غیر پایتختی ها
آذري: بوناچيچ به بنبست رسيده استمديرعامل باشگاه ذوبآهن اصفهان گفت: ديگر تعهد خاصي به لوکا بوناچيچ نداريم. |
|
|
|
|
سعيد آذري با اشاره به اينکه امروز با لوکا بوناچيچ سرمربي مستعفي ذوبآهن جلسه خواهد داشت، تصريح کرد: از زمان حضورم در باشگاه، حمايت از کادر فني و بازيکنان را جزو دستورهاي سيستماتيک کار خود داشتم.
به گزارش تسنيم ، وي ادامه داد: با توجه به همين حمايتها و عملکردمان که براي خود بوناچيچ هم روشن است در اين لحظه که صحبت ميکنم باشگاه ديگر تعهد خاصي به بوناچيچ ندارد چرا که ما تمامي تلاشهاي خود را در حمايت از کادر فني انجام دادهايم و اين سرمربي تيم است که تصميم ديگري گرفته است. مديرعامل باشگاه ذوبآهن خاطرنشان کرد: احساس من اين است که بوناچيچ بعد از تحمل فشار وحشتناک در بازي مقابل داماش در رشت تصميم گرفت دست باشگاه را باز بگذارد. آذري تاکيد کرد: وقتي در 2 هفته سرمربي تيم دو بار استعفا ميکند يعني به بنبست تصميمگيري رسيده و به همين دليل من هم فکر ميکنم که حمايت بيشتر حماقت است. وي در پايان گفت: با اين حال تصميم احساسي نخواهيم گرفت و منتظر جلسه امروز با بوناچيچ خواهم بود تا بعد از آن شرايط مشخص شود. |
زنجاني: ابراهيمزاده تا پايان فصل ميماندمالک باشگاه سورينت گفت: تا آخر با مديران و کادر فني همراهي خواهيم کرد تا پيروز شوند. |
|
|
|
|
به گزارش سايت سورينت، بابک زنجاني حمايت قاطع از منصور ابراهيم زاده سرمربي اين تيم تا پايان فصل را در صفحه اجتماعي خود اعلام کرد.
وي در خصوص شکست تيم سورينت در نيم فصل اول عنوان کرد: شکست در نيم فصل باعث نميشود که ما خود را کنار بکشيم و تا آخر با مديران و کادر فني همراهي خواهيم کرد تا پيروز شوند. زنجاني در مورد شايعات جدايي ابراهيمزاده از باشگاه در پايان نيم فصل اول نيز افزود: ابراهيمزاده تا پايان فصل با سورينت راهآهن خواهد ماند. |
آذري: نميخواهم مثل برخي ابلهانه تصميم بگيرممديرعامل باشگاه ذوبآهن اصفهان گفت: لوکا بوناچيچ اگر قصد استعفا دارد بايد در باشگاه اين کار را بکند نه اينکه در نشست خبري استعفا بدهد. |
|
|
|
|
سعيد آذري در مورد استعفاي لوکا بوناچيچ پس از شکست 3 بر 2 برابر راهآهن گفت: لوکا بوناچيچ در نشست خبري سرمربي ذوبآهن نشده که در نشست خبري استعفا ميدهد. او اگر قصد استعفا دارد فردا بايد به باشگاه بيايد و استعفاي خودش را به باشگاه بدهد. بعد از آن من به همراه اعضاي هيئت مديره يک تصميم عاقلانه ميگيريم. نميخواهم مثل برخي مديران گذشته ابلهانه تصميم بگيرم.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: آنهايي که خود را الهه پاکي خود ميدانستند با تصميمهاي غيرمنطقي خود ذوبآهن را به اين روز انداختند و آن را تا آستانه سقوط پيش بردند. من نميخواهم آن تصميمها را بگيرم. بايد به همراه هيئتمديره تصميمي عاقلانه بگيريم، من تجربه چنين شرايطي را در گذشته ذوبآهن هم داشتهام زمان جرجوويچ همين شرايط بود و عاقلانه تصميم گرفتيم. وي در مورد شايعه سرمربيگري منصور ابراهيمزاده گفت: تا اين لحظه که با شما صحبت ميکنم با هيچ گزينهاي مذاکره نکردهام و هيچ تصميمي هم براي سرمربيگري نگرفتهايم. با هيئتمديره جلسه خواهم گذاشت و تصميمي عاقلانه و منطقي ميگيريم اما تا اين لحظه با هيچ مربياي مذاکره نکردهايم. |
خطيبي: از فولاد 6 امتياز گرفتيمسرمربي گسترش فولاد گفت: مساوي برابر فولاد خوزستان به منزله کسب 6 امتياز از اين تيم است. |
|
|
|
|
رسول خطيبي پس از تساوي يک بر يک تيمش مقابل فولاد گفت: دفاع ما امروز عالي کار کرد و توانستيم به خوبي مهاجمان فولاد را مهار کنيم.
به گزارش فارس،سرمربي گسترش فولاد گفت: مساوي برابر فولاد خوزستان به منزله کسب 6 امتياز از اين تيم است. يک امتياز براي مسابقه بود و 5 امتياز هم براي روحيه تيم. وي ادامه داد: در ليست تيممان 6 جاي خالي داريم و 3 بازيکن هم مازاد هستند که بنابراين بايد در نيمفصل 8 بازيکن بگيريم. خطيبي گفت: پرسپوليس، فولاد و تراکتور را بهترينهاي نيمفصل اول ديدم و شک نکنيد که يکي از آنها قهرمان ليگ خواهد شد، ما هم در پايان در بين 10 تيم اول خواهيم بود. با اين حال مطمئنم در نيمفصل دوم سايپا يقه همه تيمها را خواهد گرفت. |
|
|
|
گلمحمدي: جام حذفي را جدي نگرفتيمسرمربي تيم نفت تهران ميگويد با توجه به نيمکت ضعيف تيمش، از ابتدا روي جام حذفي حساب جدي باز نکرده است. |
|
|
|
|
يحيي گلمحمدي پس از شکست مقابل ذوبآهن و حذف از جام حذفي در نشست خبري اظهار کرد: بازي سنگيني بود تيم حريف بر ما سريع چيره شد و توانست در طول بازي فشار سنگيني بر روي ما بياورد.
به نقل از ايسنا، وي با بيان اينکه از بازيکنانم انتظار داشتم برآورده نشد، گفت: تيم ما به دليل بازيهاي سنگين مخصوصا بازي مقابل سپاهان، بسيار خسته بود و نتوانست جلوي ذوبآهن قد علم کند. تيم ذوبآهن به دليل اتفاقاتي که در اين تيم رخ داده بود، با انگيزه بسيار زيادي مقابل ما قرار گرفت و توانست ما را مغلوب کند. گلمحمدي قضاوت داور را بد دانست و گفت: روي صحنه گل فکر ميکنم داور مسابقه کاملا اشتباه کرد و نتوانست روز خوبي را در داوري داشته باشد. بهتر است داور فيلم بازي را دوباره نگاه کند. هرچه تيم ما بر روي ذوبآهن فشار ميآورد، داور با سوتهاي بيمورد اين فشار را از روي تيم ذوبآهن برميداشت. وي به شادابي تيم خود اشاره کرد و گفت: من از تجربه جام حذفي سال گذشته درس گرفتم و اگر تيمم بر روي نيمکت بازيکنان خوبي ندارد، بايد يکي از جامها را از دست بدهم. پس امسال نتيجه گرفتم با توجه به جايگاه تيمم در ليگ برتر، جام حذفي را جدي نگيرم و براي سهميه آسيايي بجنگم. |
|
ابراهيمي: هيچ سالي تراکتور اين همه مصدوم نداشتهمحمد ابراهيمي اظهار داشت:اگر تيم بتواند خودش را تقويت کند مي توانيم باز هم عملکرد خوبي داشته باشيم و به نتايج دلخواهمان برسيم. |
|
|
|
|
تراکتور يک نيم فصل موفقيت آميز را پشت سر گذاشت و يکي از بازيکناني که در اين زمينه مثبت عمل کرد محمد ابراهيمي يا همان اف 14 تبريزي هاست.
در همين زمينه ابراهيمي در مورد عملکردش و شرايط تراکتور مي گويد:نيم فصل خوبي بود،البته براي بازيکنان نه چرا که ما خيلي مصدوم داديم و اين ناراحت کننده بود.هيچ سالي تراکتور اينقدر مصدوم نداده بود و اين براي ما آزار دهنده بود. از شرايط خودم راضي بودم اگرچه سرمربي تيم بايد نظر بدهد اما در مجموع در 7،8پست بازي کردم و آچار فرانسه تراکتور بودم و فکر کنم خوب عمل کردم،اميدوارم که کادر فني هم راضي بوده باشند. وي در ادامه مي گويد:در نيم فصل دوم امتيازات سخت به دست مي آيد و اگر تيم بتواند خودش را تقويت کند مي توانيم باز هم عملکرد خوبي داشته باشيم و به نتايج دلخواهمان برسيم. ما توانايي قهرماني را داريم و اگرچه اين موضوع خيلي سخت است اما تراکتور اين پتانسيل را دارد و با تلاش و همدلي مي توانيم به موفقيت برسيم. ابراهيمي در پايان مي گويد:آقاي جلالي اثرات خيلي مثبتي داشته اند و مي توان گفت بهترين عملکرد را در بين مربيان اين چند سال تراکتور داشته اند که اگر دقت کنيد آمارهايي هم که در جاهاي مختلف مي بينيم گوياي اين موضوع هست. اميدوارم امسال بتوانيم به هدف اصلي خودمان که همان قهرماني است برسيم. |
مظلومي:هنوز نتوانستيم بازيکني راجذب کنيمپرويز مظلومي مي گويد ما کار سختي داريم، 4بازيکن از دست داديم اما هنوز نتوانستيم بازيکني جايگزين آنها کنيم. |
|
|
|
|
مس هنوز نتوانسته در بازار نقل و انتقالات عمکرد مثبتي داشته باشد در همين رابطه با سرمربي اين تيم پرويز مظلومي که کار سختي را پيش رو دارد صحبت کرديم،مظلومي که از محبوبيت بالايي نزد هواداران مسي برخوردار است اما انصافاً دستش خالي است و هنوز باشگاه نتوانسته در اين زمينه سرمربي تيمش را ياري کند.
مظلومي به سايت گل مي گويد:تمرينات را شروع کرده ايم البته خارجي ها هنوز نيامده اند و غيبت داشته اند که اين کار گروهي مارا سخت کرده و مطمئن باشيد برخورد شديدي با فايت و ادينهو مي کنيم چرا که اين رفتار براي بازيکناني که حرفه اي پول مي گيرند خوب نيست و ديرکرد انها باعث ضربه زدن به تيم مي شود. سرمربي سابق استقلال در ادامه مي گويد:ما هنوز نتوانستيم بازيکن جديدي به خدمت بگيريم و جالب اينجاست که باشگاهي که بازيکنش را مازاد اعلام کرده و آزاد کرده است وقتي مي خواهيم جذبش کنيم سريعاً شروع به سنگ اندازي مي کنند و اين کار مارا سخت مي کند. مظلومي در پايان مي گويد:ما کار سختي داريم 4بازيکن از دست داديم اما هنوز نتوانستيم بازيکني جايگزين آنها کنيم اميدوارم در اين زمينه شانس بياوريم و بتوانيم با جذب بازيکناني که دوست داريم تيممان را اماده نيم فصل دوم کنيم و با حمايت هواداران و لطف خدا اين تيم را به سرمنزل مقصود برسانيم. |
گلمحمدي در نفت ماندگار شدسرمربي تيم فوتبال نفت تهران که ديروز از سمتش استعفا کرده بود پس از جلسه با مديرعامل باشگاه تصميم به ماندن در اين تيم گرفت. |
|
|
|
|
به گزارش ايسنا، پس از آنکه يحيي گلمحمدي ديروز به خاطر برخي مشکلات از سمتش در نفت استعفا کرده بود امروز با حضور در باشگاه و ديدار با منصور قنبرزاده در تيم نفت تهران ماندگار شد.
قرار است گلمحمدي در تمرين امروز شرکت کند. |
اکرامي به گسترش فولاد پيوستبازيکن اسبق تراکتورسازي، با عقد قرارداد رسمي به جمع ياران رسول خطيبي پيوست. |
|
|
|
|
مصطفي اکرامي، مدافع چپ فصل گذشته تيم فوتبال تراکتورسازي و نيم فصل اول ذوب آهن اصفهان، با امضاي قرارداد رسمي به تيم فوتبال گسترش فولاد پيوست تا آبي پوشان تبريزي را در نيم فصل دوم ليگ برتر، همراهي کند.
به گزارش آناج، گفتني است اکرامي، پيش از اين و در شروع فصل جاري نيز در آستانه پيوستن به گسترش فولاد تبريز قرار داشت که در نهايت راهي ذوب آهن اصفهان شد. |