ساپورت یا سناریوی اندام نمایی
ساپورت یا سناریوی اندام نمایی
، ساپورت یا جوراب شلواری و مانتو شنلی ( بدون دکمه ) leggings
پوشیدن شلوارهای ساپورت با نقشهای مختلف و مانتوهای که فاقد دکمه و شبیه شنل هستند بصورت گسترده ای در بین خانمهای ایرانی طرف دار پیدا کرده و این مدل لباس با اقبال قابل توجهی در جامعه روبرو شده است .
آنچه در این باب بنظر میرسد عدم همخوانی این مد با سنت و فرهنگ جامعه است و بی شک در مقابله با این پروژه اندام نمایی واکنشهایی را از سوی برخی جمعیتها و مردم در پی خواهد داشت .
بنظر شما :
آیا این تغییر پوشش بانوان در روند طبیعی حرکت جامعه به وجود آمده است ؟
آیا گرایش پسران به آرایشهای زنانه بحسب روالی طبیعی در جامعه بوده است ؟
نظر شما در مورد این تغییرات که مغایر با رسم و رسوم و فرهنگ جامعه ایرانی است ، چیست ؟
من فكر ميكنم كاملا در روند طبيعي جامعه به وجود اومده...
اينكه من نوعي موافق يا مخالف اين نوع پوشش باشم چندان مهم نيست
مهم اينه كه اختلاف هاي موجود در سطح جامعه رو پذيرا باشيم و گمان نكنيم كه قرار است تمام مردم يك ديدگاه داشته باشن و از يك عقيده پيروي كنند....
و بدتر از ان که هزار برچسب هم به خاطر نوع پوشش بر ديگران بزنيم...
قانون است ...ميدانم
سرپيچي از مقررات است ميفهمم
ولي جلوگيري از خيلي چيزها اجتناب نابذير است....
درجامعه کنونی باخیلی ازتغییرات وعوامل ناهمگون روانی مواجه هستیم همانندابروبرداشتن پسرهاکه آبروی مامردهاروبرده اندبقول یکی می گفت اینهاازعلائم ظهورهستندنمی دونم اماورودالبسه هایی که درشان مردم مانیست نیزمزیدبرعلت شده است بنظرمن هرهموطنی بایدبالباس رسمی خودش درجامعه حاضرشودویاحداقل لباسی که درشان فرهنگ همه مردم ماست نه هرکوورقی خواندبه تحقیق ندانی دانست نمی دونم ربطی به این موضوع داشت یانه؟
تبصره - زناني كه بدون حجاب شرعي در معابر و انظار عمومي ظاهر شوند، به تعزير تا 74 ضربه شلاق محكوم خواهند شد.
تبصره - زناني كه بدون حجاب شرعي در معابر و انظار عمومي ظاهر شوند، به تعزير تا 74 ضربه شلاق محكوم خواهند شد.
البته نظرشخصی بنده دراین رابطه اینست که ممکن است برخی افرادازجمله خودمن آشنایی باین گونه البسه نداشته باشدوهنگامیکه ازیک موضوع انتقادمیشه گروهی چون من ذهن ناخودآگاهشون فعال میشه ومتوجه بروزچنین مشکلاتی درجامعه می شوندوآگاه خواهندشدکه چه موضوعاتی درجامعه اتفاق می افتدبنظرشماراه انتقادچگونه بایدباشد که باعث شکل گرفتن این طرزفکرنشود؟
با توجه به اینکه نفس کار ایراد دارد بهتر است با فرهنگ سازی نسبت به اصلاح پوشش این همشهریان غافل اقدام شود چون برخورد تنشی باعث بدتر شدن قضیه میشود.