سوپ لوبیا چشم بلبلی
سوپ لوبیای چشم بلبلی، غذایی گرم، خوشمزه، دلپذیر و رژیمی ست. که با هزینه کم مواد غذایی مورد نیاز بدن را تامین می نماید.
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
در صورت تمایل می توانید از عصاره مرغ به جای عصاره سبزیجات استفاده کنید. زمان آماده سازی مواد این سوپ 20 دقیقه و زمان پخت 90 دقیقه می باشد.
مواد لازم:
|
پوره گوجه فرنگی |
400 گرم |
|
لوبیاچشم بلبلی |
300 گرم |
|
جعفری خردشده |
⅓ پیمانه |
|
آب سرد |
1 لیتر |
|
عصاره سبزیجات |
1 لیتر |
|
کرفس |
2 ساقه |
|
هویج |
2 عدد |
|
پیاز قرمز |
1 عدد بزرگ |
|
سیر |
1 حبه بزرگ |
|
رب گوجه فرنگی |
2 قاشق غذاخوری |
|
روغن زیتون |
1 قاشق غذاخوری |
|
ادویه مخلوط |
¼ قاشق مرباخوری |
|
نمک |
به میزان لازم |
|
فلفل سیاه |
به میزان لازم |
|
شکر |
مقدار کمی |
طرز تهیه:
- لوبیای چشم بلبلی را در یک کاسه آب سرد بریزید و روی ظرف را بپوشانید. اجازه دهید به مدت 1 شب در آب خیس بخورد. سپس با آب سرد آبکشی نمایید.
- گوجه فرنگی را فیله کنید و بعد با میکسر کامل پوره کنید. سپس با آب، عصاره سبزیجات، رب و ادویه جات دلخواه در یک ظرف بزرگ بریزید.
- هویج را پوست کنده و نگینی خرد کنید، ساقه و برگ کرفس و پیاز را نیز خرد کنید.
- لوبیاها، هویج، کرفس خرد شده، پیاز خرد شده، جعفری خرد شده، سیر له شده و شکر را اضافه نمایید. مواد را روی حرارت زیاد به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید و درب ظرف را ببندید. اجازه دهید تا غذا به مدت 1.5 ساعت یا تا زمانی که لوبیاها نرم شوند بپزد.
- به میزان دلخواه به سوپ نمک و فلفل بزنید. آن را در کاسه بریزید و با برگهای جعفری و روغن زیتون تزیین کنید.
- غذا را سریع سرو نمایید.
به نظر كه جالب مياد تا ببينيم چطور ميشه!