ღღღღ اتاق جک ღღღღ
زنی همراه شوهرش وارد دندانپزشکی میشه و میگه میخوام یه دندون برام بکشی ولی چون عجله دارم نمیخوام از داروی بیحسکننده استفاده کنی. دکتر میگه شما عجب خانم شجاعی هستین خب حالا نشون بدین کدوم دندونه؟ زنه رو میکنه به شوهرش میگه عزیزم بیا جلو اون دندونتو که درد میکنه به آقای دکتر نشون بده!
از شخصی میپرسن برای چی درس میخونی؟ میگه درس میخونم دکتر بشم مطب بزنم پول دربیارم نیسان بخرم کار کنم!
یه کشتی داشت غرق میشد ناخدا گفت همه از کشتی خارج بشن ولی جلوی مردها رو گرفت و گفت خجالت بکشید حق تقدم با زنان است. زنا خوشحال شدن و با تشکر از ناخدا یکییکی خارج شدن... چند دقیقه بعد ناخدا گفت آقایون بفرمایین پیاده بشین کوسهها به اندازه کافی سیر شدن!
از شخصی میپرسن جورابتو کی شستی؟ میگه لطفاً سئوال تاریخی نپرسین!
شخصی پیراهن خارجی میپوشه احساس غربت میکنه!
شخصی میره ساندویچی میگه آقا دو تا بندری بذار صداشم زیاد کن!
دو تا شانس با هم ازدواج میکنن بچهشون پوچ درمیاد!
شخصی با ماشین میزنه به یه مغازه هم ماشینش داغون میشه هم مغازه. تا پلیس میاد یارو یه مقدار پول ورمیداره میره پیش پلیس میگه جناب سروان یه جوری بنویس بگن تقصیر مغازه بوده!
پیرمردی از یه پسربچه میپرسه حال پدربزرگت چطوره؟ پسربچه میگه خوبه خیلی ممنون حال پدربزرگ شما چطوره؟!
شخصی به دوستش میگه من یه نفرو میشناسم که میگه پدر پدر پدربزرگشو دیده. دوستش میگه حتماً دروغ میگه همچین چیزی امکان نداره یارو میگه نه دروغ نمیگه فقط زبونش میگیره!
شخصی عقلش نمیرسیده میره یه نردبون میخره!
از یه دیوانه میپرسن زن داری؟ میگه معلومه که دارم اگه نداشتم که دیوانه نمیشدم!
شخصی داشته بعد از یه تصادف جسد مردهها رو از ماشینها بیرون میآورده میذاشته تو گونی. یکی از مسافرا به زحمت میگه من زخمی هستم نمردم. یارو میگه بیا برو تو گونی تو مُردی بدبخت الان داغی نمیفهمی!
از یه پیرمردی که زن نداشت میپرس چرا زن نمیگیری؟ میگه از پیرزن غرغرو خوشم نمیاد. میگن چرا زن جوان نمیگیری؟ میگه آخه اونا هم از پیرمرد غرغرو خوششون نمیاد!
شخصی داشته رانندگی میکرده نور آفتاب میخوره توی چشمش از لجش نوربالا میزنه!