راسخون

اس ام اس طنز

ali1404 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 198
|

آزمایش دیوانه ها
در تیمارستانی میخواستند دیوونه ها رو امتحان كنند, زیر چراغی یك میز گذاشتند و روی آن مقدار زیادی روغن ریختند و ازشون خواستند یكی یكی بروند روی میز و چراغ رو عوض كنند دیوونه ها یكی یكی بالا رفتند و خوردند زمین. یكی از دیوونه ها كاغذی گذاشت روی میز و لامپ رو براحتی عوض كرد, همه برایش كف زدند و علت كارش را پرسیدند گفت : والله قدم نمی رسید كاغذ رو گذاشتم زیر پام تا قدم بلندتر شود .

ali1404 کاربر برنزی
|
|

خط وسط قرص
از..... می پرسن: چرا وسط قرص ها خط تیره گذاشتن؟..... میگه: واسه اینکه اگه با آب پایین نرفت، با پیچ گوشتی سفتش کنند

ali1404 کاربر برنزی
|
|

خواب نما
دیشب خوابتو دیدم با یه لباس نارنجی خوش‌رنگ اومده بودی در خونمون،هرچی ازت خواهش کردم بیای بالا نیومدی و فقط با عصبانیت گفتی :آشغالاتو بیار پایین دیرم شده

ali1404 کاربر برنزی
|
|

بانك شما
... می ره بانک سپه میگه: چهار تا تراول بانک تجارت بده! یارو میگه: داداش اینجا كه بانک تجارت نیست  . تراول بانک تجارت میخوای- ...شاكی میشه، میگه: پس چی میگن بانک ملت بانک شما؟!

ali1404 کاربر برنزی
|
|

تیم ملی خرها
.... میره دکتر و میگه: آقای دکتر کمکم کن! من هر شب خواب می بینم که دارم توی تیم ملی خرها بازی می کنم! دکتره بعد از معاینه بهش میگه: این قرصها رو از همین امشب بخور تا راحت بشی......میگه: نمیشه از فردا بخورم...؟ دکتره میپرسه آخه چرا؟! ...میگه:  آخه امشب مسابقه فیناله

ali1404 کاربر برنزی
|
|

برق دزدی اتوماتیك
دو تا .... با هم همسایه بودن ... هر سی ثانیه برق یکیشون می رفت ......... تحقیق می کنن می بینن از چراغ راهنمایی برق دزدیدن

ali1404 کاربر برنزی
|
|

سفر به خورشید
....ها سفینه می سازن برن خورشید. بهشون میگن چقدر خرین ذوب میشین.
میگن فكر اونجاشم كردیم، اگه طبق برنامه بریم شب میرسیم.

ali1404 کاربر برنزی
|
|

شطرنج باز باهوش
طرف با خره شطرنج بازی میکرده دوستاش میان میگن :عجب خر باهوشی! میگه نه بابا چی میگین یک یک مساوی هستیم!!

ali1404 کاربر برنزی
|
|

خویشاوندی باخران
یك روز ملانصرالدین خرش را به سختی می زد و رهگذری از آنجا می گذشت و پرسید كه چرا می زنی گفت ببخشید اگر می دانستم كه با شما خویشاوندی دارد این كارو نمیكردم!

ali1404 کاربر برنزی
|
|

غواصی در بم
زلزله بم كه میاد طرف با لوازم قواصی میره بم. ازش میپرسن چرا اینجوری میری میگه میخوام عمق فاجعه رو پیدا كنم!

ali1404 کاربر برنزی
|
|

پنی سیلین
یه روز شخص خسیسی روی خودش آب یخ می ریخته! یکی می بیندش و ازش می پرسه: چرا این كار رو می کنی؟! می گه: می خوام سرما بخورم! با تعجب می پرسه: چرا؟ می گه: آخه یه «پنی سیلین» تو خونه دارم، تاریخ مصرفش داره می گذره!

ali1404 کاربر برنزی
|
|

پیك نیك

یكروز سه تا دوست با هم میروند پیك نیك. اولی می گوید: نهار را من می آورم. دومی می گوید: نوشابه را هم من می آورم. سومی كه زرنگ بود می گوید: خوب همه چیز را كه شما آوردید، من هم داداشم را می آورم.
ali1404 کاربر برنزی
|
|

تور ماهیگیری

یه روز یه نفر می ره ماهی بگیره، تور رو می اندازه تو دریا؛ اما هر چی می كشه در نمی یاد. می ره زیر آب، می بینه ماهیها تور رو بستن، دارن والیبال بازی می كنن
ali1404 کاربر برنزی
|
|
چاه آب

یه نفر داشته از كنار چاهی رد می شده، می بینه یكی از ته چاه داد می زنه: كمك كنید، شما را به خدا كمك كنید... . طرف روی چاه خم می شه و جواب می گه: آخه آدم حسابی، ته چاه جای گدایی كردنه؟!!