مادر با حجاب ولی دختر...
تو خیابونی با دوستم راه می رفتیم از فاصله ی نسبتا دوری از پشت، یک خانمی رو دیدم با مانتوی قرمز و شال، که انگار شال روی سرش سنگینی می کرد و مرتب باهاش ور می رفت و یک خانم کنارش بود. سرعتم رو بیشتر کردم تا بهش برسم وقتی نزدیک شدم تعجب کردم یک دختر نهایتا 15 ساله بود اما با حجاب بد و اون خانم مادرش بود مانتویی و با حجابی خوب.
رفتم طرف مادرش و گفتم خانم دختر شماست؟ گفت : بله ،
گفتم : شما که این قدر حجابت خوبه چرا دخترت این شکلیه؟
خانم برخورد خوبی کرد و گفت: وقتی میاد تو خیابون و بقیه رو می بینه روش تاثیر میذاره و برگشت به طرف دخترش و گفت: دخترم این خانم با شماست و بعد رو به من کرد و گفت هر پدر و مادری آرزو دارند بچه هاشون رعایت کنند،
منم گفتم : بله درسته ولی باید با مهربانی و منطق براش توضیح داد و از من تشکر کرد و رفتند، منم دورا دور نگاهشون می کردم دختر یه کم شال رو جلوتر کشیده بود.
حالا خودم مطمئن نیستم کارم خیلی درست بوده یا نه شاید اگر اول به خود دختر می گفتم تاثیرش بیشتر بود.
و یک حدیث جالب درباره ی کوتاهی والدین در زمینه آموزش اعتقادات به بچه هاشون .
وای بر کودکان آخرالزمان از دست پدرانشان!
اصحاب با شنیدن این جمله از پیامبر، با تعجب از ایشان سوال می کنند: یا رسول الله پدران آنان چگونه اند؟
آیا مشرک و کافرند که آنان مستحق وای و افسوس شما که مختص دوزخیان است می شوند؟
حضرت پاسخ می دهند: پدرانشان ادعای مسلمانی دارند و به وحدانیت خدا و رسالت من شهادت می دهند اما افسوس که چیزی از اصول عقاید را به فرزندان خود آموزش نمی دهند و به فکر اعتقادات آنان نیستند، تمام تلاششان فراهم نمودن آسایش جسم فرزندان و آراستن ظاهرشان و پر کردن شکم های آنان است و تمام افتخارشان از داشتن فرزندان به ظاهر آراسته و شکم های پر و مقام و شهوت و ثروت و موقعیت های اجتماعی آنان است بدون آنکه متوجه باشند که باید به آنان بندگی خدا را بیاموزند و آخرت را به یادشان بیاورند که چقدر نزدیک است. آنان را بنده شکم و شهوت کرده و روح و فطرت خداجوی آنان را به اسارت هوی و هوس می سپارند و آرزوی دور و دراز دست نایافتنی را برایشان جلوه گر می کنند. پس وای به حال آنان از دست والدینشان که اینگونه آنان را جایگاه منزلت و عزتشان دور ساخته و به دست دنیای فانی می سپارند.
منبع :جنبش حیا
واقعا که چقدر از افراد این دوره زمونه دقیقا مصداق این فرمایش پیامبر (ص) هستن....