نظر سنجی تالار نجوم(لزوم تحقیقات پیرامون زندگی در مریخ)+امتیازات کاربران
حالا حالا ها مریخ واسه سکونت انسان که بخواد زندگی کنه
سلام به نظر من هم باید در موردش مطالعه بشه و هم یه روزی روش زندگی می کنن.
چند وقت پیش تویه جایی شنیدم که نوشته بود به یه چیز هایی رسیدن که نشون می ده میشه روش زندگی کرد
تحقیقات پیرامون مریخ لازمه چون باید فضای اطرافمونو خوب بشناسیم ولی طبق دین اسلام که ظهور امام زمان در مکه خواهد بود و ... زندگی در مریخ به صورت کلی اتفاق نمی افتد
سلام
تحقیق در هر زمینه که انسان اطلاع کافی در آن نداشته باشد لازم است .
درمورد سکونت در مریخ ، تا به حال هرچه خواندیم و شنیدیم ، احتمالش را داده اند و کسی آن را رد نکرده است .
ممنون
انسان همیشه دنبال کشف مکان های جدید برای زندگی بوده و انسان امروز هم از این قاعده مثتسنا نیست و به دنبال اماکن جدید برای زندگی هست که یکی از مکان ها می تواند سیارات شبیه به زمین باشد مثل مریخ , بنده به نوبه خودم فکر میکنم که امکان اینکه یک روزی مریخ برای زمینیان قابل سکونت باشد را محال می دانم ولی باز تحقیقات را در این زمینه لازم میدانم شاید انسان زمانی بتواند با استفاده از تکنولوژی یا خلاقیت یا به نوعی شبیه سازی محیط زیست زمین در آنجا و بسط آن بتواند مریخ را قابل سکونت کند به هر حال نیاز به تحقیقات ویژه و نیاز به دستگاه های خاصی است.
سؤالات نظر سنجی:
باتشکر
چند وقت پیش به نظریه جالبی دست یافتم.
نظریه از این قرار بود که الان داخل زمین هر سال 365 روز طول میکشه حالا فرض کن بری داخل مریخ وقتی بر می گردی می بینی که همه جوون اند و تو پیری یا بر عکسش وقتی بر می گردی می بینی زمان به عقب برگشته یا به جلو رفت احتمال همه چیزی هست. یه دفعه دیدی اصلا رفتیم مریخ اصلا دیگه نتونیم بر گردیم یا همون جا گیر آدم فضایی ها بیوفتیم خیلی شواهد عینی هست که می گه یوفو ها وجود دارند. یک چیزی بهتون بگم درگوشی: محرمانه ترین پرونده ای داره کار میشه داخل آمریکا در باره ی همین یو فو هاست ولی صداشو که در نمی آورند.
حالا نظرمن که می دونم اصلا براتون مهم نیست:
به نظر من کار بسیار با حالیه ولی آیا تا به حال فکر کردید رفتیم مریخ کودوم سمتی نماز بخونیم؟
این کار مشکلات زیادی داره مثل: اکسیژن از کجی بیاریم؟ یا خرج این کار اینقدر زیاده که حتی فعلا فکرش رو هم نکنید.ولی اگه رفتیم مریخ میشه عینهو فیلم جنگ ستارگان فقط می شینیم می خندیم رو مریخ به زمینی ها می خندیم.
مغز خلاق من: برای قبولی در رشته پزشکی در دانشگاه قزمیت ها در مریخ باید در کنکورسراسری رتبه زیر 1 بیاوریم.
با سلام
من با مستندهایی که در مورد مریخ دیدم بعید میدونم که بشه انسان ها در آن زندگی کنند
و به نظر من زندگی در مریخ اصلا امکان پذیر نیست
اما در مورد ادامه ی تحقیقات نظری ندارم.
سلام .به نظر بنده قطعا روزی خواهد رسید که انسان بتواند بر روی مریخ پا گذاشته و زندگی کند و اینکه انسان همیشه در پاسخ به کنجکاویهای خود تلاشها و هزینه های زیادی کرده است.و در حقیقت دستاوردهای کنونی نتیجه همین تلاشهاست.. هیچگونه مانعی هم در این امر نمیتوان ایجاد کرد ولی بحث دیگر لزوم صرف هزینه و زمان های بسیار زیاد در این زمینه ها درموقعیت فعلی واینکه آیا این موارد در چه رتبه از اولویت هستند مطرح است.آیا مثلا هزینه برای بالا بردن سطح رفاه اجتماعی مهم تر است ؟ ویا موردی دیگر؟
به نظر من خوبه
چون اگه بشه دیگه آدما زمین نمیخورن