طعـــــنه های شیرین
سلام و عرض ادب خدمت کاربر محترم ali_kamali . ممنون از شعرتون ، زیبا بود . به تاپیک دل زدگان از راسخون خوش اومدید :) امیدواریم بازم بتونیم اینجا زیارتتون کنیم و از اشعارتون خوشحال شیم
اشعاریکه اینجا بیان میشه به شوخی و مزاحه . لطفا زیاد جدی نگیرید . راسخون ما اینقدر گله که اصن نمیشه بهش ایراد گرفت ( اینو هم جدی نگیرید فقط خواستم یه تبلیغی از سایت بکنم که اگه مسئولین اومدند در اینجا رو گل نگیرند !!!)
خرّم آنکس (راسخون)کــــه بــــــــــــــه دور از نظـــــــــر کاربران
هر چه خود خواست جایزه ارسال کند
شعر : ؟
وااااااااو . این یکی عالی بود . اصن به وجد اومدم . ممنون . خیلی قشنگ بود ... استاد نظرتان من باب محیط تکراری و قالب راسخون چیست ؟ :)))))))
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد
راسخ ما روزی پولدار خواهد شد
شعر از حافظ
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد
راسخ ما روزی پولدار خواهد شد
شعر از حافظ
ضمن عرض خیرمقدم خدمت نازنین خانم باید عرض کنم اگه بشه هم چیزیش به ما نمیرسه :)
سلام و عرض ادب خدمت کاربر محترم ali_kamali . ممنون از شعرتون ، زیبا بود . به تاپیک دل زدگان از راسخون خوش اومدید :) امیدواریم بازم بتونیم اینجا زیارتتون کنیم و از اشعارتون خوشحال شیم
اشعاریکه اینجا بیان میشه به شوخی و مزاحه . لطفا زیاد جدی نگیرید . راسخون ما اینقدر گله که اصن نمیشه بهش ایراد گرفت ( اینو هم جدی نگیرید فقط خواستم یه تبلیغی از سایت بکنم که اگه مسئولین اومدند در اینجا رو گل نگیرند !!!)
سلام داداش صادق .
من شرمنده ام که شعر و طبع اون رو ندارم مثل دیگر کاربران . ما شا الله کاربران راسخون خودشون دیوان و سراینده شعر هستند .
آرزو میکنم این تاپیک شما جز موفق ترین ها باشه .
درضمن منتظرم که شما بشینی رو صندلی ( hot ) اونجا شاید بتونم خودی نشون بدم . اینجا که مورچه ای هم حساب نمی شم
یه چند بیتی در مورد شعار سایت ( یار همیشه همراه ) :
گفت راسخون یار همیشه همراه
ما یار اینچنین نمیخواهیم
بر ما ده از حسنه و امتیازاتت
شب تا به صبح انجمن گردی نمیخواهیم
همیشه اش درست ، چرا ؟
چون که هر موقع از شبانه روز اینجاییم !
همراه را چه گویم من ؟
اینچنین همراه هم نمیخواهیم
گروه موسیقی و تبلیغات راسخون شروع به فعالیت کرد . داداش صادق تحویل بگیر اولین تبلیغ دو خط پائین تر
دینگ !!!! دینگ !!!! راسخون هر روز بهتر از دیروز .
راسخون اول از آخر . هیچ کس بی پول نیست مگر راسخونیست
ای سایت راسخون چرا خون در دل ما میکنی
نمیگی کاربر برتر (شهریور) و ما رو ز سر وا میکنی
شعر : استاد شهریار
سلام داداش صادق .
من شرمنده ام که شعر و طبع اون رو ندارم مثل دیگر کاربران . ما شا الله کاربران راسخون خودشون دیوان و سراینده شعر هستند .
آرزو میکنم این تاپیک شما جز موفق ترین ها باشه .
درضمن منتظرم که شما بشینی رو صندلی ( hot ) اونجا شاید بتونم خودی نشون بدم . اینجا که مورچه ای هم حساب نمی شم
سلامی دوباره به علی آقای گل . امیدوارم حالتون خوب باشه . علی آقا من چند بار دیگه هم به کاربران دیگه که میگفتند من نمیتونم شعر از خودم بنویسم گفتم و اونا هم وقتی این نکته رو رعایت کردند تونستند
من خودم اولش اصلا نمیتونستم بگم . بعد یه کاغذ و خودکار گذاشتم جلوم و شروع کردم اولین مسرعو نوشتن بعد مسرع دوم خودش میومد . فقط کافیه وزن رو درستش کنی . این شعر قبلی که همین الان در باره ی شعار راسخون بود رو دیدی ؟ شاید باورت نشه همین الآن و در عرض 3 دقیقه بود . نمیگم با این روش میشه یه شاعر قدر شد چون شعرای خودم خیلی بدند اما حداقل میشه خودتو از راسخون خالی کنی :)
گروه موسیقی و تبلیغات راسخون شروع به فعالیت کرد . داداش صادق تحویل بگیر اولین تبلیغ دو خط پائین تر
دینگ !!!! دینگ !!!! راسخون هر روز بهتر از دیروز .
راسخون اول از آخر .
هیچ کس بی پول نیست مگر راسخونیست
ایول خوب اومدی داداش :)))))))
ای راسخون ، یوْلوم سنن کج اوْلدى
ای راسخون، ز راه تو کج گشت راه من
عؤمروْم کئچدى ، نیه جایزه گلمدی
عمرم گذشت چرا جایزه ها نیامد
شعر: استاد شهریار
وااااااااای چه شود . به تمام زبانای زنده اینجا شعر هست . زبان انگلیسی هم حسین آقا قبلا زحمتشو کشیدند :)
خیلی قشنگ بود . دستتون درد نگنه
سلام و تشکر بابت این شعر زیبا.مطمئنم کسی که اذری زبان هم نیست این شعر به دلش میشینه .واقعا زیباست اجی یاس.از اقا صادق تقاضا دارم این شعر رو جزء شعرهای برتری که گفتن اعلام کنن
راسخون چقدر شاعر داشته و خودش خبر نداشته
سلام و تشکر بابت این شعر زیبا.مطمئنم کسی که اذری زبان هم نیست این شعر به دلش میشینه .واقعا زیباست اجی یاس.از اقا صادق تقاضا دارم این شعر رو جزء شعرهای برتری که گفتن اعلام کنن
باسلام به داداش صادق و اجی نازنین ممنون
اجی یادت رفت علامت سوال بزاری اخر پستت
خودم تو فکرم بود چنین کاری بکنم . شعر قبلیشون هم مبنی بر کاربر برتر و قبلیش هم عالی بود . اصن چطوره از همین الان برنده رو ایشون معرفی کنیم که اینقدر با کیفیت شعراشون ما رو شرمنده نکنند . اصن وقتی ایشون هستند من دیگه روم نمیشه شعر بسرایانم :) واقعا عالیییییییییییییییی