راسخون

چرا از صدای ضبط شده خودمان خوشمان نمیاید؟

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

بسیاری از افراد عقیده دارند که صدای ضبط شده آنها با صدای واقعی‌شان تفاوت دارد. دلیل آن، مسیرهای متفاوت انتقال صدای خودمان از طریق گوش میانی و صدای بیرون است.

صدای ضبط شده شما متفاوت به نظر می‌رسد، چرا که واقعا متفاوت است.

بن هورنزبی، استاد صداشناسی دانشگاه وندربیلت می‌گوید: «زمانی‌ که صحبت می‌کنید، تارهای صوتی گلوی شما ارتعاش می‌کند. این ارتعاش همچنین باعث می‌شود پوست، جمجمه و حفرات دهانی شما نیز به ارتعاش درآید؛ و این نوسانات به شکل صوت ادراک می‌شود.»

این ارتعاشات با امواج صوتی که از دهان شما به پرده صماخ گوشتان منتقل می‌شوند ترکیب شده و به صدای شما کیفیتی می‌بخشد که هیچ کس دیگری به غیر از خود شما آن را نمی‌شنود.
 زمانی‌که شما صدای خود را از یک بلندگو یا ضبط صوت می‌شنوید، این صدا را تنها به واسطه هدایت صوتی هوا درک می‌کنید.
هورنزبی می‌گوید: «صدایی که ما به این شکل می‌شنویم، فرکانس پایین‌تری نسبت به ارتعاشات استخوانی دارد. دلیل اینکه ما صدای طبیعی خود را دوست داریم، این است که غنی‌تر و قدرتمندتر است.»
 هورنزبی در پایان می‌گوید: «بسیاری از افراد مرتب دکمه بازپخش ضبط صوت را فشار می‌دهند؛ چرا که ذهن حاضر نیست قبول کند صدای غریبه‌ای که می‌شنود، صدای خود ما است.»

منبع : بیتوته

tahani1377 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 671
|

همه ما همچین حسی داریم و از صدای خود ابراز خجالت میکنیم

tk20ho کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 43
|

این حقیقت تلخ خیلی نا امید کننده هست

البته میشه اینطوری نقاط ضعف صدای خودمون رو بشناسیم و تمرین کنیم در جهت رفع اون

muhammad_mahdi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 558
|

البته من به این واقعیت خیلی وقته عادت کردم

دیگه برام فرقی نداره .. سعی میکنم بجاش حرف به موقع و درست رو بزنم حتی با همین صدا

ghalbeiran2 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 798
|

سلام، یه خاطره از این قضیه دارم:

یه بار کلاس سوم راهنمایی بودم که قرائت مجلسی استاد عبدالباسط از سوره تکویر را گوش دادم که خیلی قشنگه، تصمیم گرفتم که یه دونه مثل اون بخونم نشستم تو خونه خوندم و با یه ضبط قدیمی داشتیم با اون ضبط کردم وقتی گوش دادم اینقدر از صدام بدم اومد که حد نداشت الانم که مثلا با دوربین موبایل فیلم می گیرم توش حرف نمیزنم میترسم خودم صداما بشنوم و دوباره حالم از صدام بد بشه، نمی دونم جرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

faghaghia کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 486
|

اتفاقا به نظر من همیشه این طور نیست گاهی اوقات صدای ضبط شده بعضی افراد قشنگ تر است.

Masoud7 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 13
|

من از صدام خوشم نمیاد ولی باهاش نمایش بازی میکنم و تعزیه اجرا میکنم.

mehrad90 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3997
|

پس خوش به حال خواننده های خوش صدا

وقتی ما صدای خوش اونها رو میشنویم و به نظر خیلی قشنگه دیگه خودشون صدای خودشونو در درون خودشون میشنون چه حسی دارن نه؟

HOSNA1390 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 169
|

نمیدونم چرا بعضی ها با اینکه متوجه این موضوع هستن چرا میرن خواننده میشن

valibalochi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 43
|

جالب بود هميشه اين سوال توي ذهن من بود كه چرا از صدا ضبط شده خودم بدم مي اومد

rbahar91 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1000
|

اره جالبه واقعا همينه. اكثر افراد از صداي ضبط شدشون بدشون مياد

جالب بود كه علتش رو گفتيد

valyollah کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 324
|

مطلب جدیدی نبود. به هر حال من بارها تجربه کرده ام که صدای ضبط شده ی دیگران نیز برای من جدید بوده است.