کدام بهتر است ؟
سلام
چندی پیش گرت بیل ولزی با 100 ملیون یورو به رئال مادرید پیوست و عنوان گرانقیمت ترین بازیکن جهان را به دست آورد.
مدتی است که شایعه شدهع مالک عرب منچستر سیتی به مدیران دورتموند گفته ، هر قیمتی روی مارکو رویس آلمانی میخواهند بگذارند ، اعلام کنند و منچستر آن را می پردازد !!!
با توجه به عکس زیر ،
1 ) کدام یک بهترند؟
2) مارکو رویس چقدر ارزش خواهد داشت؟!
مارکو رویس
رویس 120 ملیون یورو !!!
گرت بیل
سلام
به نظر من رویس خیلی بازیش چشم نواز تره.
سلام بنظر من جدا کردن یک ستاره از یک تیم به ضرر اون ستاره است گرت بیل در تاتنهام هافبک نفوذی بود اما وظیفه اش بیشتر بازیسازی بود بنظرتان ژاوی در تیم دیگری میتواند موفق باشد بسیار سخت اما در رئال مادرید گرت بیل حتی پست هافبک چپ هم بازی کرد بنظر من این سوال رو اگر از نظر رشد و مهارت یافتن فرض کنیم رویس خیلی بالاتر از بیل هست بنده یک پستی خواهم گذاشت در مورد قیمت بازیکنان دورتموند حتما ببینید
سلام بنظر من جدا کردن یک ستاره از یک تیم به ضرر اون ستاره است گرت بیل در تاتنهام هافبک نفوذی بود اما وظیفه اش بیشتر بازیسازی بود بنظرتان ژاوی در تیم دیگری میتواند موفق باشد بسیار سخت اما در رئال مادرید گرت بیل حتی پست هافبک چپ هم بازی کرد بنظر من این سوال رو اگر از نظر رشد و مهارت یافتن فرض کنیم رویس خیلی بالاتر از بیل هست بنده یک پستی خواهم گذاشت در مورد قیمت بازیکنان دورتموند حتما ببینید
سلام
پست جالبی بود و دیدم. تشکر
گرت بیل
متنفرم از این دسته بیل !!!
با سلام خدمت کاربر گرامی و پر تلاش تالار:
بدین وسیله مراتب تشکر خود را از پست جالب شما اعلام می دارم و خواهان مداومت حضرت عالی در راستای اطلاع رسانی تو ام با توضیح مطلب و موارد مخالف و موافق خبر، استنباط دلایل و شبهات و حاشیه ها و بحث پیرامون موضوع های روز می یاشم.
در پناه حضرت حق ، مانا باشید .
سپاس