راسخون

درس محرم

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

دراینجاهرکاربری بگویدکه ازمحرم چه درسی می شودگرفت؟

نظرتونودرمورداین ماه بگویید.

farshon کاربر طلایی1
|
|

ابتداواسه راهنمایی خودم میگم:

یکی ازدرسهایی که میشه ازاین ماه گرفت مقاومت وپایداری دربرابرظلم وستم ستمکاران است البته موارددیگری هم است که حضرت اباعبدالله الحسین خصوصا"به آن شاره دشته اندکه به سایرکاربران عزیزمحول می کنم.

kamrantak کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 463
|

سلام

مسلما درسهایی که از محرم و قیام آقا ابا عبدالله می توان گرفت جای بحث زیادی داره که کتاب قطور میشه و این قیام تا ابد درسهای جدیدی رو به ما یاد میده.

ولی چیزی که من بیشتر تو ذهنم هست.درس ایستادگی مقابل ظلم و جور و کسانی که دین خدا رو به نابودی می کشونن هست و زدن حرف حق حتی اگه به ضررمون باشه و گذشتن از مال فرزندو... به خاطر رضای خداوند.

و خداییش روز به روز داره جلوه های بیشتری از این درسها برامون نمایان میشه

یاعلی

farshon کاربر طلایی1
|
|

کاربرمحترم جناب کامران تک

باتوجه به گفته جنابعالی که سخنهادراین موردزیاداست ومی توان یک کتاب قطورنوشت امانمی دانم چراکاربران عزیزتمایل زیادی به پاسخگویی این پست ندارند.

kamrantak کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 463
|

کاربرمحترم جناب کامران تک

باتوجه به گفته جنابعالی که سخنهادراین موردزیاداست ومی توان یک کتاب قطورنوشت امانمی دانم چراکاربران عزیزتمایل زیادی به پاسخگویی این پست ندارند.  

به نظرم به علت گستردگی که ابعاد نهضت کربلا داره زیاد کاربران شرکت نمی کنند.ولی خوب اگه هر کسی بیاد و یه درس یا چیزی که به ذهنش میرسه که از قیام آقا ابا عبدالله گرفته ، بگه مسلما  خیلی جالب میشه و شاید درسهایی بگیریم که تا قبل از این متوجه اش نبودیم.پس کاربران یا علی