راسخون

ღღღღ اتاق جک ღღღღ

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مشتري رستوراني با عصبانيت به گارسون گفت مطمئني اين گوشتي كه تو غذاي من ريختين گوشت گوسفنده ؟ گارسون با خونسردي گفت بله قربان بيچاره تا همين يه ساعت پيش عرعر مي كرد !

farshon کاربر طلایی1
|
|

پدري از پسرش مي پرسه راستي صبح چي مي خواستي به من بگي؟ پسر با شرمندگي ميگه نمي خوام شما رو بترسونم ولي امروز صبح معلم رياضي مون گفت از اين به بعد هر كس مسائل رياضي رو غلط حل كنه به شدت تنبيه ميشه !

farshon کاربر طلایی1
|
|

ديوانه اي داشته باخودش حرف ميزده مي خنديده ازش مي پرسن چرامي خندي ؟ميگه اخه يه جوك به خودم گفتم خيلي باحال بودتاحالانشنيده بودم!  

farshon کاربر طلایی1
|
|

گدايي در خونه يه پير زن رو ميزنه پيرزن مياد درو باز ميكنه ميگه باز اومدي گدايي ؟ گدا ميگه پس ميخواستي بيام خواستگاري ات ؟

farshon کاربر طلایی1
|
|

آدم خالي بندي ميره كتاب فروشي ميگه پوستر منو دارين؟ فروشنده با تعجب ميگه نه يارو ميگه پس شما هم تموم كردين !

farshon کاربر طلایی1
|
|

مادري پسرشو بيدار ميكنه ميگه پاشو برو مدرسه دير ميشه . پسر ميگه نه من نمي خوام برم اونجا هيشكي منو دوست نداره بچه ها با من بدن ، معلما از من متنفرند مستخدم هم سايه ام رو با تير ميزنه . مامانش ميگه آخه نمي شه كه نري مدرسه نا سلامتي تو مدير مدرسه اي !

farshon کاربر طلایی1
|
|

آدم خسيسي به دوستش پول قرض ميده اسمش رو تو كتاب گينس چاپ مي كنن !

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي ميره خدمات كامپيوتري ميگه يه هارد 320 مي خوام . فروشنده يه هارد 200 بهش ميده . يارو ميگه گفتم كه 320 مي خوام . فروشنده ميگه ناراحت نباش جا وا مي كنه !

farshon کاربر طلایی1
|
|

از كارمندي پرسيدن كداميك از كارهايت را بصورت دور كاري انجام ميدي ؟گفت اوقاتي را كه در اداره مي خوابيدم حالا در خانه مي خوابم !

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي پشه بند  مي خره تا صبح نمي خوابه پشه ها رو مسخره مي كنه !

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي داشته نوار اكسيژن گوش مي كرده يهو برق ميره خفه ميشه !

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي با خودش كشتي ميگيره دوم ميشه !

farshon کاربر طلایی1
|
|

صاحب خانه اي به مستاجرش ميگه مرد حسابي تو يه ساله پول اجاره خونه رو ندادي . مستاجر ميگه تقصير خودته من يه ساله ازت مي خوام يه هفته بهم مهلت بدي ولي تو قبول نمي كني !

farshon کاربر طلایی1
|
|

شخصي قرص خواب رو نصف مي كنه مي خوره مي خوابه يه چشمش باز مي مونه !

farshon کاربر طلایی1
|
|

قاضي از خانمي مي پرسه چرا صندلي رو پرت كردي توي سر شوهرت ؟ زن ميگه آخه زورم به ميز نرسيد!