ღღღღ اتاق جک ღღღღ
به شخصی میگن حالت چطوره؟ میگه تازه موکتش کردم!
زنی به شوهرش گفت عزیزم یادته روز خواستگاری وقتی ازت پرسیدم چرا میخوایی با من ازدواج کنی چی گفتی؟ مرد گفت آره خوب یادمه گفتم میخوام یه نفرو تو زندگی خوشبخت کنم. زن گفت پس چی شد؟ مرد گفت خب خوشبخت کردم دیگه زن گفت کیو خوشبخت کردی؟ مرد گفت همون بیچارهای رو که ممکن بود با تو ازدواج کنه!
شخصی برای اولین بار موبایل میخره به نامزدش SMS میزنه: در قلب منی، هرگز!
دو نفر آدم پرخور درحال خوردن غذا بودن یکی از اونا اونقدر خورد که ترکید! دوستش برگشت بهش گفت خوش به حالت که سیر شدی؟
شخصی خوابش نمیبرده، زنگ میزنه آژانس بیاد ببره!
از یه مرغ میپرسن چرا تخم نمیذاری؟ میگه شوهرم گفته واسه 600 تومن اندامتو خراب نکن!
به شخصی میگن تو میخوایی یه لامپ عوض کنی چرا دو نفر دیگه با خودت آوردی؟ میگه آخه یه نفر میره بالای نردبون دو نفر هم نردبون رو میچرخونن!
پیرزنی تو یه مسابقه اول میشه بهش میگن شما رو شوهر بدیم یا بفرستیم سفر جزیره کیش؟ پیرزن میگه: ننه کیش که فرار نمیکنه!
شخصی با نامزدش رفته بود بیرون هر دوتا گم میشن. دختر میپرسه حالا چیکار کنیم؟ یارو میگه تو برو خونتون من برای خودم یه فکری میکنم!
از بچه یه آدم خسیس میپرسن وقتی میری در یخچالتونو باز میکنی چی میخوری؟ میگه: کتک!
به شخصی یه انجیر نشون میدن میگن این چیه؟ یه ذره نگاه میکنه میگه آلو بوده چلوندن تو زعفرون خوابوندن، بهش کنجد مالوندن، یه چوب تهش فرو کردن تازه شده گلابی!
شخصی به همسایش گفت چرا دیشب گربه شما اینقدر سروصدا میکرد؟ یارو گفت آخه از وقتی قناری شما رو خورده خیال میکنه میتونه آواز بخونه!
شخصی یه روز ماشین دربست میگیره از پنجره سوار میشه!
شخصی میخواست تحقیق علمی کنه یه مگس گرفت و هر دو تا بالشو کند و گذاشت زمین گفت بپر ولی مگس نپرید. یارو رفت یه مقاله دانشجویی نوشت که وقتی هر دو بال مگس را میکنیم، گوشش کر میشود!
از شخصی میپرسن چند وقته حموم نرفتی؟ میگه از وقتی امیرکبیر را توی حموم کشتن!