پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!
آقا برند سامسونگ خوبه
با سلام.
بله برند سامسونگ از بزرگ ترین و برترین های سازنده ی اسمارت فون در جهان می باشد.
شما در مورد چه گوشی راهنمایی می خواین تا کمک کنم.
آیا نصب رام سیانوژن بر روی گوشی مشکل ایجاد می کند؟
فواید و ضررات رام سیانوژن چیست؟
آیا نصب رام سیانوژن بر روی گوشی مشکل ایجاد می کند؟
فواید و ضررات رام سیانوژن چیست؟
با سلام و عرض تسلیت ایّام
رام سیانوژن رو معمولاً افرادی استفاده میکنند که دیگه شرکت سازنده ی تلفن همراهشون از ارائه ی آپدیت دست برداشته!
این رام یکی از کم ایراد ترین رام های سفارشی است. محیط آن نیست اصلاً گیج کننده نیست و سریع و روان است.
با سلام و عرض خسته نباشید
فرق رام سیانوژن و AOKP در چیست؟
کدامیک از این دو رام ها بهتر است؟
با سلام و عرض خسته نباشید
فرق رام سیانوژن و AOKP در چیست؟
کدامیک از این دو رام ها بهتر است؟
ضمن سلام و عرض ادب و احترام
خوش حالم که فعالیت خود را از تالار تلفن همراه آغاز کردید ولی در ابتدا از شما دعوت می کنم مطالب زیر را مطالعه کرده و سپس در انجمن ها پست بگذارید :
قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)
رام سیانوژن پرآوازه ترین رام سفارشی است.همون طور که در پست قبل گفته شد، محیط بسیار ساده و روان دارد امّا رام AOKP برای افرادی مناسب است که می خواهند تمامی تنظیمات گوشی خود را تغییر دهند (حتّی جای ساعت!).
بنابراین با توجّه به استفاده ی تان از تلفن همراه رام مورد نظر خود را انتخاب کنید.
با تشکّر فراوان.
با سلام
من یه نرم افزاری می خواستم که گوشی آندرویدی رو تبدیل به موس کنه.اگه وجود داره لطفا معرفی کنید.(با استفاده از وای فای وجود داره ولی من با استفاده از بلوتوث می خوام)
با سلام
من یه نرم افزاری می خواستم که گوشی آندرویدی رو تبدیل به موس کنه.اگه وجود داره لطفا معرفی کنید.(با استفاده از وای فای وجود داره ولی من با استفاده از بلوتوث می خوام)
با سلام.
در سایتی نرم افزاری رو معرفی کرده ولی بنده آن را تست نکرده ام.
شما می توانید نرم افزار مورد نظر خود را از این جا دانلود نمایید.
با تشکّر فراوان.
راسخونی باشید!
با عرض سلام و تشکر برای پاسخگویی سریع شما به سوالات کاربران؛آیا تم هایی که اصطلاحا به آن ها سیستمی گفته میشود و در رام های غیر رسمی مانند سیانوژن نصب میشوند،با نصب کردن آن ها همه ی قسمت های مختلف گوشی تغییر می کند؟مثلا آیا با نصب تم سیستمی لاک اسکرین گوشی متناسب با آن تم تغییر می کند یا خیر؟
با عرض سلام و تشکر برای پاسخگویی سریع شما به سوالات کاربران؛آیا تم هایی که اصطلاحا به آن ها سیستمی گفته میشود و در رام های غیر رسمی مانند سیانوژن نصب میشوند،با نصب کردن آن ها همه ی قسمت های مختلف گوشی تغییر می کند؟مثلا آیا با نصب تم سیستمی لاک اسکرین گوشی متناسب با آن تم تغییر می کند یا خیر؟
ضمن سلام و عرض ادب و عذر خواهی به دلیل دیر پاسخ دادن
بنده این مورد را شخصاً امتحان نکرده ام ولی با نصب لانچر می توان تمام ظاهر گوشی را تغییر داد.
با تشکّر.
باسلام وخسته نباشید
من گوشیم آندروید 4.1 هستش که می خواستم یه نرم افزار قبله نما روش نصب کنم که تعدادی از این دست برنامه را نصب کردم از جمله مواردی که در قسمت موبایل راسخون بود ولی هیچ کدام کار نمی کنند فکر میکنم باید در تنظیمات گوشیم تغییرات بدم که نمی دونم کدوم قسمت لطفا راهنماییم کنید
باسلام وخسته نباشید
من گوشیم آندروید 4.1 هستش که می خواستم یه نرم افزار قبله نما روش نصب کنم که تعدادی از این دست برنامه را نصب کردم از جمله مواردی که در قسمت موبایل راسخون بود ولی هیچ کدام کار نمی کنند فکر میکنم باید در تنظیمات گوشیم تغییرات بدم که نمی دونم کدوم قسمت لطفا راهنماییم کنید.
ضمن سلام و عرض ادب و احترام
بعضی از تلفن های همراه این مشکل را دارند که جهت قبله را نادرست تشخیص می دهند.
احتمالاً مشکل شما با کالیبره کردن تلفن همراه حل شود.
برای مشاهده ی نحوه ی انجام این عمل اینجا را کلیک کنید.
با تشکّر فراوان.
باسلام. آیا می شود با کمک نرم افزاری، نرم افزارهای اندروید را بر روی گوشی هایی با قابلیت جاوا نصب کرد؟ باتشکر
باسلام. آیا می شود با کمک نرم افزاری، نرم افزارهای اندروید را بر روی گوشی هایی با قابلیت جاوا نصب کرد؟ باتشکر
با سلام.
با توجّه به این که پردازنده های گوشی های ساده توان پردازش نرم افزار های سنگین را ندارند و هم چنین بسیاری از نرم افزار ها برای کارکرد درست نیاز به سخت افزارهایی(مانند gps یا wifi) دارند، امکان این امر وجود ندارد ولی شما می توانید نرم افزار های اندروید را روی کامپیوتر نصب نمایید.
برای دریافت این نرم افزار این جا را کلیک کنید.
سلام. گوشي من سامسونگ و ويندوز موبايل!
آنتنش مي پره!
بنظرتون چقدر خرج داره؟
اصلن اميدي هستش كه براي تعمير ببرمش!