راسخون

ღღღღ اتاق جک ღღღღ

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

بيماري تو اتاق عمل به دكتر ميگه من خيلي مي ترسم آخه براي اولين باره كه عمل ميشم .دكتر ميگه نترس عزيزم من هم اولين بارمه كه مي خوام عمل كنم !

farshon کاربر طلایی1
|
|

زني به شوهرش مي گه ديدي من راست گفتم كه تعداد مردهاي ديوانه بيشتر از زن هاي ديوانه است . مرد گفت آره درسته اما بايد ديد ازدست كي ديوونه شدن !

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي شكمش قاروقور مي كنه يارو يه متر مي پره هوا . دوستاش ازش مي پرسن چي شد ؟ ميگه هيچي تو دنده بود !

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي سوار اتوبوس ميشه ميره ته ميشينه . موقع پياده شدن بازم مياد از در جلويي پياده ميشه . راننده خط واحد ميگه چرا از همون در عقبي پياده نشدي ؟ ميگه آخه كفشامو تو در جلويي در آورده بودم !

farshon کاربر طلایی1
|
|

سه تا موش ميرسن بهم شروع مي كنن به خالي بندي . اولي ميگه من تا حالا 10 بار از قله موش پنير در آوردم دومي ميگه من 20 بار در آوردم سومي داشته فكر مي كرده چه چاخاني بگه يهو موبايلش زنگ ميزنه صحبت مي كنه بر ميگرده به دوستاش ميگه برو بچه ها زنگ زدن مي گن همين الان يه گربه شكار كرديم پاشو بيا !

farshon کاربر طلایی1
|
|

يه روز يه گوسفندو سوار وانت مي كنن تا ببرن كشتارگاه . يهو گوسفند ميزنه زير گريه مي گن چرا گريه مي كني ؟ ميگه نذاشتن جلو بشينم !

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي ميره يه طوطي بخره فروشنده ميگه اين طوطي استثنائيه اگه پاي راستشو بكشي انگليسي حرف ميزنه اگه پاي چپشو بكشي فرانسوي حرف ميزنه . يارو ميگه اگه هر دوتا پاشو بكشم چي ميشه ؟ يهو طوطي بر مي گرده ميگه خب پسر جون اون موقع مي خورم زمين !

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي بر اثر يه تصادف بيهوش شد افتاد روي زمين . مردم دورش جمع شدن گفتن بهش آب بدين تا به هوش بياد . يارو چشماشو تا نصفه باز كرد گفت نوشابه بدين زودتر به هوش ميام !

farshon کاربر طلایی1
|
|

معلمي به بچه ها انشا ميگه كه اگر مدير عامل بوديد چكار مي كرديد . همه بچه ها شروع مي كنن تندتند به نوشتن به جز يك نفر كه نشسته بود و داشت از پنجره بيرونو نگاه مي كرد . معلم ازش مي پرسه تو چرا هيچي نمي نويسي ؟ ميگه منتظرم تا منشي ام بياد !

farshon کاربر طلایی1
|
|

به شخصي مي گن شماره موبايلت چنده ؟ ميگه صفر نهصد و يازده 405 ، 206 ، پرشيا !

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي كه دستش شكسته بود ازش مي پرسن چطوري دستت شكست ؟ ميگه داشتم بالاي ديوار رو دستام راه مي رفتم . مي گن آخ حتما اشتباه كردي و افتادي ؟ ميگه نه بابا من كارم درسته يهو ديوار تموم شد !

farshon کاربر طلایی1
|
|

رئيس تيمارستان به يكي از مراقب ها گفت من  اينجا از همه راضي هستم فقط ديوانه اي هست كه اصرار دارد من برج ايفل را از او بخرم !مراقب گفت پس چرا نمي خريد ؟رئيس گفت آخع خيلي گرون ميگه !

farshon کاربر طلایی1
|
|

يه جوجه تيغي مي خواد بره خواستگاري يه شاخه گل كاكتوس با خودش مي بره !

farshon کاربر طلایی1
|
|

آدم خسيسي به دوستش ميگه هيچ زني ولخرجتر از زن من نيست هميشه از من پول مي خواد . دوستش ميگه آخع با اين همه پول چيكار ميكنه ؟ يارو ميگه مطمئنم كاري نمي كنه آخه هيچوقت بهش نمي دم !

farshon کاربر طلایی1
|
|

به شخصي ميگن اگه دنيا رو بهت بدن چيكار مي كني ؟ ميگه ساکت شو من خودم زن دارم !