راسخون

نکات استثـنایی دربـاره عقـاید غـلط در راننـدگی

ahmadfarm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7792
|

دقیقا برعکس عمل می کردم. ممنون از تذکرتون.

mahdi33 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 96
|

من کاملا بر عکس عمل می کردم. از این به بعد سعی می کنم رفتار هایم را اصلاح کنم ممنون از توصیه ی شما

soskin کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 63
|

مطلب اموزنده ای بود

kingboy کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 165
|

با سلام

نکات جلب و آموزنده ای بود اما ای کاش آنها را در رانندگی رعایت کنیم.

ممنون از لطفتون

nargesza کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10707
|

انشاالله سعی می کنیم رعایت کنیم.

خیلی ممنون.

morteza112414 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 5
|

سلام

خیلی مقید و کارآمد بود

ممنون از شما

eirajs کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 81
|

نکات جالب و کاربری بود

ممنون از نویسنده ان

moharramali کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 196
|

خیلی خوب بود-متشکر

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

ماشینتان چه رنگی است، قرمز؟ در برخی کشورهای جهان این تصور وجود دارد که اگر ماشین قرمز سوار شوند باید پول بیشتری بابت حق بیمه آن پرداخت کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرآنلاین،رانندگان خودروهای قرمز به اصطلاح «پا به گاز» هستند و به علت سرعت غیرمجاز به دفعات بیشتری در مقایسه با رانندگان دیگر خودروها جریمه می شوند. در ایران نیز تقریبا همین طور است و معمولا مشاهده می شود خودروهایی با رنگ های غیرمتداول و با ظاهر اسپرت، بیشتر از دیگر خودروها تخلف می کنند و کمتر به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام می گذارند.

بر حسب قوانین در کشورهای مختلف، گاهی شرکت های بیمه مجازند متناسب با سوابق تخلفات رانندگی برای هر خودرو حق بیمه قابل پرداخت را صادر کنند؛ زیرا آمارهای علمی نشان می دهد به طور کلی رانندگانی که در طول سال به علت سرعت غیرمجاز به دفعات زیاد جریمه می شوند، احتمال بروز تصادف های رانندگی برایشان بیشتر است و در نتیجه ریسک بیمه کردن خودروهای آنها بالاتر خواهد بود. در حقیقت تعدد تخلفات نشان می دهد که راننده به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام نمی گذارد و ممکن است از او رفتارهای پرخطر سر بزند، در نتیجه شرکت های بیمه گذار مبلغ حق بیمه آنها را افزایش می دهند. بعضی شرکت های بیمه اگر راننده یک بار به علت سرعت غیرمجاز جریمه شده باشد، آن را نادیده می گیرند، اما در بسیاری موارد همان یک بار خطا کافی است تا حق بیمه را افزایش دهند.

بنابراین هیچ یک از شرکت های بیمه در محاسبه حق بیمه به رنگ ماشین توجه نمی کنند و این فقط یک تصور نادرست عمومی است؛ هر چند آمارها می گوید رانندگان ماشین های قرمزرنگ رفتارهای پرخطرتری در حین رانندگی از خود نشان می دهند.

faraztasfieh کاربر جدید
|
تعداد پست ها : 15
|

ممنونم مطلب خیلی مفیدی بود

لطفا جهت خرید دیفیوزر دیسکی به سایت ما مراجعه فرمایید .