موادلازم:
بادنجان كبابي= چهار عدد
هويج خلال شده = دو پيمانه
پياز خلال شده =يك پيمانه
فلفل تند خرد شده=دو قاشق غذاخوري
سبزي شامل: ريحان، جعفري، گشنيز و ترخون ساطوري شده =نصف پيمانه
فلفل سياه= نصف قاشق چايخوري
سياه‌دانه، گل‌پر، تخم گشنيز از هرکدام =يك قاشق مرباخوري
نمك و سركه =به ميزان لازم
طرز آماده‌سازي
بادنجان‌هاي كبابي را ساطوري كرده با هويج، پياز، سبزي‌ها، فلفل تند، فلفل سياه و نمك مخلوط نموده و سركه را نيز به حدي اضافه مي‌كنيم كه غلظت آن حفظ شده و رقيق نگردد.

سياه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنيز را تفت داده، آسياب كرده و يك قاشق مرباخوري از ادويه را به ترشي اضافه مي‌كنيم. این ترشی پس از دو هفته آماده می‌شود.