راسخون

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|
سلام گوشیهای ساده،امکانی راغراهم می کننذ که با آن میشود پیام زماندار و برنامه ریری شده برای ارسال ایجاد کرد.آیا برنامه ای رایگان ویژه امدرویدی ها نیز وجود دارد که تست شده و واقعا جواب دهد؟
ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|

سلام گوشیهای ساده،امکانی راغراهم می کننذ که با آن میشود پیام زماندار و برنامه ریری شده برای ارسال ایجاد کرد.آیا برنامه ای رایگان ویژه امدرویدی ها نیز وجود دارد که تست شده و واقعا جواب دهد؟

سلام و احترام

بله برای اندروید هم این برنامه ها هم در دسترس میباشد

من سال پیش در شهر هامبورگ یک نمایشگاهی در زمینه دیجیتال بود ماه دسامبر رفته بودم در اونجا بچشم خودم دیدم که  همین برنامه ای که میگین چقدر برای خارجیها اهمیت داره چون رو وقت و زمانشون اهمیت میدن

دیدم برای هر قرارشون در گوشیشون یه یاداوری گذاشتن تا در اون زمان به اون کارشون برسن 

ولی در بین ما ایرانیها که به وقت نشناسی شهره هستیم و همیشه میگیم فلان جلسرو با تاخیر برگزار میکنند یا ثبت نام رو تمدید میکنند متاسفانه اهمیتی نمیدیم

ولی خارجیها خیلی حساس هستند وقتی یک برنامه ای از طریق ثبت  نام هست اگه یه ثانیه از اتمامشم بگزره اون ثبت نام رو تمدید نمیکنند 

شما میتونید از برنامه زیر که در گوگل پلی بین برنامه های بر تر هست استفاده نمایید نمره این برنامه 4.5 هست از 5 در استور گوگل:

دانلود مستقیم

adam55 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 678
|

سلام

آقا من این گوشی رو چکار کنم ؟؟؟

هیچی رو حافظه داخلی ندارم ولی جا نداره که اندروید رو بروز رسانی کنه حافظه داخلی هم 8 گیگ هست

این موارد هم که نوشته همه رو کارت حافظه هستن تصویر زیر رو ببینید

ممنون از راهنمایی شما

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

سلام

هیچی رو حافظه داخلی ندارم ولی جا نداره که اندروید رو بروز رسانی کنه حافظه داخلی هم 8 گیگ هست

ممنون از راهنمایی شما

سلام

دوست عزیز حافظه داهلی کوشی شما۴ گیگ میباسد که اونم توسط فایل های سیستمی مثل سیستم عامل پر شد و‌یکمیشم بایت فایلهای موقت و شاید  دیتای نرم افزارها و‌بازیهایی که قبلن نصب کرده اید و حذف کرده و استفاده نمیکنید با یک برنامه ای مثل cleaner ها این مشکلو حل کنید یا یکبار سیستمو ریسیت فاکتوری کنید مشکل حل بشه

موفق باشید

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

سلام

ممنون از راهنمایی شما

سلام

دوست عزیز حافظه داهلی کوشی شما۴ گیگ میباسد که اونم توسط فایل های سیستمی مثل سیستم عامل پر شد و‌یکمیشم بایت فایلهای موقت و شاید  دیتای نرم افزارها و‌بازیهایی که قبلن نصب کرده اید و حذف کرده و استفاده نمیکنید با یک برنامه ای مثل cleaner ها این مشکلو حل کنید یا یکبار سیستمو ریسیت فاکتوری کنید مشکل حل بشه

موفق باشید

adam55 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 678
|

سلام

ممنون از راهنمایی شما

سلام

موفق باشید

سلام
از پاسخگویی شما متشکرم
نه دیگه
حافظه داخلی ۸ گیگه که حدودا ۴ تاش رو اندروید مشغول کرده این که تصویر نشون داده مابقی حافظه است
ببخشید شما چه cleaner  رو پیشنهاد میکنید؟!
MARTIAN کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 2
|

سلام.من گوشیم صفحش شکسته و کاملا سیاه شده.حالا اطلاعات داخل گوشیو میخواستم داخل لپ تاپ بریزم.وقتی کابل USB وصل میکنم هیچ چیزی نمیاره و چون صفحه کاملا سیاه شده نمیتونم به تنظیمات درون گوشی دسترسی داشته باشم تا بتونم تغییر بدم.با برنامه SMART SWITCH هم نشد چون همون اولش میخواد که گوشیو UNLOCK کنم که نمیتونم.لطفا راهنماییم کنید تا اطلاعاتو بتونم بریزم داخل لپ تاپ.مدل گوشی سامسونگ گلکسی S3

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

سلام

ممنون از راهنمایی شما

سلام

موفق باشید

سلام
از پاسخگویی شما متشکرم
نه دیگه
حافظه داخلی ۸ گیگه که حدودا ۴ تاش رو اندروید مشغول کرده این که تصویر نشون داده مابقی حافظه است
ببخشید شما چه cleaner  رو پیشنهاد میکنید؟!

سلام شما میتونید از برنامه clean master استفاده کنید. باتشکر
ria1365 کاربر طلایی1
|
|

سلام.من گوشیم صفحش شکسته و کاملا سیاه شده.حالا اطلاعات داخل گوشیو میخواستم داخل لپ تاپ بریزم.وقتی کابل USB وصل میکنم هیچ چیزی نمیاره و چون صفحه کاملا سیاه شده نمیتونم به تنظیمات درون گوشی دسترسی داشته باشم تا بتونم تغییر بدم.با برنامه SMART SWITCH هم نشد چون همون اولش میخواد که گوشیو UNLOCK کنم که نمیتونم.لطفا راهنماییم کنید تا اطلاعاتو بتونم بریزم داخل لپ تاپ.مدل گوشی سامسونگ گلکسی S3

سلام دوست عزیز شما میتوانید گوشیتونو به مراکز معتبر و اشنا بدهید تا اطلاعاتتون رو ریکاوری کنید چون در حالت عادی خودتون نمیتونید با این حالتی که گفتین اطلاعاتتون رو برگردونید
martian کاربر تازه وارد
|
|

برای اطلاعات درون گوشیم مشکلی پیش نیومده فقط تنها مشکلم اینه که نمیتونم گوشیمو به لپ تاپ وصل کنم

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

برای اطلاعات درون گوشیم مشکلی پیش نیومده فقط تنها مشکلم اینه که نمیتونم گوشیمو به لپ تاپ وصل کن م

دوست عزیز من هم برای این مورد گفتم چون وقتی کابل وصوصل کنید نمیتونید خودتوخودتون حالت انتقال فایل رو انتخاب کنبد ولیولی در مراکز تخصصی میتونمیتونن براحتی حتی با صفحهرسصفحهرسیاه گوشیتونم این موارد رو براتون درست کنند

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

برای اطلاعات درون گوشیم مشکلی پیش نیومده فقط تنها مشکلم اینه که نمیتونم گوشیمو به لپ تاپ وصل کن م

دوست عزیز من هم برای این مورد گفتم چون وقتی کابل وصوصل کنید نمیتونید خودتوخودتون حالت انتقال فایل رو انتخاب کنبد ولیولی در مراکز تخصصی میتونمیتونن براحتی حتی با صفحهرسصفحهرسیاه گوشیتونم این موارد رو براتون درست کنند

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

mohamadmani کاربر تازه وارد
|
|

سلام

در مورده اینکه برند سامسونگ خوبه یانه به طور قطع نمیشه جواب داد

بستگی به مدله اون گوشی داره

اما مسعله خوب در مورده سامسونگ فراگیر بودنه اونه که از هر نظر مثله زمانه فروش یا تعمیره احتمالی موضوعی مفیده

پشتیبانی خوبی هم تو ایران داره و این هم یکی از نکات مثبته سامسونگه

من خودم به شخصه طرفداره برنده سونی ام اما الان واقعا نمیشه وی سونی حساب باز کرد که خیلی افت کرده

بعد ی چیز دیگه 

به نظر من تو گوشی های سامسونگ سری note واقعا عالیه من خودم note 4 دارمو خیلی راضی ام

موفق باشید

mohamadmani کاربر تازه وارد
|
|

سلام خسته نباشید من دیروز گوشیم رو بردم تا به اندروید 6 آپدیت بشه و دادم بیرون برام آپدیت کردن

حالا میخام بدونم اون رامی که الان روی گوشیم نصب کرده اصلی و رسمی هست یا خیر

و اینکه تو قسمت about device عبارته وضعیت دستگاه رو نوشته باشه رسمی

کافی هست که تشخیص بدیم رام رسمیه یا خیر

با تشکر از شما