راسخون

تجارب طلایی در وبلاگ نویسی

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

از همه دوستانی که در مبحث این تاپیک مشارکت نمودند وتجربیات خود را در اختیار انجمن وبلاگنویسی راسخون گذاشتند :از همه ی دوستان سپاسگزاریم وان شالله نوع جحوایز واهدای آن در فردا مشخص خواهد شد

b7989r کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 22
|

یکی از اصلی ترین روشها برای وبلاگ نویسی سلیقه به خرج دادن در مورد چیدمان مطالب در وبلاگه.

sabrezinab کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 188
|

سلام علیکم   بفرمایید امتیازاتی که از سوی راسخون به کاربران داده میشه فایده اش چیه؟

|
|

سلام علیکم   بفرمایید امتیازاتی که از سوی راسخون به کاربران داده میشه فایده اش چیه؟

سلام

سپاس از بیان دیدگاهتان

دوست گرامی شما که عضویتتان مربوط به سال90هست واز بهمن 90تا حالا فعالید بهتر از من باید بدونید ولی من چند نکته از فواید امتیازات را بیان می کنم

1-ارسال پیامک از طریق کسب امتیاز

2-افزایش حسنه برای خرید از فروشگاه

من از مدیر ارشد انجمن ها می خواهم که کامل پاسخ سوال شما را بدهند

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام و وقت بخیر

می دونم زمان مشارکت پایان رسیده اما نکته ایی را ندیدم در بین نکات:

1- اگر خاطرات خود یا اطرافیان را در وبلاگ قرار می دهید، حتما رونوشتی از آن در جایی داشته باشید که اگر خدای نخواسته مشکلی پیش آمد، زحمات شما به باد نرود.

2- زیبایی در سادگیست. صد البته همخوانی فضا و قالب وبلاگ با موضوع زیبایی خاص خود را دارد.

3- حق التالیف رعایت شود. حتی اگر تصویری گذاشته می شود که از جایی گرفته شده، حتما منبع آن ذکر شود چه رسد به جمله یا متن.

موفق باشید.

nourooz کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

سلام

من وقت تکردم همه تجارب را بخونم برای همین اگر به مورد تکراری اشاره کردم عذرخواهی میکنم

درمورد آپلود عکس یکی از کاربران گفته بودن که لازم نیست عکس خیلی بزرگ باشه اما به نظر من کیفیت عکس هم مسئله مهمیه.اینکه کاربران یک عکس بزرگ را تو جایی که پست میزنن خودشون کوچیک میکنن کاملا اشتباهه چون همون حجم بارگزاری میشه به نظرمن راه حل آپلود تصویر در سایت ها و انجمن هایی هست که آپلود رایگان دارند و علاوه بر لینک اصلی تصویر تصویر کوچک شده را میدن(البته منظورم تصویر بند انگشتی نیست)

تعداد پست ها هم نباید از 10 بیشتر باشه.ترجیحا 5 تا غیر از مسئله حجم به نظرم جلوه خوبی به تاپیک نمیده.

اگر وبلاگتون در زمینه اختصاصی هست ترجیحا پیوندهای روزانه مرتبط داشته باشید و کمتر لینکهای غیر مرتبط را لینک کنید

من خودم مخالف استفاده از پاپ آپ هستم مخصوصا به تعداد زیاد.به نظرم یه جوری پولگیری زوری هست!

کپی رایت مطالب و تصاویر را رعایت کنید

در مطالب طولانی حتما از ادامه مطلب استفاده کنید ضمن اینکه در حد امکان برای همه نوشته هاتون تصویر مناسب بزارید چون بنظرم تاثیر قابل توجهی در جذب مخاطب داره

جواب کامت ها را هم در وبلاگ خودتون بدید و هم در صورت نیاز در وبلاگ طرف مقابل.سعی کنید اگر بهتون انتقادی میشه اگر جملات توهین آمیز نداشت منتشر کنید و جواب بدید

فعلا همین موارد یادم اومد

انشاالله که مفید بوده باشه

التماس دعا

saharjoon کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 196
|

باسلام

دروبلاگ نویسی  باتوجه به محتویات سایت های مرتبط وکتبی که دراین زمینه تالیف گردیده  است  من توانستم وبلاگ نویسی خودرااغازنمایم واستفاده بجاومناسب ازکدهاومطالب خیلی به زیبایی وبلاگ کمک خواهدنمود

lvnhkd کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 48
|

بسم الله الرحمن الرحیم

1. با استعانت از خدا کارتان را شروع کنید 2. در کارهای مذهبی بیش تر فعالیّت انجام دهید3. از تجربیات دیگران استفاده کنید4. مشغول خواندن کتاب های مختلف(علمی، دین پژوهی و...) شوید5. به سایت های خوب و پربیننده سری بزنید6. خود را دست کم نگیرید7. مطالبتان را حداقل یک هفته، یک هفته بروز کنید و...

در پناه حقّ تعالی

یا علی

با تشکّر

|
|

کتابچه الکترونیکی  تجارب طلایی در وبلاگ نویسی برای شما دوستان عزیز تهیه وبرای دانلود قرار گرفت

لطفا به لینک زیر بروید

دانلود کتابچه تجارب طلایی در وبلاگ نویسی

saeed722711 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 38
|

با سلام

به نظرم تا جایی که میتونین مطالبی که میذارین زاییده فکر و اندیشه و حتی خیال پردازی خودتون باشه

نگران بازدید کننده هم نباشید چون اگه مطالب خوب و ثمربخشی بذارین شاید یکم زمانبر باشه ولی بازدیدکننده هاتون زیاد میشه

اگر هم خواستین مطلب یا عکسی بذارین همونطور که دوستان گفتن برای متنن ابتدا توو کامپیوتر یسو کنید و بعد بذارین توو وبلاگتون تا بازدید بهتری به عمل بیاد از وبلاگتون

rasekhoon_weblog کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1561
|

با سلام

نکات مهم و مفیدی را مطرح نمودید ، رعایت این چنین نکاتی که حاصل تجربه وبلاگ نویسان هست باعث پیشرفت در وبلاگ نویسی خواهد شد .

خیلی ممنون