راسخون

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

ehsankhan123 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 2
|

با سلام

من یک گوشی هوآوی مدل g6 دارم که غیر از حافظه داخلی یک رم هشت گیگ هم داره و رم کاملا خالی است و در تنظیمات گوشی default storage location را هم روی sd card  قرار داده ام اما باز هم زمانی که میخام برنامه نصب کنم ارور storage space runnig out می آید . تورو خدا کمکم کنید

ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|
نقل قول ehsankhan123

با سلام

من یک گوشی هوآوی مدل g6 دارم که غیر از حافظه داخلی یک رم هشت گیگ هم داره و رم کاملا خالی است و در تنظیمات گوشی default storage location را هم روی sd card  قرار داده ام اما باز هم زمانی که میخام برنامه نصب کنم ارور storage space runnig out می آید . تورو خدا کمکم کنید

سلام شما یک رم با کلاس بالاتر امتحان کنید

famora کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 80
|

سلام دوستان وقت همگی بخیر

من ی گوشی مدل جی تی اس ۶۳۱۲سامسونگ دارم ک گوشیم روشن میشه ولی نمیتونم باهاش کار کنم وقتی روشن میشه ی نرم افزار روشن میشه ک کل صفحه رو میگیره و باید با انگشتم رو صفحه به سمت خارج بکشم‌تا از صفحه پاک بکشه ولی متاسفانه نمیشه ...بردم تعمیرات گوشی گفت ک ب تنظینات کارخانه ای بردی گفتم اره دوباره خودش اینوارو کرد ولی  نشد گفت باید گوشیت ی شب بمونه ۳۵ هزارتومنم پول میگیرم تا حافظشو از بیس پاک کنمبدافزار نثب شده..منم ترسیدم عکسایی ک گرفتمو پاک شده باشه تو گوشی باشه ودستش بیوفته ندادم گوشیو ...بنظر شما من چیکار کنم ک گوشیمو درست شه و عکسام دست کسی نیوفته ناگفته نماند ک همه عکسا پاک شده و بحالت تنظیم کارخونه ای دراوردم گوشیو

ghanezand کاربر جدید
|
تعداد پست ها : 1
|

با سلام.یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.بنده یه گوشی J5 دارم قبلا حافظه کارت رو رمز گزاری کردم متاسفانه قبل از رمزگشایی اقدام به ریست فاکتوری نمودم الان گوشی حافظه کارت رو رمز گشایی نمیکنه میگه که قبلا با یه دستگاه دیگه رمز گزاری شده .اطلاعات داخل حافظه مهم هست برام خواهشمند است به دادم برسید

ms57bd45 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1141
|

با عرض سلام و خسته نباشید

یک آنتی ویروس به نام 169-360.  Security.Antivirus.Boost.4.3.6.7065 از راسخون دانلود کردم و خواستم از طریق بلوتوث به مویایل انتقال دهم ولی انتقال آن تقریبا 5 ساعت طول کشید  و هنگام باز کردن آن در موبایل برای نصب، پیغام خطای تجزیه(هنگام تفسیر بسته خطایی روی داد) ، ظاهر می شود ، لظفا  در صورت امکان دلیل آین دو مورد را بیان کنید  

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

میگن نرم افزارارتباطیه تلگرام صهیونیستیه 

چراازبرنامه ایرانی پرده برداری نمیشه؟

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

سلام

دوست عزیز اولا بهتره از طریق برنامه های وای فای انتقال دهید تا فایل نصبی بظور کامل ارسال بشه

دوما ممکنه برنامه با گوشی جدیدتان سازگار نباشد.

موفق باشید

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

با عرض سلام و خسته نباشید

یک آنتی ویروس به نام 169-360.  Security.Antivirus.Boost.4.3.6.7065 از راسخون دانلود کردم و خواستم از طریق بلوتوث به مویایل انتقال دهم ولی انتقال آن تقریبا 5 ساعت طول کشید  و هنگام باز کردن آن در موبایل برای نصب، پیغام خطای تجزیه(هنگام تفسیر بسته خطایی روی داد) ، ظاهر می شود ، لظفا  در صورت امکان دلیل آین دو مورد را بیان کنید  

سلام

دوست عزیز اولا بهتره از طریق برنامه های وای فای انتقال دهید تا فایل نصبی بظور کامل ارسال بشه

دوما ممکنه برنامه با گوشی جدیدتان سازگار نباشد.

موفق باشید

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

سلام دوستان وقت همگی بخیر

من ی گوشی مدل جی تی اس ۶۳۱۲سامسونگ دارم ک گوشیم روشن میشه ولی نمیتونم باهاش کار کنم وقتی روشن میشه ی نرم افزار روشن میشه ک کل صفحه رو میگیره و باید با انگشتم رو صفحه به سمت خارج بکشم‌تا از صفحه پاک بکشه ولی متاسفانه نمیشه ...بردم تعمیرات گوشی گفت ک ب تنظینات کارخانه ای بردی گفتم اره دوباره خودش اینوارو کرد ولی  نشد گفت باید گوشیت ی شب بمونه ۳۵ هزارتومنم پول میگیرم تا حافظشو از بیس پاک کنمبدافزار نثب شده..منم ترسیدم عکسایی ک گرفتمو پاک شده باشه تو گوشی باشه ودستش بیوفته ندادم گوشیو ...بنظر شما من چیکار کنم ک گوشیمو درست شه و عکسام دست کسی نیوفته ناگفته نماند ک همه عکسا پاک شده و بحالت تنظیم کارخونه ای دراوردم گوشیو

سلام

دوست عزیز فلش کنید دستگاه رو مشکل حل میشه.

موفق باشید

hadigh69 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 2
|

سلام به همگی

کسی تا حالا خودش کار رجیستر کردن گوشی رو انجام داده ؟

من یه ایفون 7 گرفتم برای رجیستر کردن 400 تومن می خوان آیا این دسته ؟!

خودم هر چقد سعی می کنم وارد سایت گمرک بشم هزینه رو نگاه کنم سایتش باز نمیشه اصلا

reza751120 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 498
|

باسلام ببخشید مدتی هستش هنگامی که گوشیم زنگ می خوره فقط شماره می افته اسامی رو نمی آره درحالی که در گوشیم اسمش ثبت شده.باتشکر