راسخون

ویژه : تبانی در فوتبال ایران !

hakan_01 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3112
|

شاید تبانی در کشور نباشد
...

ولی مدارک که غیر از این نشون میده

اما بازم نمیشه تا وقتی از همه چیز خبر نداریم زود قضاوت کنیم

بنظر من این تنها بهانه کمیته انظباطی و دوستانشون هستند ک برخورد نمیکنن میگن آبرو داری کنیم

hakan_01 کاربر طلایی2
|
|

به نظر من کله گنده های سیاسی تو این تبانی ها دست دارند. منظورم عوامل جریان انحرافی هستش. و قصد تهمت زدن به کسایی که خدمت کردند رو ندارمو

داستان بگم بگم شده میدونین همه از هم آتو دارن منتظرن یکی حرف بزنن بیان بگن بقیه هم مثل جریان تبانی لیگ یک

البته قهرمانی گقته من خیلیا رو با خودم میبرم که جای تامل داره

hakan_01 کاربر طلایی2
|
|

خوب مشخصه که باید برخورد شدید با این موضوع بشه تا دیگه تکرار نشه، اما احتمال زیاد به خاطر جام جهانی با این مسئله مدارا می‌کنند

دقیقا شب فینال جام جهانی 2006 بود که فدراسیون ایتالیا حکم تبانی در فوتبالشو صدر کرد که خیلی از بازیکنان اون تیم ملی رفتند لیگ یک و محروم شدند !!! اینجور جام جهانی رفتن ها ارزش نداره

hakan_01 کاربر طلایی2
|
|

لازم به ذکره خیلی از محرومیت هایی که الان تو فوتبال دنیا بخاطر تبانی میشه بخاطر پنهون کاری بوده شخصی میدونسته نگفته کنته سرمربی یوونتوس در زمان مربیگریش در سیه نا با اینکه میدونسته بازیکناش تبانی میکنن هیچی نگفته محرومیتشو هم دیدین !

10 ماه دوری از نیمکت یوونتوس

Conte was slapped with a ten-month ban for his failure to report details of two "fixed" Serie A games last September

((در ابتدا و در ماه آگوست، برای این مربی 43 ساله محرومیتی ده ماهه اعلام شده بود و دلیل محروم شدن کنته این بود که چرا دو مورد تبانی در زمانی که او سرمربی تیم سیه نا بوده را گزارش نکرده بود.))

قابل توجه آقای کفاشیان به ظاهر مدیر :

پس از تبانی و رسوایی معروف فوتبال ایتالیا رانکو کارارو رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا در تاریخ ۸ می، تمام مدیران یوونتوس در تاریخ ۱۱ می، لوچیانو موجی در تاریخ ۱۴ می‌از پست‌های خود استعفا دادند و در ۱۹ می، قیمت سهام یوونتوس نسبت به تاریخ ۹ می‌به نصف کاهش یافت.

قابل توجه کمیته انظباطی سقف قرارداد در ایران !!! :

در اکتبر ۲۰۰۷ آث رم ۴۰۰۰۰ یورو به علت فروش بازیکنان جوانش و درست اعلام نکردن قیمت آنها که مصداق بارز حساب جعلی است جریمه شد

kamalsorosh کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 39
|

به نظر من اگه بدون توجه به افرادونامهای بزرگ دخیل دراین قضیه بتونندبرخوردقاطعی داشته باشندوتمام ارگانها کمک کنند.می توان امیدواربودبرای ریشه کن شدن این معضلات درفوتبال و ورزش.

SnZarei کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 856
|

به نظر من باید دقیقا اسامی و نوع تخلفشون رو بگن تا آبرو برای رشوه بگیر و مال حروم خور نمونه !!!

hakan_01 کاربر طلایی2
|
|

به نظر من باید دقیقا اسامی و نوع تخلفشون رو بگن تا آبرو برای رشوه بگیر و مال حروم خور نمونه !!!

وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند !!!!

habibi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 146
|

متاسفانه در کشور ما برخورد مناسبی با این قبیل تخلفات صورت نمی گیرد و به همین خاطر است که هرکسی به خود این اجازه را میدهد که چنین خلاف هایی را مرتکب شود

amirhmz کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 381
|

به نظرم سقوط به لیگ پایین تر و محرومیت از یوفا بهترین جریمه است

KEFA313 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 275
|

لیگ ایران خیلی هنر کنه یکیو یکی دو جلسه محروم کنه اگه برخورد مسئولین ایران هم مثل اروپاییا حرفه ای باشه این اتفاقات تو فوتبال ایران نمی افته

hakan_01 کاربر طلایی2
|
|

متاسفانه در کشور ما برخورد مناسبی با این قبیل تخلفات صورت نمی گیرد و به همین خاطر است که هرکسی به خود این اجازه را میدهد که چنین خلاف هایی را مرتکب شود

ما که برخوردی ندیدیم هنوز داریم شک میکنیم که شاید کمیته انظباطی و اخلاق فدراسیون هم دستش با بعضیا یکیه !!!

hakan_01 کاربر طلایی2
|
|

بله بنظر منم بهتره کسیکه تبانی کرده محرومیت از چند سال تا مادام العمر و جریمه شدید مالی و تیم ها هم سقوط بهه دسته های پایین تر بهترین تنبیه میتواند باشد

hakan_01 کاربر طلایی2
|
|

لیگ ایران خیلی هنر کنه یکیو یکی دو جلسه محروم کنه اگه برخورد مسئولین ایران هم مثل اروپاییا حرفه ای باشه این اتفاقات تو فوتبال ایران نمی افته

موافقم برنامه 90 این هفته رو از دست ندین شاید بتونه 30% نشون بده هر آنچه در فوتبال ما میگذره رو

Doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

ما که برخوردی ندیدیم هنوز داریم شک میکنیم که شاید کمیته انظباطی و اخلاق فدراسیون هم دستش با بعضیا یکیه !!!

بله هنوز به دلایلی که ادامه تکمیل تحقیقات عنوان شده ، به طور قطعی رای صادر نشده

Doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

بله بنظر منم بهتره کسیکه تبانی کرده محرومیت از چند سال تا مادام العمر و جریمه شدید مالی و تیم ها هم سقوط بهه دسته های پایین تر بهترین تنبیه میتواند باشد

دقیقا. به شدت بیشتر از حتی ایتالیا.تیم ملیشون بعد از این پاکسازی تازه جون گرفت !!!