ღღღღ اتاق جک ღღღღ
قاضی از یه دزد می پرسه آیا تو همه این سرقت ها رو به تنهایی انجام میدادی ؟ دزد میگه آخه تو این دورو زمونه میشه به کسی اعتماد کرد ؟!
شخصی از دوستش می پرسه بچه ات رو عمل کردی ؟ میگه آره با 4 تا آمپول بیهوشی عملش کردن . میگه چرا 4 تا ؟ دوستش میگه آخه بچه من خیلی باهوشه !
به شخصی میگن سگ شما بچه ما رو گاز گرفته یارو میگه اولا سگ ما گاز نمی گیره ثانیاً سگ ما همیشه بسته است ثالثاً ما اصلاً سگ نداریم !
شخصی توی دستشویی عمومی نشسته بود که یهو سرش می خوره به در دستشویی و میگه آخ سرم . می گن چی شد آقا ؟ میگه هیچی تو دنده بود !
مردی از ماه عسل بر می گرده ازش می پرسن خوش گذشت ؟ میگه خیلی ، میگن پس چرا خانمت گریه می کنه ؟ میگه اینو یادم رفته بود باخودم ببرم .
معلمی از یه دانش آموز می پرسه آب چند بخشه ؟ میگه یک بخش معلم میگه صدایش چیست ؟ میگه شرشرشر !
این مطلبو فقط خوشگلا میتونن بخونن....
زشتا به صورت ستاره میبینن!!
خوشگلا خیلی باحال بود،نه؟؟؟
مخصوصا اون تیکش که میگه *********
ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ شوهری ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺖ لواشک ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ ﯾﻬﻮ ﯾﺎﺩﺵ ﺍﻭﻣﺪ زنش لواشک ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻩ ...
ﺍﺯ ﺩﻫﻨﺶ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺗﻮ جلدش ﺗﺎ ﺑﺒﺮﻩ ﺑﺮﺍﺵ ‼️
يه خورده غير بهداشتيه ولی عاشقانه اس
من و برج میلاد همین الان یهویی
●
●
█
█
█
█
█
█
█
██
██████
████████████
███ █
████████████
████████
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███████
کجا رو نگاه میکنی ؟ من این پایینم
پول نداشتم، رام ندادن تو
میخوای یه دخترو بذاری سر کار؟
نگاه کن تو چشاش بگو "عزیزم" بعد بگو "هیچی"
تا آخر عمرش گیره اون چیزیه که میخواستی بگی
آیا میدانید اگر مردم انگلستان همه قرص ضد انگل بخورند
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میشوند پاکستان
تا اکتشافات بعدی؛ خدا یار و یاورتون
اونی هم که تو دلت گفتی خودتی
معلم از دانش آموزي مي پرسه چرا در نوشتن انشا از پدرت كمك نمي گيري ؟ دانش آموز ميگه آخه از دست شما دلخوره ، هفته قبل به انشاي اون نمره بدي دادين !
شخصي ميره دكتر ميگه آقاي دكتر من فراموشي گرفته ام . دكتر ميگه چند وقته اين بيماري رو گرفتتي ؟ يارو ميگه كودوم بيماري ؟!
پسر بي سوادي مي خواسته بره خواستگاري خانواده اش بهش مي گن رفتي تو برو بالاي مجلس بشين و حرفاي گنده بزن . يارو ميره روي طاقچه مي شينه ميگه فيل ، دايناسور ، آسمانخراش ، كاميون ...!
شخصي تصميم مي گيره همه نگرانيهاشو به دريا بسپره هر كاري مي كنه زنش سوار قايق نميشه !