راسخون

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|

با عرض سلام و خسته نباشید

گوشی بنده سامسونگ گلکسی گرند پرایم است. گوشی هنگ کرد باطری را درآوردم و گذاشتم وقتی روشن شد پیام End User License Agreement for Softeare میاد که باید agreeکنیم و next بزنیم ولی nextنمیشه و دوباره همون صفحه میاد..  اتصال به اینترنت و خاموش و روشن کردن تاثیری نداشت.

لطفا راهنمایی بفرمایید.

سلام و احترام

دوست گرامی شما یبار وایب ذیتا در حالت خاموشی کنید و گوشیتونو رو ریسیت کنید قبل اون رمتونو دربیارید البته اگر بتونین به کامپیوتر وصل کنید برنامه هایی هستند مثل odin  یا بطور مستقیم گ.شتون رو فلش کنید فقط اپدیت نه فول فلش تا اظلاعاتتونم از بین نره

موفق باشید

javani91 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 4
|

سلام  میخواستم بدونم گوشی های glx خوب هستن یا نه؟ مدل پارس

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

سلام  میخواستم بدونم گوشی های glx خوب هستن یا نه؟ مدل پارس

سلام دوست عزیز

بستگی به نوع استفاده شما از این گوشی ها دارد 

jaryan کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

قبلا این مشکل رو نداشتم ولی چند روزی میشه که وقتی میخوام وارد بازی آسفالت 8 بشم این ارور رو میده you are banned و منو به یک صفحه که ایمیل و ticket id رو میخواد هدایت میکنه و دیگه نمیتونم وارد بازی بشم خواهش میکنم راهنماییم کنید من این بازی رو خیلی دوست دارم

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

قبلا این مشکل رو نداشتم ولی چند روزی میشه که وقتی میخوام وارد بازی آسفالت 8 بشم این ارور رو میده you are banned و منو به یک صفحه که ایمیل و ticket id رو میخواد هدایت میکنه و دیگه نمیتونم وارد بازی بشم خواهش میکنم راهنماییم کنید من این بازی رو خیلی دوست دارم

-----------------------

سلام ذوست عزیز شما از نسخه بدون دستکاری شده و مود نشده استفاده نمایید .

Alireza1379000 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 2
|

سلام من گوشيمو تازه خريدم يك هفته پيش اكبند بود أيفون ٦اس پلاس ولي خيلي زود باتري خالي ميكنه هر سه دقيقه يه درصد ميره ميدونيد مشكلش چيه؟

Alireza1379000 کاربر تازه وارد
|
|

سلام 

ببخشيد من گوشيمو تازه گرفتم يك هفته پيش اكبند بوده أيفون ٦اس پلاس  ولي الان هر سه دقيقه يه درصد إز شارژم ميره شما ميدونيد چرا؟

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

سلام 

ببخشيد من گوشيمو تازه گرفتم يك هفته پيش اكبند بوده أيفون ٦اس پلاس  ولي الان هر سه دقيقه يه درصد إز شارژم ميره شما ميدونيد چرا؟

------------------------------

سلام

شما تنظیمات گوشی و برنامه های مرتبط را چک کنید بعد ببینید باطری فرقی میکنه یا نهدر قدم اول نور صفحه رو رو اتوماتیک یا درصد کمتر قرار دهید

درگاههای ارتباطی مثل بلوتوث جی پی اس و ان برنامه هارا رو غیر فعال کنید 

در اخر اگر فرقی نکرد میتونید یبار گوشی تنظیمات کارخانه کنید و قدم اخر در صورت عدم درست شدن به گارانتی مربوط مراجعه کنید.

مفق باشید

sunysun92 کاربر تازه وارد
|
|

سلام .

من گوشیم سامسونگ اس ۷ هست. از وقتی به اندروید ۷ آپدیت کردم آهنگایی که تو کارت حافظم بودن دیگه تو مدیا پلیرم نیستن
اگه برم تو خود پوشه ی آهنگ ها هستن ولی توی مدیا پلیر نیستن که پخش بشن
اصن هیچ تنظیماتی در این مورد نیس که بخوام تغییرش بدم
خواهشمندم کمک کنین.
جوابتون رو به ایمیل sunysun92@yahoo.com برام بفرستین

Hanieh کاربر تازه وارد
|
|

باتوجه به اینکه سامسونگ گلکسی نوت ۵ حافظه داخلی نداره ولی نوت ۴ داره کدومشون بخرم بهتره؟

ria1365 کاربر طلایی1
|
|
نقل قول sunysun92

سلام .

من گوشیم سامسونگ اس ۷ هست. از وقتی به اندروید ۷ آپدیت کردم آهنگایی که تو کارت حافظم بودن دیگه تو مدیا پلیرم نیستن
اگه برم تو خود پوشه ی آهنگ ها هستن ولی توی مدیا پلیر نیستن که پخش بشن
اصن هیچ تنظیماتی در این مورد نیس که بخوام تغییرش بدم
خواهشمندم کمک کنین.
جوابتون رو به ایمیل sunysun92@yahoo.com برام بفرستین

سلام

دوست گرامی شما یکبار اگر تنظیمات جستجوی اهنگ یا بروز رسانی در برنامه مورد نظر هست رو انجام دهید اگرم نیست که یکبار حافظه خارجی را بردارید و دوباره بندازید

اکر کار ساز نبود از برنامه های دیگه پیشرفته مثل  jetaudio  استفاده کنید

موفق باشید

ria1365 کاربر طلایی1
|
|
نقل قول Hanieh

باتوجه به اینکه سامسونگ گلکسی نوت ۵ حافظه داخلی نداره ولی نوت ۴ داره کدومشون بخرم بهتره؟

سلام

دوست عزیز این مورد بسته به نیازهای شما و استفاده کم یا زیاد از حافظه بر میگرده اگر نیاز به حافظه زیاد هست که نوت 4 بهتره اگر هم نه حافظه نوت 5 کافیه که اون انتخاب بهریه این موارد به اون نکته ای که گفتم بر میگرده موفق باشید 

poor20 کاربر تازه وارد
|
|

سلام

نرم افزار  (( جواب)) تولیدی راسخون هست . هر چه نام کاربری و رمز را وارد می کنم قبول نمی کند و پیغام خطا میده

لطفا رسیدگی کنید

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|
نقل قول poor20

سلام

نرم افزار  (( جواب)) تولیدی راسخون هست . هر چه نام کاربری و رمز را وارد می کنم قبول نمی کند و پیغام خطا میده

لطفا رسیدگی کنید

باسلام

بایستی به روزرسانی شود

ehsankhan123 کاربر تازه وارد
|
|

سلام

یک گوشی هوآوی مدل g6 دارم که یک رم 8 گیگ هم داره و رم کاملا خالی می باشد و در تنظیمات گوشی default storage location راهم بر روی sd card قرار داده ام اما زمانی که می خواهم برنامه ای نصب کنم ارور storage space runnig out می دهد . آقا تو را بخدا کمکم کنید . مرسی