگان.
1- چقدر منتظر بودید روی صندلی داغ بنشینید؟ الان که روی صندلی نشسته اید چه احساسی دارید؟
2- فکر می کنید چرا مدیر محترم تالار نجوم جنابعالی را به عنوان مهمان بعدی برنامه انتخاب کردند؟ از کی اطلاع داشتید این هفته شما مهمان صندلی داغ هستید؟
3- رقیبتون در راسخون؟ بهترین دوستتون در راسخون؟ بزرگترین تجربه تون از سایت راسخون؟
4- اگر این امکان وجود داشت که یکی از پرسنل موسسه راسخون رفیق فابریکتون باشند شما دوست داشتند با کی صمیمی تر باشید؟
5- دوست دارید چه کس یا کسانی به صندلی داغتون بیاد و ازتون سوال بپرسه؟ چرا حضورتون در صندلی داغ مهمانان گذشته انقدر کمرنگ بود؟
سلام به همه ی راسخونی های عزیز.
از همه ی دوستان خاضعانه و ملتمسانه تقاضا دارم برای برادرم دعا کنید دیروز دچار یک تصادف وحشتناک شده که دچار ضربه مغزی شده و هنوز تو کماست 2 تا دکتر متخصص دیدنش جواب دقیقی ندادن. التماس دعا.
فقط دعا کنید.
سلام
1.اگه الان رئیس جمهور بودی اولین کار عملی چی کار میکردی؟
2.اگه سرمربی تیم ملی بودی با چه تیمی الان بازی تدارکاتی برگزار میکردی؟
3.سیاسی هستی یا نه؟ اگه آره کدوم حزب؟اگه هم نه چرا؟
امیدوارم موفق باشی هم تو زندگیت هم تو کنکور