سخنی ناب از خودت بنویس!!!
درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنند
مابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند
همیشه سربه زیرباش تاشایدزیرپایت چیزی پیداکنی. ازسخنان فرشون
ترجیح میدهم تا مردم به خاطر کسی که هستم از من متنفر باشند تا به خاطر کسی که نیستم، به من عشق بورزند.
ای خدا بناززم به کرمت
بعد مدت ها دیدمش!!!
دستامو گرفت...وگفت:چقد دستات تغییر کردن....
خودمو کنترل کردم و فقط لبخندی زدم...تو دلم گریه کردم و گفتم...
بی معرفت!دستای من تغییر نکردن...
دستات به دستای اون عادت کرده...!!
کوتاه ترین قصه ی دنیا: رفت......
و به همین زودیا قصه مرا میشنوید
سفارش مادربزرگ بود/
از غریبه ها چیزی نگرفتن/
خدایش بیامرزد /
نماند تا بپرسم از او/
از غربی ها چطور؟
من هرگز شکست نخورده ام، بلکه راه هایی را کشف کرده ام که به آن چیزی که می خواهم منجر نمی شوند. - توماس ادیسون
میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ - زنده یاد حسین پناهی
در روزگاری که دروغ یک واقعیت عمومی است، به زبان آوردن حقیقت یک اقدام انقلابی است - منسوب به جورج ارول
همه ی افراد با استعداد هستند، اما اگر شما یک ماهی را بر اساس تواناییش در بالا رفتن از درخت بسنجید، آن ماهی تمام عمرش را بر این باور خواهد گذارند که یک بی دست و پای احمق است. - آلبرت اینشتین
درآمد: هیچگاه روی یک درآمد تکیه نکنید، برای ایجاد منبع دوم درآمد سرمایه گذاری کنید.
خرج: اگر چیزهایی را بخرید که نیاز ندارید، بزودی مجبور خواهید شد چیزهایی را بفروشید که به آنها نیاز دارید.
پس انداز: آنچه که بعد از خرج کردن می ماند را پس انداز نکنید، آنچه را که بعد از پس انداز کردن می ماند خرج کنید.
ریسک: هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید.
سرمایه گذاری: همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید.
انتظارات: صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است، آن را از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید.