راسخون

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

ضمن سلام و عرض ادب و احترام

از این پس، برای سهولت دسترسی به پاسخ سؤالاتتان، یک نسخه از پاسخ به صندوق پیام شما ارسال می شود. در صورتی که این بخش را فعّال نکرده اید، هم اکنون آن را فعّال کنید تا راحت تر به پاسختان دست یابید.

با تشکّر.

nilooo کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

عرض سلام و وقت بخیر

می خوام گوشی سونی اریکسون  به مودم وایرلس وصل شه اما پس از وارد کردن رمز خطا میده که رمز نامعتبره در حالی که لپ تاپ و گوشی های دیگه با همین پسورد به مودم وصل شدن . از طرفی خود گوشی هم جای دیگه  پسورد مودم وایمکس رو پذیرفت آیا مودم وایمکس با مودم WiFi، adsl متفاوته و ممکنه گوشی ای پسورد یکی رو بپذیره اون یکی رو نه؟ مشکل از چیه؟ چطور میتونم وصل شم خیلی ضروریه لطفا راهنمایی کنید.

مورد دیگه اینکه چطور میتونم مدل گوشی و سیستم عاملش رو بفهمم؟ سیستم عاملش اندروید نیست

aliashil کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

خسته نباشید من galaxy s advance دارم در حین آپدیت کردن رام برنامه odin ارور faild داد. از اون ب بعد دیگه گوشیم روشن نشد. میخواستم ببینم گوشیم سوخته؟ درست میشه؟

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

عرض سلام و وقت بخیر

می خوام گوشی سونی اریکسون  به مودم وایرلس وصل شه اما پس از وارد کردن رمز خطا میده که رمز نامعتبره در حالی که لپ تاپ و گوشی های دیگه با همین پسورد به مودم وصل شدن . از طرفی خود گوشی هم جای دیگه  پسورد مودم وایمکس رو پذیرفت آیا مودم وایمکس با مودم WiFi، adsl متفاوته و ممکنه گوشی ای پسورد یکی رو بپذیره اون یکی رو نه؟ مشکل از چیه؟ چطور میتونم وصل شم خیلی ضروریه لطفا راهنمایی کنید.

مورد دیگه اینکه چطور میتونم مدل گوشی و سیستم عاملش رو بفهمم؟ سیستم عاملش اندروید نیست

اوّل از شما معذرت می خواهم که به دلیل تعطیلات دیر به سؤالتان پاسخ می دهم.

در این جا به سؤالات شما پاسخ داده شده است.

برای دیدن اطّلاعات گوشی اعم از سیستم عامل و ... می توانید با رفتن به قسمت تنظیمات و سپس درباره ی گوشی از آن ها مطلّع شوید. هم چنین اگر جعبه ی تلفن همراه در دسترس شما باشد، روی آن تمامی اطّلاعات گوشی و امکانات آن درج شده است.

با تشکّر.

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

خسته نباشید من galaxy s advance دارم در حین آپدیت کردن رام برنامه odin ارور faild داد. از اون ب بعد دیگه گوشیم روشن نشد. میخواستم ببینم گوشیم سوخته؟ درست میشه؟

اوّل از شما معذرت می خواهم که به دلیل تعطیلات دیر به سؤالتان پاسخ می دهم.

احتمالاً گوشی شما بریک شده است. می توانید با بردن آن به تعمیرگاه تلفن همراه، رفع بریک نمایید.

با تشکّر.

rezajon کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 93
|

سونی به نظرم بهتره

saman94 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 2
|

salam khedmate hame dostan, man goshimo root kardam va be eshtebah yeki az barnamehaye goshio pak kardam hala mikham bareshgardonam bayad chikar konam, kasi midone lotfan rahnamaii kone

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

salam khedmate hame dostan, man goshimo root kardam va be eshtebah yeki az barnamehaye goshio pak kardam hala mikham bareshgardonam bayad chikar konam, kasi midone lotfan rahnamaii kone

بهتر بود که نام برنامه را می گفتید تا بهتر بتوان راهنمایی کرد. در ابتدا نام برنامه ی مورد نظرتان را در اینترنت سرچ کنید تا شاید در اینترنت موجود باشد. (اگر از برنامه های شرکت گوگل باشد، در اینترنت موجود هستند.) در صورتی که نتوانستید برنامه ی مورد نظر را پیدا کنید، با بازگردانی گوشی به حالت اوّلیّه (reset factory)، نرم افزار مورد نظرتان در دسترس خواهد بود.

نکته: با این کار تمام اطّلاعات گوشی اعم از محتویات حافظه، برنامه های نصب شده، شماره های تلفن و ... پاک می شوند؛ پس قبل از انجام این کار از اطّلاعات خود پشتیبان تهیّه نمایید.

با تشکّر.

saman94 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 2
|

بهتر بود که نام برنامه را می گفتید تا بهتر بتوان راهنمایی کرد. در ابتدا نام برنامه ی مورد نظرتان را در اینترنت سرچ کنید تا شاید در اینترنت موجود باشد. (اگر از برنامه های شرکت گوگل باشد، در اینترنت موجود هستند.) در صورتی که نتوانستید برنامه ی مورد نظر را پیدا کنید، با بازگردانی گوشی به حالت اوّلیّه (reset factory)، نرم افزار مورد نظرتان در دسترس خواهد بود.

نکته: با این کار تمام اطّلاعات گوشی اعم از محتویات حافظه، برنامه های نصب شده، شماره های تلفن و ... پاک می شوند؛ پس قبل از انجام این کار از اطّلاعات خود پشتیبان تهیّه نمایید.

barnamehayi k az nazar khodam  gheire karbordi bodano hazf kardam va alan ham dorbine goshim kar nemikone ham nemitonam ba goshi gmail besazam ya in k varede gmail khodam sham ya behtare begam barnameye gmail goshim aslan baz nemishe b khatere hamine mikham kole barnamehaii k  vase khode goshi bod va pak kardamo bargardonam .

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

barnamehayi k az nazar khodam  gheire karbordi bodano hazf kardam va alan ham dorbine goshim kar nemikone ham nemitonam ba goshi gmail besazam ya in k varede gmail khodam sham ya behtare begam barnameye gmail goshim aslan baz nemishe b khatere hamine mikham kole barnamehaii k  vase khode goshi bod va pak kardamo bargardonam .

با توجّه به این که ممکن است برنامه ی دوربین گوشی شما در اینترنت وجود نداشته باشد، همان طور که در بالا گفته شد گوشی خود را ریست فکتوری نمایید.

با تشکّر.

shivooli کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|

سلام دوست عزیز! من یه گوشی قدیمی samsung مدل n500 دارم فکر کنم گوشیرو خراب کردم ! phone lock میخواست هرچی تو ذهنم بود زدم باز نشد تو اینترنت سرچ کردم گفتن #0427#* رو بزنم گوشی unlock میشه اما 6 تا گزینه اومد که از حالت off دراوردمشون بعدش گوشی دیگه صفحه اش بالا نیومد صفحه هی روشن میشه هی خاموش میشه! باید چی کار کنم؟

ali1404 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 198
|

آقا خیلی ممنون از پست مفیدتون من که به جواب دوتا از مشکلاتم رسیدم

انشاالله شما هم برسید

یاعلی مدد

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

سلام دوست عزیز! من یه گوشی قدیمی samsung مدل n500 دارم فکر کنم گوشیرو خراب کردم ! phone lock میخواست هرچی تو ذهنم بود زدم باز نشد تو اینترنت سرچ کردم گفتن #0427#* رو بزنم گوشی unlock میشه اما 6 تا گزینه اومد که از حالت off دراوردمشون بعدش گوشی دیگه صفحه اش بالا نیومد صفحه هی روشن میشه هی خاموش میشه! باید چی کار کنم؟

احتمالاً اگر گزینه هایی را که تغییر داده اید به حالت اوّل در آورید درست می شود ولی در صورتی که درست نشد، پیشنهاد می شود گوشی خود را به یک تعمیرگاه مجاز ببرید تا عیب آن مشخّص شود.

با تشکّر.

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

آقا خیلی ممنون از پست مفیدتون من که به جواب دوتا از مشکلاتم رسیدم

انشاالله شما هم برسید

یاعلی مدد

خوش حالیم که توانسته ایم کمکی به شما کنیم.

موفّق و پیروز باشید.

با تشکّر.

shivooli کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|

آخه گوشی اصلا بالا نمیاد که من دوباره گزینه هارو off کنم فقط صفحه روشن و خاموش میشه .... میشه کاریش کرد؟ متشکر از پاسخگووییتون