ترشی بادمجان و هویج
|
موادلازم:
بادنجان كبابي= چهار عدد هويج خلال شده = دو پيمانه پياز خلال شده =يك پيمانه فلفل تند خرد شده=دو قاشق غذاخوري سبزي شامل: ريحان، جعفري، گشنيز و ترخون ساطوري شده =نصف پيمانه فلفل سياه= نصف قاشق چايخوري سياهدانه، گلپر، تخم گشنيز از هرکدام =يك قاشق مرباخوري نمك و سركه =به ميزان لازم طرز آمادهسازي بادنجانهاي كبابي را ساطوري كرده با هويج، پياز، سبزيها، فلفل تند، فلفل سياه و نمك مخلوط نموده و سركه را نيز به حدي اضافه ميكنيم كه غلظت آن حفظ شده و رقيق نگردد. سياهدانه، گلپر و تخم گشنيز را تفت داده، آسياب كرده و يك قاشق مرباخوري از ادويه را به ترشي اضافه ميكنيم. این ترشی پس از دو هفته آماده میشود. |