راسخون

ღღღღ اتاق جک ღღღღ

sana1370 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 74
|
نقل قول sana1370 ﺩﯾﺪﯾﻦ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻓﯿﻠﻤﺎ پسره ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﻣﯿﺮﻩ ﻟﺐ ﺩﺭﯾﺎ ﺑﻌﺪ ﯾﻪ دختره ﻣﯿﺮﻩ ﮐﻨﺎﺭﺵ ؟! اینا همش ﭼﺮﺗﻪ … ﻣﻦ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺭﻓﺘﻢ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺳﮓ ﺩﻧﺒﺎﻟﻢ ﮐﺮﺩﻥ
sana1370 کاربر نقره ای
|
|
نقل قول sana1370 یارو داشته گریه میکرده میگن چى شده؟ میگه پشیمونم کاش به حرف پدرم گوش کرده بودم میگن مگه چی میگفت؟ میگه نمیدونم… گفتم که گوش نمیکردم! .
sana1370 کاربر نقره ای
|
|
نقل قول sana1370 غضنفر به همسرش : عزیزم اگه موبایلت زنگ نمیزنه بدون منم … چون شارژ ندارم .
sana1370 کاربر نقره ای
|
|
نقل قول sana1370 یه دهاتی عروس تهرانی می گیره ، تو عروسی تهرانیا می گن: سبدسبد گل یاس،عروس ما چه زیباست دهاتی ها هم برای اینکه کم نیارن میگن: گونی گونی پشگل،عباسعلی خوشگل
hamze66 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 84
|
نقل قول hamze66 یک روز ملانصرالدین خرش را در جنگل گم می کند. موقع گشتن به دنبال آن یک گورخر پیدا می کند. به آن می گوید: ای کلک لباس ورزشی پوشیدی تا نشناسمت!
hamze66 کاربر برنزی
|
|
نقل قول hamze66 یارو رو داشتن به جرم قتل زنش محاکمه می کردن . دادستان می گه : سنگدل ?! تو وقتی داشتی زنت رو می کشتی، ندای وجدانت رو نشنیدی ؟! طرف می گه : نه والله ! بس که این زنیکه جیغ و داد میکرد مگه می ذاشت ما چیزی بشنویم*
hamze66 کاربر برنزی
|
|
نقل قول hamze66 یک نفر تو کیوسک تلفن بوده، بیرون که میاد ازش می‌پرسند سالمه؟ میگه: سالمه فقط آفتابه نداره
hamze66 کاربر برنزی
|
|
نقل قول hamze66 همسر یک تاجر به شوهرش میگه: هر وقت تو میری سفر من عصبی میشم. شوهرش میگه: غصه نخور عزیزم، من خیلی زودتر از آنی که تو فکر میکنی برمیگردم. زنه میگه: خوب همین عصبی ام میکنه دیگه
hamze66 کاربر برنزی
|
|
نقل قول hamze66 غضنفر از یه دختره می پرسه اسم شما چیه؟ دختره می گه اسم من توی تمام باغچه ها هست. غضنفر می گه: آهان فهمیدم، شلنگ!
hamze66 کاربر برنزی
|
|
نقل قول hamze66 غضنفر چند روز پشت سر هم می رفت گچ سوسک کش می خرید. مغازه دار ازش می پرسه چرا اینقدر گچ سوسک کش می خری؟ غضنفر می گه: آخه هرچی اینا رو پرت می کنم به سوسکها نمی خوره*
hamze66 کاربر برنزی
|
|
نقل قول hamze66 به غضنفر می گن با آش جمله بساز. می گه: محمدی آش صلوات*
hamze66 کاربر برنزی
|
|
نقل قول hamze66 به غضنفر می گن به زنبورهایی که از کندو محافظت می کنن چی می گن؟ غضنفر می گه: خسته نباشید***
loga13th کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 526
|

zahrakeshani75 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|

سه دزد بز دزد رفتن بز دزدی یه دزد بز دزد دو بز دزدید دو دزد بز دزد یه بز دزدیدن، یه دزد بز دزد به دو دزد بز دزد گفت: من که یه دزد بزم دو بز دزدیدم اونوقت دو دزد بز دزد یه بز دزدیدن؟

انشای غضنفر درباره دزد

saeedakh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2084
|

یارو سیگارش روشن نمیشده میندازتش تو سرازیری روشن میشه