راسخون

کدام بهتر است ؟

SnZarei کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 856
|

سلام

چندی پیش گرت بیل ولزی با 100 ملیون یورو به رئال مادرید پیوست و عنوان گرانقیمت ترین بازیکن جهان را به دست آورد.

مدتی است که شایعه شدهع مالک عرب منچستر سیتی به مدیران دورتموند گفته ، هر قیمتی روی مارکو رویس آلمانی میخواهند بگذارند ، اعلام کنند و منچستر آن را می پردازد !!!

با توجه به عکس زیر ،

1 ) کدام یک بهترند؟

2) مارکو رویس چقدر ارزش خواهد داشت؟!

MamaNema کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 622
|

مارکو رویس

Bavanat کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 188
|

رویس 120 ملیون یورو !!!

masoud2star کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2823
|

گرت بیل

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

سلام

به نظر من رویس خیلی بازیش چشم نواز تره.

hakan_01 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3112
|

سلام بنظر من جدا کردن یک ستاره از یک تیم به ضرر اون ستاره است گرت بیل در تاتنهام هافبک نفوذی بود اما وظیفه اش بیشتر بازیسازی بود بنظرتان ژاوی در تیم دیگری میتواند موفق باشد بسیار سخت اما در رئال مادرید گرت بیل حتی پست هافبک چپ هم بازی کرد بنظر من این سوال رو اگر از نظر رشد و مهارت یافتن فرض کنیم رویس خیلی بالاتر از بیل هست بنده یک پستی خواهم گذاشت در مورد قیمت بازیکنان دورتموند حتما ببینید

doctor114 کاربر طلایی1
|
|

سلام بنظر من جدا کردن یک ستاره از یک تیم به ضرر اون ستاره است گرت بیل در تاتنهام هافبک نفوذی بود اما وظیفه اش بیشتر بازیسازی بود بنظرتان ژاوی در تیم دیگری میتواند موفق باشد بسیار سخت اما در رئال مادرید گرت بیل حتی پست هافبک چپ هم بازی کرد بنظر من این سوال رو اگر از نظر رشد و مهارت یافتن فرض کنیم رویس خیلی بالاتر از بیل هست بنده یک پستی خواهم گذاشت در مورد قیمت بازیکنان دورتموند حتما ببینید

سلام

پست جالبی بود و دیدم. تشکر

mamanema کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 622
|

گرت بیل

متنفرم از این دسته بیل !!!

doctor114 کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت کاربر گرامی و پر تلاش تالار:

بدین وسیله مراتب تشکر خود را از پست جالب شما اعلام می دارم و خواهان مداومت حضرت عالی در راستای اطلاع رسانی تو ام با توضیح مطلب و موارد مخالف و موافق خبر، استنباط دلایل و شبهات و حاشیه ها و بحث پیرامون موضوع های روز می یاشم.

در پناه حضرت حق ، مانا باشید .

سپاس