راسخون

ღღღღ اتاق جک ღღღღ

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

شخصي رو مي خواستن اعدام كنن بهش مي گن تو رو اعدام مي كنيم تا درس عبرتي باشه واسه بقيه . يارو ميگه نميشه بقيه رو اعدام كنين تا درس عبرتي باشه واسه من ؟!

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي يه ميخ ميره تو پاش ، درش مياره مي بينه داره خون مياد ميخ رو ميزاره سر جاش !

farshon کاربر طلایی1
|
|

يارو سلماني موقع اصلاح شخصي مرتب سر و صورت طرف را زخم و زيلي مي كرد و روي آن پنبه مي گذاشت . طرف كه از ناشيگري سلموني به تنگ اومده بود به سلموني گفت تا همين جا كافيه نصف سرو صورتمو پنبه كاشتي نصف ديگه شو مي خوام خودم گندم بكارم !

farshon کاربر طلایی1
|
|

از يه جوجه تيغي مي پرسن چه آرزويي داري ؟ ميگه آرزو دارم يه نفر منو محكم بغل كنه !

farshon کاربر طلایی1
|
|

معلمي از شاگردش پرسيد از پنبه چه استفاده هايي مي شود ؟ شاگرد گفت نمي دانم . معلم گفت همين كت عيدتان را از چه چيزي درست كرده اند ؟ شاگرد گفت از كت پدر بزرگم !

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي تو مسابقه دو ميداني المپيك اول ميشه ازش مي پرسن شما چه جوري 100 متر رو 5 ثانيه رفتي ؟ ميگه آقا ورزشگاه شما چقدر سوسك داره !

farshon کاربر طلایی1
|
|

دوتا آدم ضايع با هم ازدواج مي كنن بچه شون ميشه تابلو!

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي با نامزدش ميره كافي شاپ گارسون مياد ميگه چي ميل دارين ؟ دختره ميگه دو تا كافه گلاسه لطفا . يارو با عجله ميگه دو تا هم واسه من بيارين ! 

farshon کاربر طلایی1
|
|

پدري داشته پسرشو نصيحت مي كرده ميگه الان چند سالته ؟ پسر ميگه 15 سال يارو ميگه خاك تو سرت هم سن و سالاي تو الان 30 سال دارن !

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلامتی اون پسری که وقتی نصف شب

توکوچه تاریک دید یه دختر داره از روبه روش میاد

مردونگیشو یادش نرفت سرشو انداخت پایین

و چنان گفت: پخخخخخخخخخخخخخخخخخخ   

که دختره 3 متر رفت هوا بعد درجا سکته کرد!!!! 

والا به خدا چه معنی داره دختر تا نصف شب تو کوچه باشه... 

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

همیشه تو اون روزنامه هایی که توش سبزی میپیچن  

داستان های جنایی جالبی نوشته که همیشه هم نصفست!!! 

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي براي استخدام در شغل فروشندگي ميره به يه فروشگاه بزرگ مي پرسن تجربه فروشندگي داري ؟ گفت نه مگه سابقه و تجربه مي خواد ؟ گفتن معلومه همه شغل ها به تجربه نياز دارن . يارو گفت عجيبه من قبلا نجات غريق بودم و شنا هم بلد نبودم !

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي ميره مهموني مي بينه يه نفر داره رقص هليكوپتري ميزنه ، يهو جو مي گيرتش يارو رو با آرپي جي ميزنه !

farshon کاربر طلایی1
|
|

يه مگس داشته به نامزدش ابراز علاقه مي كرده ميگه عزيزم باور كن تورو از سطل آشغال بيشتر دوست دارم !

farshon کاربر طلایی1
|
|

وكيل مدافعي به موكل خود گفت متاسفانه من نمي تونم براي تبرئه ات كاري بكنم . متهم به قتل گفت هنوز يه راه مونده بياو مردانگي كن قبول كن كه مقتول رو كشتي اون وقت من تبرئه مي شم !