چرا از صدای ضبط شده خودمان خوشمان نمیاید؟
بسیاری از افراد عقیده دارند که صدای ضبط شده آنها با صدای واقعیشان تفاوت دارد. دلیل آن، مسیرهای متفاوت انتقال صدای خودمان از طریق گوش میانی و صدای بیرون است.
صدای ضبط شده شما متفاوت به نظر میرسد، چرا که واقعا متفاوت است.
بن هورنزبی، استاد صداشناسی دانشگاه وندربیلت میگوید: «زمانی که صحبت میکنید، تارهای صوتی گلوی شما ارتعاش میکند. این ارتعاش همچنین باعث میشود پوست، جمجمه و حفرات دهانی شما نیز به ارتعاش درآید؛ و این نوسانات به شکل صوت ادراک میشود.»
همه ما همچین حسی داریم و از صدای خود ابراز خجالت میکنیم
این حقیقت تلخ خیلی نا امید کننده هست
البته میشه اینطوری نقاط ضعف صدای خودمون رو بشناسیم و تمرین کنیم در جهت رفع اون
البته من به این واقعیت خیلی وقته عادت کردم
دیگه برام فرقی نداره .. سعی میکنم بجاش حرف به موقع و درست رو بزنم حتی با همین صدا
سلام، یه خاطره از این قضیه دارم:
یه بار کلاس سوم راهنمایی بودم که قرائت مجلسی استاد عبدالباسط از سوره تکویر را گوش دادم که خیلی قشنگه، تصمیم گرفتم که یه دونه مثل اون بخونم نشستم تو خونه خوندم و با یه ضبط قدیمی داشتیم با اون ضبط کردم وقتی گوش دادم اینقدر از صدام بدم اومد که حد نداشت الانم که مثلا با دوربین موبایل فیلم می گیرم توش حرف نمیزنم میترسم خودم صداما بشنوم و دوباره حالم از صدام بد بشه، نمی دونم جرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا به نظر من همیشه این طور نیست گاهی اوقات صدای ضبط شده بعضی افراد قشنگ تر است.
من از صدام خوشم نمیاد ولی باهاش نمایش بازی میکنم و تعزیه اجرا میکنم.
پس خوش به حال خواننده های خوش صدا
وقتی ما صدای خوش اونها رو میشنویم و به نظر خیلی قشنگه دیگه خودشون صدای خودشونو در درون خودشون میشنون چه حسی دارن نه؟
نمیدونم چرا بعضی ها با اینکه متوجه این موضوع هستن چرا میرن خواننده میشن
جالب بود هميشه اين سوال توي ذهن من بود كه چرا از صدا ضبط شده خودم بدم مي اومد
اره جالبه واقعا همينه. اكثر افراد از صداي ضبط شدشون بدشون مياد
جالب بود كه علتش رو گفتيد
مطلب جدیدی نبود. به هر حال من بارها تجربه کرده ام که صدای ضبط شده ی دیگران نیز برای من جدید بوده است.